מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך T190P עכשיו הרזולוציה זה 1680x1050. אבל הכל נראה לי קטן ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להגדיל פונט בהגדרות וזה לא עוזר וגם DPI לא עוזר. עכשיו אין לי גם אפשרות לשנות ל 1440X900 מישהו יודע אולי אם יש איזו תוכנה או משהו שאני יוכל להוסיף רזולוציה? יש לי כרטיס 9800GT הורדתי דרייבר וזה לא עוזר .. אני ממש נואש
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המסך מגיע עם הגדרות פשוט זוועתיות ואני ממש לא מבין בזה רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי את ההגדרות האופטימליות בשביל המסך הזה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליה? תאמת שעשיתי סקר שוק כבר ייייייייייים זמן וראיתי את APEX שאני אישית מת עליהם.. את הדגם apex lt-26770 ב2690 קניתי אותה כולל מתקן תליה ומתקן סטאנד (ואם קונים TV בלעדיהם זה תוספת של עוד איזה 400 שקלים) בקיצור מה אתם אומרים על הTV אני גם קונה בקרוב עוד מעט מחשב ועם הכרטיס מסך 8800Gs הולך להיות לי תענוג לשחק במשחקים..
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום מסך חדש. המסך יכול לעבוד על 144HZ, ורציתי לדעת האם זה נכון להשאיר אותו על 144 כל הזמן? (כלומר גם שאני סתם גולש באינטרנט). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך היום.....LG L1960TR כמה שאלות: 1)יש לכם מושג למה בdisplay properties מופיעה המילה ANALOG אחרי השם של המסך שלי? 2) אלוהייייייים אדיריייייים איך המסך הזה בהיר....הורדתי ל88 אחוז בהירות ועדיין מכאיב לי בעיניים כשיש רקע לבן טהור מולי(כמו גוגל)...זה נורמלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף תודה רבה !!! מאוד מסובך להתקין את מה שבדיסק מי שמבין בזה אני חייב את עזרתו תודה.…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש מדגם samsung cream 23 קישור אפשר לראות כאן http://tms.co.il/product/10210 כפי שאתם יודעים יש 2 חיבורים: D-sub (vga) Dvi הבעיה שהמסך הגיע בלי כבל dvi, והכבל dvi שיש לי הוא מסוג dvi-d single lin, שאני יודע שהוא פחות טוב מ dual link עכשיו, השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לחבר את הכבל dvi-d שיש לי או להתפשר על כבל VGA אנלוגי שיש לי (קיבלתי עם המסך) לחלופין, אני יכול גם לקנות כבל DVI מסוג dual link אבל האם זה באמת יהווה הבדל גדול? אני מבולבל :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
טוב קניתי Samsung 940BW 19" 4MS Widescreen מההמלצות של האנשים פה מהפורום עכשיו אני מריץ אותו על הרזולוציה הנורמלית שלו הכי גבוהה שהיא 1440x900 ו75 הרץ האם כדאי להישאר על 75 או לרדת ל60 ?
-
- 63 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
קניתי מסך 226bw ויש כמה בעיות 1. רואים במשחקים כזה בהיר כמעט שחור לבן ושאני מסתכל בזוית אחרת נגיד מלמטה אז רואים יותר חד 2. אני חיברתי את המסך לps3 והגדרתי בps3 שיהיה 720p אבל עדיין רואים כמו בטלויזיה רגילה 3. ובps3 אין לי סאונד מכיוון שבמסך אין רמקולים ושחיברתי את הכבל av לרמקולים שלי לא שמעו בps3 כלום מה אתם ממליצים לי לעשות שיהיה לי סאונד כאילו מה לחבר למה? 4. בpes2008 אין את הרזולוציה שהמסך תומך בה ואז אני רואה את התמונה על חצי מסך 5. בut3 אני לא רואה את היד שמחזיקה את הנשק כאילו חסר שטח ראיה למעלה ולמטה
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתיח את המסך syncmaster 931bf של סאמסונג אני בינתיים מרוצה אבל רציתי לדעת איך הוא נחשב מבחינה מקצועית? האם הוא היה שווה את הכסף או לא? דרך אגב ראיתי שיש לי 2 חיבורים DVI ו RGB מה יותר מומלץ? והאם יש איזה הגדרות או רזולוציות מסוימות שעדיף לעבוד בהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהמסך הקודם נפגם הביאו לי מסך LCD חדש 17 אינץ' - viewsonic vg730m הבעיה עכשיו היא שהוא כל הזמן אומר לי שתי דברים: analog מהבהב למעלה , מה זה אומר? והדבר השני הוא מציע תמיד להעלות את הרזולוציה ל1280 כפול משו..ואני מחפש באופציות ואין לי פשוט אפשרות לרזולוציה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312# איך הוא? ואם אפשר לחבר אליו XBOX 360?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שאלו כאן על זה הרבה בימים האחרונים, אני בעצמי גם שאלתי, וקניתי לבסוף. אני רושם ככה שמי שיהיה מעוניין ידע איך זה וגם יוכל לקנות. אני רושם את דעתי האישית בלבד. מסך רחב 22" - Asus MW221C - כ-1400 ש"ח (דגם כולל רמקולים מובנים) TV BOX 1680 ITV-901 - כ-300 ש"ח. *** המסך לדעתי טוב, אבל לא השוותי אותו ממש למשהו אחר. ואתם יכולים לקנות במקום כל מסך אחר שנראה לכם מתאים עם רמקולים מובנים - בשביל נוחות, אפשר גם לקנות מסך ללא רמקולים ולשים ליד רמקולים פשוטים למחשב. העניין העיקרי זה שידורי טלויזיה בסידור זה: מחובר ממיר הוט, ומעבירים במסך ממחשב לשידור טלויזיה בלחיצת כפתור ! כולל תמונה וסאונד, הכל עם שלט ומאוד נוח, כמו טלויזיה רגילה. ומבחינת איכות התמונה בשידורים לדעתי היא סבירה מאוד, וזה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את את המסך הזה, כשקניתי אמרו 3 שנים אחריות וזה. בכל מקרה הגעתי הביתה עם הקופסה, על הקופסה עצמה יש מדבקה שזה הקופסה הזאת נשלחה למישהו בשם Amit Paz ולחברה בארץ שנקראת משהו כמו סי.אמ.אס. הקופסא עצמה הייתה סגורה מן הסתם והכל היה סגור. אבל אני מפחד שאין שם את האחריות של ה3 שנים. חוץ מחשבונית שקניתי מאייבורי אין לי שום דבר מעבר לזה. לא אמורה להיות בתוך הקופסא עצמה איזו אחריות 3 שנים של היבואן בארץ? אין לי פה שום דבר כזה. יכול להיות שנפלתי קורבן למרמה של אייבורי? :[
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי את המסך philips 239CL . בהתחלה התלבטתי בינו לבין בה- LG E2360T בחנות ראיתי שהפיליפס יותר טוב אך כחזרתי לחדר בתאורה הקיימת התמונה לא נראת טוב ועשה כאביפ בעיניים. קניתי אותו ב1050 ש"ח. שני המסכים בגודל 23 קודם כל מה אתם ממליצים מבין שני המסכים הנ:ל והאם כדאי לי להחליף את המסך?? ואם כן האם לדעתכם יחליפו לי אחרי השימוש של כמה שעות שעשיתי בו? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, הזמנתי בBLACK FRIDAY מסך מחשב מאמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 היום הוא הגיע ואין לי מושג איך לחבר אותו, DVI או HDMI או משהו אחר? בגדול מסך למשחקים כמו שאפשר לראות, יש לי מחשב ממש חזק וזה מסך למשחקים כבדים. איך אני אמור לחבר אותו? דרך איזה חיבור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^ מה עושים? יש לציין, שהחיבור הוא ב 15PIN (ישן) ולא ב DVI. הדבר קורה ב MPC וב WMP ב VLC הדבר עובד טוב, אבל אני לא מחבב את הנגן הזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-