עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. נתקלתי בשיטוט אקראי באתר מכירות במסך סמסונג "20 מדגם 203B במחיר פנטסטי של 1700 ש"ח. אני צריך מזה זמן להחליף 2 מסכי CRT ישנים המשמשים לעבודה באוטוקאד בלבד במשרדי. מפרט המסך נראה יפה: Panel Type: a-si TFT/TN Pixel Pitch: 0.292mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 600:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 8 ms Native Resolution: 1400 x 1050 Maximum Colors: 16.2M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link: TMDS Sync Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Max Power Consumption: 45 Watts VESA® Wall Mo…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם! קודם כל אני רוצה בעוד כחודש לעבור מF700P) CRT 17) לאחד מה-LCD הנ"ל. קראתי כבר הרבה על כל אחד מהמסכים ולכל אחד מהם יש כמה דברים שגורמים לי לחשוב על המסך האחר. 2007WFP - רואים בו הכי טוב ויש לו גם כניסות וידאו, יש לו גם PIVOT ומעמד נוח, אבל מצד שני הוא 16 MS, כך שיכולה להיות תופעה של GHSTING. בנוסף הוא גם יקר (ביחס לאחרים). ?CMV 221D - הוא גדול וזול יחסית, רואים בו טוב ללא תופעת GHOSTING, אבל עם פליטת אור מלמעלה וממתחת למסך (לא משהו שיפריע לי). הבעיה שלי איתו היא האחריות שהיא של KSP שהבנתי שהיא לא משהו, על הנייר לפחות (כלומר הרבה פיקסלים שרופים). LG L204WT - הוא זול יותר מכל המסכים הבנתי שרואים בו ממש טוב, אבל המעמד ממש לא משהו ואין PIVOT.…

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by ofsher,

ראיתי היום את המסך הזה של אסוס: VM192S http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11298 מסך שרואים בו לטעמי יותר טוב ממסכים של LG וסמסונג שעולים 500 שקל יותר אבל... הוא ללא יציאת DVI זה משמעותי? האיכות פחות טובה? אם בעתיד אני ארצה לחבר את המסך לכרטיס שיש לו רק כניסת DVI זה יהיה אפשרי? יש מתאמים? כי אני יודע שיש מתאם הפוך - מ - DVI ל - VGA השאלה היא האם יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי או שזה בכלל לא אפשרי? המסך מיועד לעבודה משרדית... בעיקר, אבל חשוב שיראו בו תמונות יפה! אז אם יש המלצות נוספות, לגבי המסך הזה ספציפית או לגבי אחרים אני אשמח! תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by abyss20,

קניתי את הטושיבה וקיבלתי אותה היום אבל כשאני מחבר אותה למחשב אז אני רואה די מטושטש, זה אמור להיות כך? כי בטלוויזיה שפורפרת הרגילה שהייתה לי קודם לכן היה כך וחשבתי שבמסכי LCD אמורה להיות תצוגה כמו במחשב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RS4,

כל הזמן שאני מכבה תמחשב אז אני מכבה גם תמסך... זה בסדר או שזה עושה נזק? אני מדבר על מסך LCD של סמסונג

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by itzikg83,

מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by ATGatdner,

חשבתי כבר להזמין את ה LG מאייבורי, אבל בטלפון קשקשו לי משהו על זה שאין להם אותו יותר, והציעו לי את המאג. מישהו כאן התנסה עם המאג הזה? הבנתי שבעקרון לא כדאי להסתבך איתם, ועדיף לחפש את ה LG בחנות אחרת אולי. יש כאן למישהו איזה טיפ בנושא?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  8. תודה רבה! (אגב, קניתי את ה-VS 930 בהמלצת הפורום ואני מרוצה ממנו עד השמיים!)

9. שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. רציתי לשאול לאילו שימושים הרחבים יהיו טובים יותר ? ולמה ? ולאילו שימושים הלא רחבים יהיו עדיפים ולמה ? תשובה מפורטות יתקבלו בברכה.

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. טוב אז ככה אני מטייל לי באינטרנט אחרי המסך *המדהים* הזה ותקשיבו לא רק אני חושב ככה אלא רוב המישתמשים פשוט אוהבים תמסך הזה ופשוט אימצו אותו רק דברים טובים אומרים עליו פשוט מסך מישתלם עם ביצועים וכימעט שלא חסר לו כלום.... הבאתי לכם כמה ביקורות,פוסטים,תמונות ועוד.. שתוכלו להבין עד כמה אוהבים תמסך הזה. כל מה שרציתם לדעת פה... ביקורת 5 כוכבים: http://www.pcpro.co.uk/buyer/reviews/94083/lg-flatron-l204wt.html# ביקורת עם הרבה אהבה ותמונות: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=5862&start=0 יש שם הכל על המסך הזה כדי לעיין עד הסוף.. המון תמונות שאתם בטוח תירצו ליראות! http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=1&pp=20 משהו יפה …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. נניח את הצ'אי מאי 22 אינצ'.. אפשר להפוך לטלביזיה ע"י חיבור אנטנה או שרק מסך טלביזיה יכול לשמש לזה? במידה והתשובה שלילית.. קיים מכשיר המאפשר את הדבר הזה?

13. אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by evman007,

היום לקחתי אותו מ KSP.בדקתי את המסך שקיבלתי לפיקסלים שרופים ונמצא בו פיקסל אחד שרוף.נתנו לי חדש שאותו כבר לא בדקתי,אבל הכל בסדר ואין שום בעיה. מבחינת איכות התמונה-מעולה,חד,ברור וגדול!!! במשחקים קשה לי לתת חוות דעת כי אני בקושי משחק,אבל שיחקתי טיפה בPRO EVOLUTION SOCCER ולא שמתי לב למריחות או משהו כזה,כנ"ל גם בסרטים. הטקסט חד מאוד,המסך בהיר מאוד,הקונטרסט חזק ביותר,שמתי טיפה מעל החצי. בסך הכל,למחיר שלו מסך סופר איכותי ומשתלם. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by x-amin,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

17. שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  18. הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?

19. Started by itzikg83,

רכשתי את המסך שלשום ב 1700 ש"ח (מחיר טוב?), מסך יפהיפה! אין פיקסלים שרופים, ואני מרוצה מאוד מאיכות התמונה. המסך הקודם שלי היה CRT. מאז המעבר אני סובל מכאבים מעל העיניים והעיניים עצמן שורפות לי מעט. המסך היה בוהק ובהיר מאוד. הנמכתי את הניגודיות והבהירות ל 50 כ"א).התופעה לא חלפה. מה ניתן לעשות?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב ואני משחק קצת. אם זה משנה שיהיה ברמה טובה בבקשה אם אפשרי לא לעבור את ה3000ש"ח וגם שיהיה 22

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by m0sh,

שלום חברים אני קניתי לפני שנתיים בערך מסך CRT 959NF של סאמסונג שהוא מסך מצויין לפני חצי שנה קניתי מקרן ואני כבר לא רואה במחשב שלי שום דבר וגם די הפסקתי לשחק בו כיום אני סטודנט למדעי המחשב ורוב הזמן שלי על המחשב הוא אינטרנט ולימודים... הבעיה היא שכסף אין לי יותר מידי כרגע...במיוחד אחרי תאילנד וגם אני לא רואה דרך שאני יצליח למכור את המסך הנוכחי...וגם בכמה אני כבר יכול למכור אותו? רציתי שתמליצו לי על המסך (19 אינץ') הכי משתלם לקנייה...הוא לא חייב להיות הכי הכי...אני לא מוטרד מכל דבר קטן...והאם כדאי באמת 2MS או שאפשר להסתפק ב4MS ... אני מניח שאני אשחק משחקים עדיין פה ושם אבל לא לא הרבה... תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by stojakovic,

אני צריך מסך 19 אינצ' ,לא רחב בתקציב של כ-1500 שקל... אני דיי לא מבין בנושא הזה אבל שאלתי ואמרו לי שאם אפשר אז פאנל MVA עדיף... אז אם אפשר עם הפאנל הזה סבבה, אם לא- לא נורא... חשוב לי נתונים טכניים טובים בכללי... ובקשר לתקציב.. 1500 שקל, אבל מאוד גמיש... אפשר לחרוג ב300 -400 שקל ככה אם זה שווה את זה לדעתכם... !! תודה!!! עריכה: ברור, איך שכחתי... שיהיה LCD... תודה!

23. Started by lechko,

לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

מי טוב יותר והאם אפשר לדעת איזה פאנל יש לכל אחד?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by דני אופיר,

אני מעוניין לקנות מסך LCD שהוא 19" בשביל משחקים,סרטים אינטרנט.. וחשבתי עליו.. הוא טוב? או שכדי ללכת על LG מסך רחב עם 5 מילי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.