עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by itzikg83,

רכשתי את המסך שלשום ב 1700 ש"ח (מחיר טוב?), מסך יפהיפה! אין פיקסלים שרופים, ואני מרוצה מאוד מאיכות התמונה. המסך הקודם שלי היה CRT. מאז המעבר אני סובל מכאבים מעל העיניים והעיניים עצמן שורפות לי מעט. המסך היה בוהק ובהיר מאוד. הנמכתי את הניגודיות והבהירות ל 50 כ"א).התופעה לא חלפה. מה ניתן לעשות?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. כעיקרון קניתי את המסך ב 25/9/06 קיבלתי אותו ללא בעיות או פיקסלים מתים או משהו אחר. אבל עכשיו ב 20/10/06 פתאום אני רואה פיקסל שרוף שחור בכל צבע, ופיקסל SUB כשיש צבע לבן. בכללי לא משנה כמה פיקסלים יש, יש לי אחריות עד 30 יום, אם יש בעייה אפשר להחליף בלי בעיות נכון? אז אני יחליף אותו ביום ראשון מ KSP שם קניתי. אבל עכשיו אחרי שהכל יפתר, אם יהיה לי פיקסל שרוף מה עושים ? הפיקסל השרוף ו ה SUB נמצאים די מתחת לאמצע, ממש לא קרובים אליו, לדוגמא זה המסך -------------------- - - -------------------- שניהם בערך שם איפה שמסומן. כמעט אחד ליד השני.

3. Started by Black Knight,

אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?

5. Started by x-amin,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  7. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

8. במסך הזה שקיבלתי ביום חמישי אני אעלה תמונות בקרוב מסך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקניתי אותו דרך חבר טוב שילמתי עליו כמו מסך 19 סטנדרטי חחחחחחחחחחחחח\

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by stojakovic,

אני צריך מסך 19 אינצ' ,לא רחב בתקציב של כ-1500 שקל... אני דיי לא מבין בנושא הזה אבל שאלתי ואמרו לי שאם אפשר אז פאנל MVA עדיף... אז אם אפשר עם הפאנל הזה סבבה, אם לא- לא נורא... חשוב לי נתונים טכניים טובים בכללי... ובקשר לתקציב.. 1500 שקל, אבל מאוד גמיש... אפשר לחרוג ב300 -400 שקל ככה אם זה שווה את זה לדעתכם... !! תודה!!! עריכה: ברור, איך שכחתי... שיהיה LCD... תודה!

10. Started by nisim1,

מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14882 עד 1400 שקל מה אתם אומרים זה הכי טוב שאפשר למצוא במחיר כזה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lechko,

לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by alfus73,

אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט. אינ מעוניים לקנות מסך 19 אינטש. בקריאת תגובות אחרות הבנתי שגם מסך ביחס ניגוודיות של 1:600 הוא טוב למשחקים. האם יש לי סיבה להשקיע במסך עם יחס ניגודיות של 1:1400?? האם אני ארגיש בהבדל?? אני משחק בעיקר משחקי Fifa, Coh, Doom וכו'. יש לי כרטיס מסך GeForce6600GT. אותו דבר לגבי זמן תגובה...האם אני ארגיש בהבדל בין מסך עם זמן תגובה של 4 MS ל- 8 MS???? ברור לי שעדיף יחד ניגודיות גבוה ככל שניתן וזמן תגובה מהיר ככל שניתן. אבל האם אני צריך את זה בכלל? האם אני ארגיש בהבדל?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by דני אופיר,

אני מעוניין לקנות מסך LCD שהוא 19" בשביל משחקים,סרטים אינטרנט.. וחשבתי עליו.. הוא טוב? או שכדי ללכת על LG מסך רחב עם 5 מילי?

14. Started by eclipse,

אני עומד לקנות מסך 19 ומתלבט אם לקנות מרובע או רחב. המחירים כבר כמעט לא משמעותיים. המחשב משמש למשחקים. מה דעתכם על LG L194WT ? נמכר בסביבות 1500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות אותה בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? ( אני יודע שזה הגיוני שזה הרגיל אבל אני רוצה ליהיות בטוח ) בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה .

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  16. משהו יכול להמליץ לי על מסך LCD 19 ב1200 שקל ? ואם יש משהו יותר טוב בתוספת קטנה של כסף תראו לי גם אותו תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by shugon,

טוב אני רוצה לקנות מסך דק בגודל 19 אינץ' בסביבות המחיר של 1400 עם חריגה עד 100. מצאתי את המסך הזה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 והוא נראה לי מצויין, רק מה ששמתי לב לזה שהוא יותר רחב כזה בצדדים, והרזולוצייה המקסימלית שלו קצת שונה. רציתי לשאול אם בכל זאת שווה לקנות את המסך הזה(אם בכלל שווה לקנות) וגם אם הקטע של הרזולוצייה יפריע לי במשחקים, כי בעיקרון בשביל זה אני הכי צריך אותו...אם אתם יכולים להמליץ על מסך יותר טוב במחיר הזה בבקשה :ם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by x-dude,

או רק למודלים מסויימים?

• 57 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by NosNos22,

שלום . קניתי XBOX360 ועכשיו אנהי מחפש מסך שיתאים לה הקטע הוא שאני מתכננן לקנות מחשב (אבל זה עד שאני אחסוך עוד יותר כסם אחרי הקנייה של ה XBOX) כך שזה צריך להתאים גם למחשב וגם ל בוקס אני רוצה אותו 30 אינץ" עם HIGH DEFENITION ועם יציאת HDMI תודה נ.ב האם מסך HIGH DEFENETION עם יציאת HDMI 30 אינץ" רק לבוקס יהיה יותר זול מאותו מסך שיש בו זמן תגובה נמוך וREFRESH RATE טוב ובכלל שיהיה מתאים יותר למחשבים??איזה יותר איכותי מסך המחשב או הטליוויזיה

20. Started by fofo66,

ברצוני לקנות מסך מחשב LCD 19אינצ' רציתי לדעת אם מסכיי המחשב שנמכרים בארץ תומכים ב - High Definition ואם חייבים כרטיס מסך באותו פורמט בשביל לראות ב - High Definition

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ruff stuff,

שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  22. מחפש מסך גם טלוויזיה וגם מסך מחשב תקציב עד 2500 שהיה מינימום 19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by sirmoreno,

אני יודע שהנושא חוזר על עצמו ובכל זאת: יש לי כרטיס מסך 7600GT וקניתי לא מזמן מסך: Samsung 931BF שאמור היה להיות טוב אבל ראו בו על הפנים יחס ניגודיות שלו 1:2000 אבל רואים מטושטש אותיות שחורות על רקע לבן. בקיצור החזרתי אותו ואני לא ממש מאמין יותר לנתונים שהיצרנים מפרסמים אני צריך מסך למשחקים ועבודה מרובה מול המחשב באיכות טובה מאד בסביבות 2000 ש"ח קראתי אצלכם ששני המסכים הנ"ל מומלצים אבל ממש לא בא לי ליפול עוד פעם אז אם יש המלצה יותר טובה אני אשמח לשמוע. בנוסף שאלה: כמה זמן מסכים אלו מחזיקים מעמד לפני שהפיקסלים מתחילים להישרף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107 מה אתם אומרים? :

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים