מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, מעיון מעמיק בפורום הבנתי שהויוסוניק מסדרת VP הכי מתאים ואני די נעול עליו כרגע. עכשיו אני מתלבט בקשר לגודל המסך בעיקר עקב תחום המישחקים יש לי כרטיס מסך חזק(X1900XT) ואני מעונין לשחק על רזולוציה מינימלית של 1200*1600 עם הגדרות הפילטרים הגבוהות ביותר על איזה מסך כדאי לדעתכם ללכת ללכת מבחינת גודל? 19-20 או אף 23? האם מסכים מעל 19 ישתלמו ביחס לתמורה המיתקבלת לדעתכם? תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני שוקל לקנות את ה-Samsung 940BW, המסך הוא בפורמט רחב. שמועות אומרות שיש בעיות במסכים האלו במשחקים, האם זה נכון? בנוסף אני אשמח לשמוע חוות דעת על המסך. תודה, מתן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים יקרים אני רוצה לקנות מסך חדש בעז"ה למחשב השאלה החשובה האם כדאי LG LCD 24 W2486L Led 2Ms או SAMSUNG BX-50 BX2450 - LED 24" 2MS מה הכי כדאי לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פי כמה דגמים יש להם (P,U,H,M,D) . מבקש המצלמה למסך מחשב בגודל 24 אינץ עבור עבודה משרדית (משרד עורכי דין) , עבודה עם כמות מרובה של קבצים (מסכי וורד) פתוחים. מה ההבדל בין מסך שעולה 700 שקל לבין 1400 שקל (מלבד הארגונמיה). אשמח למסך מומלץ בתקציב הנמוך ולמסך מומלץ בתקציב הגבוהה. תודה מראש , דרור .
-
- 8 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
לפי מה שהצלחתי להבין עד כה על מסכי lcd , שפורפרת MVA עדיפה לצרכים של עריכת וידאו ותחנות עבודה. איזה מסכים קיימים בטכנולוגויה הזאת ? אני מכיר בנתיים את האפל ואת הויסוניק. יש המלצות או תיקונים ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שירדתי מהדל, בגלל שלפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 650-700 ש"ח, אני מתלבט בין 2 מסכים. סמסונג t220 . 2243bw אני דיי נוטה לכיוון ה-2243 מכיוון שיש לו איפשרויות הטיה רבות יותר. עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל באיכות התצוגה בניהם??? ואיך המסך Chimei CMV-222H מבחינת איכות תצוגה???
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מדוע שנכנסים נניח לפורום בתפוז אז לא רואים את הקווים שמפרידים בין השורות?אם אתם מבינים למה הכוונה? המסך הוא VS VA912 על רזולוציה טבעית.ניסיתי לשחק בהגדרות וזה ממש לא נוח לצפיה.ככה רואים כיתוב?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך של מסוג samsung syncmaster 740n... המסך עושה בעיות לפעמים עובד ולפעמיים לא עובד... אני רוצה לפרק אותו ולתקן אותו, אני מנסה לפרק ולא מצליח - אין ברגים... יש דרך מיוחדת לפרק את המסך? http://www.hardwarezone.com.my/img/data/nnews/2008/9837/Image/Samsung740n.jpg
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המוצר, ואני פשוט נהנה,אין אפילו בעיה הכי קטנה שיש במסך אותו דבר בדיוק. מכניסה אחת של HDMI יש לי 3 כניסות אני מחבר ממיר ,מחשב,וPS3 ואני פשוט נהנה מהאיכות הגבוהה בדיוק כמו שהיה לי בחיבור HDMI אחד!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת באתר facetoface וגיליתי שהוא ממש לא רע רציתי לקבל חוות דעת שלכם עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני לא מבין למה יש את כל הרזולוציות הגבוהות שמעל 1280x1024 עם מסכי הlcd לא תומכים בהם... כי עם הבנתי נכון lcd לא תומכים מעל ל 1280ס1024 והרי lcd זה התטכנולוגיה הכי מתקדמת של מסכים אז עם אפשר הסבר הגיוני לכל זה אני אשמח או שפשוט lcd תומכים ברזולוציות גבוהות יותר ולא ידעתי ??[= תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אולסייל שלחו לי מייל וראיתי שהם מוכרים מסך של פיליפס דגם-200W6CS במחיר של 1490 ש"ח(אפילו ב 36 תשלומים). מבירור קצר ראיתי שהפאנל כנראה דגם IPS-S-(דגם LM201W01 ) מה הקטץ'? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727781&type=2&product=1&=
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם המסך הזה מתאים למשחקים - http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8847504&product=1&type=1&= ??? או שעדיף זה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK1916
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום, אז החלטתי לנסות ללכת על גודל של 27, שימושים של קצת משחקים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. מבחינת עלות: בערך 1500 ש"ח. מה דעתכם על הדגם הזה למשל? https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18600 יש משהו עדיף בעלות הזאת כולל משלוח ומיסים מחו"ל? ראיתי שממליצים על newegg למשל.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או אם מישהו ראה\מכיר, משהו.... נא עזרתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעברי קניתי מסך של dell ועדיין הוא חי ובועט ואני מעוניין במסך דומה. אני צריך שיהיה בגודל סביב 23-24 אינץ לא יותר. שיהיה של חברת dell עקב ניסיון חיובי עם החברה הזאת. שיהיה ניתן לסובב אותו ימינה ושמאלה, למטה למעלה בחופשיות ואם יש אופציות לעתיד לתלייה על הקיר גם טוב אך לא חובה. רמקולים יהוו ייתרון אך לא חובה. יציאה לרמקולים יהווה יתרון רציני וממשי אך גם לא חובה. המחשב לא הולך להיות בכלל למשחקים. אלא בעיקר לגלישה וקריאה ויש לי עיניים רגישות אז נא לקחת בחשבון. צפייה מרובה בתכנים דרך המסך הזה. מבחינת תקציב אין לי בעיה למתוח עד 1200/1300 שח אם יש צורך והכרח לכך אבל עקרונית מעדיף כמה שיותר זול עם מקסימום תמורה …
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מסך בגודל 24'' שיתחבר לממיר HOT רגיל (לא HD) ולמחשב ביציאת DVI/VGA. התקציב שלי הוא 1000-1300 ש"ח. כרגע אני חושב על L24T6 של HAIR תגובות ? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
^ מה עושים? יש לציין, שהחיבור הוא ב 15PIN (ישן) ולא ב DVI. הדבר קורה ב MPC וב WMP ב VLC הדבר עובד טוב, אבל אני לא מחבב את הנגן הזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה מסכי 19" יש בארץ שבאים עם פאנלים איכותיים? הבנתי שהרוב הם עם פאנל TN נחות. תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הדרישות שיהיה מקסימום איכות למינ' כסף (כן אני לא שונה מכל הישראלים) תודה חברים
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הכבל power חסר בקופסא. לבנתיים האם הכבל הזהה (במראה שלו לפחות) מהסמסונג 2253BW יתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-