עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lior6996,

מצד אחד ה-946D עם זמן תגובה של 2 מ"ש , זול יותר ב500 ש"ח , והוא WIDESCREEN ומצד שני לLG יש יחס ניגודיות של 1:2000 וב946D הוא 1:650 מה עדיף לשימוש של סרטים ומשחקים ?? תודה למשיבים , ליאור . דרך אגב - כרטיס המסך יהיה X1950 PRO של powercolor

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by p-o-i,

חפרתי קצת מידע על מס מסכים שאני מעוניין לקנות ויצא לי לראות מס פעמים משהו שחוזר על עצמו את המילה GTG שכנראה מקושרת למהירות התגובה...ל MS...מישהו יודע מה זה ויכול אולי להסביר לי?! ומה זה SXGA??? דוגמא: http://www.agneovo.com/il/products/F-419.htm

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by Tamirwig,

אהלן. אני מחפש LCD מומלץ למשחקים ופעולות גרפיות בינוניות, וגם בכלליות באיכות טובה בסביבות 2000 שקל פלוס מינוס (יכול לחרוג אבל לא ביותר מדיי - לא בכמה מאות שקלים). אני אשמח אם הוא יהיה רחב (16:9), לא יזיק אם הוא יהיה בגודל 19 או 20 אינץ'. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום רב. גיסי מעוניין ב LCD לחדר השינה, 90% הצפייה תהיה ב YES/HOT (כרגע YES). ואולי DVD פעם ב.. (יש לו פלאזה בסלון אז לא נראה לי). עכשיו הציעו לו את הטלוזיה הבאה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369922 הוא אומר שרואים בה טוב, אבל אני לא בעדה כיוון שהוא מחברה לא מוכרת (אולי כן?). קראתי במספר פורומים ואמרתי לו שכדאי לו ליראות את המסך הבא: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077&ref=Zap יש לכם עוד המלצות לLCD שרואים בהם YES/HOT באיכות טובה? עד תקציב 5.5K תודה רבה. אסף .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש מסך lcd בגודל 20' עד 3000 ש"ח, אבל שלא יהיה רחב. בשביל משחקים , קצת סרטים וכל שאר הדברים. חשבתי על הLC2000c, כיוון שחשובה לי איכות הצבעים ויש לו פנאל ISP. זה לא יפגע בביצועים שלו במשחקים וסרטים? יש המלצות למסך טוב יותר במסגרת התקציב ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה הדעה שלכם על המסך הבא... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הוא עולה 1350 בערך...אז עכשיו יש למישהו המלצה למסך 19 LCD עם ניגודיות טובה ו4MS ??..ושלא יהיה WIDESCREEN והוא מיועד למשחקים... והמחיר המקסימלי הוא 1400

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by TrancEnergY,

שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר? שימושים לרוב הם משחקים ושימוש יום יומי באינטרנט , לא מרבה בצפיית סרטים

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by TrancEnergY,

שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. Started by bluemail,

צמצמתי בזאפ סוג מסך שאני רוצה . חוו דעתכם עלייהם. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4154=4155&DB4147=4150&DB4163=181885&DB51909=51910 עם יש המלצות לאחרים תרשמו (לא צריך רמקולים מובנים)

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  10. למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by vincecarter,

אני מחפש מסך 19 אינצ' אלסידי בסביבות ה400-500 דולר * 4.3 שקל. אני לא יודע אם צריך לרשום שימושים או לא אז בכל זאת זה מסך למשחקים. תודה לעוזירם

12. Started by ATGatdner,

אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lerhand,

מישהו יודע למה לא מייבאים לארץ את הדגם השחור של LG 1970HR ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  15. אז ככה על המסך הזה אנחנו מדברים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm ב2 מילים: רוצו לקנות עכשיו קצת בהרחבה , הייתי אמור ללכת על הLG1970HR , אמרו שנגמר במלאי כמו שאתם יודעים היו בעיות מלאי איתו נראה לי עכשיו זה הסתדר .... רציתי 2ms היו לי כמה אופציות: Samsung 931C 19'' LCD 2ms DVI CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI או ה VIEWSONIC המדובר בקיצור התלבטתי חשבתי שאלתי אמרתי יאללה נלך ננסה המוכר ממש המליץ אמר זה מסך של גרפיקאים צבעים מדהימים אם יש כסף זו האופציה , כמובן שהמחיר דיי עצר את הקפיצה על המסך אבל עכשיו אני מבין שזה שווה כל שקל.. במשחקים הוא עוצר נשימה ראיתי אצל חבר LG1970HR ואני אומר לך שאני אישית ראיתי הבדלים בעיין בי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by adebisi,

איך הביצועים של ה-viewsonic VX922? הוא שווה את הכסף? ואיך הוא בהשוואה למסכי 19' אחרים באותו טווח מחיר (1,900-2,000) אז קיצר שאלתי היא אם הוא מומלץ - פרט נמק והסבר ;D

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by moshirez,

.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  18. שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by Miros,

הוא עולה 1250 ש"ח. שווה? הוא טוב למשחקים וסרטים? וקריאת טקסטים? כי זאת חברה לא מוכרת.. Chi Mei

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://www.flatpanels.dk/panels.php נחמד מאוד... שם רואים כי ל-DELL 2007FP אכן יש שני סוגי פאנלים - S-IPS של LG-PHILIPS או MVA של SAMSUNG...

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by Rhx,

ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו. המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ) זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה.. 2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by p-o-i,

שלום הציעו לי בחנות פה את המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 מה אתם אומרים עליו?? שווה?? אני מחפש מסך 19 ב1300-1400 שקל....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MamaOff2002,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 INCH חדש לעבודה משרדית ב1000-1300 ש"ח. המליצו לי לקנות מסך provision עם תצוגה רחבה ב1270 ש"ח. כדאי לי לקנות את המסך הזה או שיש מסכים יותר טובים במחירים אלה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  24. יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tepez,

איזה מהמסכים הבאים הכי משתלם לקנות? (אני לא יכול לבחור מסך אחר) מסך ''19 LCD MAG דגם: T906W 1379ש"ח מסך LCD ACER דגם: AL 1917as 1299 ש"ח מסך ''17 LCD (דק) MAG דגם: LP717 1099 ש"ח מסך ''19 LCD MAG דגם: LP917 1399 ש"ח מסך ''19 LCD APEX דגם: LM-1901 1479 ש"ח

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.