עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מטרות אינטרנט ומשחקים 3D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הבקשות שלי הם : 1. אני מחפש שתי מסכים - 17 -19 אינץ 2. אם אפשר לתת לי הצעה של חברה מותג ושל חברה אמינה ...ושמומלץ לקנות תמסך שלה ..יש LG סמסונג טושיבה ACER מאג וויוסוניק NEC BENQ ועוד.... 3. הסכום המירבי הוא 1500 שקל... 4. שיהיה בעל אחריות ל3 שנים לפחות 5. שבוע טוב...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by arnon,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 איזה פנאל יש לו למה המחיר שלו היה יותר מ2000 וירד בעוד ה1970HR עלה

4. Started by ofer40,

היי מהו לדעתכם מסך ה LCD הטוב ביותר שאפשר להשיג עד גודל של 24 אינץ'? בלי להתחשב במחיר כמובן. תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של לפחות 19 אינץ' המסך מיועד למשחקים ,ההיתי שמח אם מישהו יכול לתת לי המלצה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Rhx,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD דק, 19 אינץ' ככל הנראה - התקציב הוא עד 1800.. ראיתי את המסך הבא - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 מה דעתכם עליו? הוא נראה יחסית לא רע.. מה המסך הכי טוב בתקציב? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by evya135,

אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך 19", על איזה מסך אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by timont,

מישהו מכיר מסך באיכות ורמת ביצועים כמו LG1970 ? ואותו דבר לגבי מסך 17" LG1770HQ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by piter_pen,

ההתלבטות שלי בין 5 מסכים לפני הקנייה הסופית: LG 1917S SAMSUNG 940N SAMSUNG 920N VIEWSONIC 902B VIEWSONIC 912B האם מישהו יכול לדרג אותם או פשוט לכתוב מה הטוב ביותר מהרשימה ולעזור לי לבחור... תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  11. טוב אני כשבוע-שבועיים רחוק מלקנות את המסך הזה, קראתי על אחיו הקטן (E207WFP) וצודק mcfly שאומר שהפאנל שלו ממש לא שווה את המסך הזה. הדבר שמדאיג אותי בקשר ל 2007 הוא זמן התגובה שלו (16ms), האם מישהו יכול להביא לי תשובה חד משמעית שזמן התגובה זה לא פוגע? אני יודע שלמשחקים זמן תגובה נמוך זה דבר קריטי. כרגע יש לי מסך CTX PR711F, מחובר עם המחשב לאל פסק שלי, שאלתי היא, האם ה 2007 לוקח יותר "מיץ" מאשר מסך 17 אינ'ץ ממוצע? אם כן מה ההבדל?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by timont,

ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  13. Started by deyan,

היי, אני במצב של להחליף מסך. אני מתעסק בעיקר עם הרבה מסמכים (לימודים), אבל לפעמים גם סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו אחרי שעשיתי קצת בירורים, נראה לי הכי טוב בתקציב של עד 1500 ש"ח הדגם שרשמתי בכותרת. אשמח אם תתנו חוות דעת עליו ואני גם פתוח להמלצות טובות יותר אם יש לכם. תודה מראש! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shlomi XD,

קנו לי אותו היום ובגלל שהידע שלי במסכים שואף ל0 אני אשמח לדעת איך המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470452

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  15. Started by davidz,

אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  16. Started by pazer005,

יש לי מסך סמסונג SyncMaster 740n לא יודע למה אבל יש לו פס ורטיקלי ורוד בערך באמצע המסך. עכשיו פעם הוא קיים ופעם לא. אין קשר למערכת הפעלה כי זה קיים גם בדוס. לפעמים הפס הזה נעלם אבל אחרי כמה זמן חוזר. מישהו יודע מה זה ואיך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  17. Started by RX7,

כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי לעשות? מסך 17 רגיל של AOC ..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by roes,

סקר: לכמה פה יש מסכי CRT ולכמה יש LCD לי יש LCD י...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 וברגע שאני עושה רסטארט למחשב המסך יוצא מסנכרון עם המחשב... קיימים במסך שלושה כניסות במסך ששניים מהם הם VGA (D-SUB1 + D-SUB2? ועוד כניסת DVI וברגע שאי עושה רסטארט המסך כאילו לא מזהה איזו כניסה פועלת ופשוט נכנס למצב STAND BY, ואז בשביל שהמסך יעבוד (שיהיה זיהוי של כניסה מסוימת) אני צריך לכבות את המסך ולהדליק אותו מחדש... יש פיתרון לזה חוץ מלכבות את המסך כל פעם ולהדליק?

20. ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by uncommon,

אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by ofsher,

אז ככה - אני בתהליכי קנייה של מחשב לאחי, ובינתיים קניתי לו מסך (931BF) עד שיגיע המחשב שלו, חיברתי את המסך למחשב שלי (יש לי דואל DVI...) השוואה בינו ל VX924: א. הסמסונג הרבה יותר בהיר ב. הצבעים של הסמסונג קצת פחות טובים - פחות ריאליסטיים לטעמי ג. לסמסונג יש יותר פונקציות (GAMMA, DYNAMIC CONTRAST... ועוד..) ד. הסמסונג עובד יופי במשחקים... ה. הסמסונג קצת יותר נמוך - קצת פחות נוח לדעתי ו. הטווח של הבהירות והקונטרסט של ה - VIEWSONIC הרבה יותר רחבים... אבל בבהירות מקסימלית הסמסונג הרבה יותר מאיר... התרשמות סופית - VX924 מציג תמונות יותר טוב (בקצת), יותר נוח לעבוד בו עם טקסט... במשחקים דווקא הסמסונג הפתיע לטובה - ושם הצבעים נראים טוב לפחות טוב כמו ה VX אם לא יותר טוב (בדקתי אוב…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  23. חוץ מה Dell 2007 WFP בארץ?

24. Started by Alexkmr,

כותתרת...

• 2 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.