מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=374π=1459 המוכר בחנות אמר לי שהוא טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? ואם מישהו מוצא ביקורות עליו שיתן בבקשה =]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGA BYTE GA 51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה של 256 מגה שאני משחק משחקים כמו NFS- CARBON או TRUE CRIME NEW YORK, כל התצוגה מאוד חשוכה וכהה, ניסיתי לשנות את הבהירות וקונטרנסט של המסך אבל זה לא עוזר, גם בפונקציות של המשחקים אין עזרה. המסך שלי זה PROVIEW 19" עם בהירות 300 1:800 איך אפשר לסדר את זה האם ככה המשחקים האלה צריכים להיות? בשאר העבודה עם המחשב יש מספיק אור מהמסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי X700 עים חיבור DVI תהיה עדיפות למסך עים חיבור כזה ו19 אינצ' לפחות המסך הוא בעיקר בעיקר לסרטים וקצת למשחקים(כרטיס גרפי מוגבל חחח) המחיר הוא 1500 מקסימום 1600 אני משלם במזומן אז אם זה נמצא באתרי אינטרנט תגידו לי אים יש אפשרות לשלם במזומן... לא אכפת לי איפה ניתן להשיג את המסך אפילו מטרקלין חשמל או שקם אלקטריק.. ותודה והאים המסך הזה טוב מספיק למחיר של 1500 שקל או שאני יכול להשיג יותר טוב ? BENQ FP93GX
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל... (נראה אחלה מסך) אבל אני מצליח לחבר אותו למחשב שלי רק דרך חיבור D-sub ואני לא מצליח עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא R9550 של HIS וכשאני מנסה לחבר עם הDVI הוא רושם לי שהוא נכנס למצב שמירת חשמל..?? מישהו יודע אולי מה הבעיה תודה...
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לא מייבאים לארץ את הדגם השחור של LG 1970HR ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שבת שלום,קניתי בשעה טובה מסך שהוא נראה לי טוב והנתונים שלו טובים 19"? 5ms, 1:700, dvi,?בקיצור אני מקווה שהוא טוב,ויש עליו אחריות שלוש שנים,בדרך כלל דברים טובים יש עליהם אחריות לזמן ארוך. בבקשה תנו את דעתכם עליו. הוא מיועד למשחקים,סרטים,ובעצם הכל. וקניתי אותו ב1289 ש"ח בעשרה תש' שווים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מצד אחד ה-946D עם זמן תגובה של 2 מ"ש , זול יותר ב500 ש"ח , והוא WIDESCREEN ומצד שני לLG יש יחס ניגודיות של 1:2000 וב946D הוא 1:650 מה עדיף לשימוש של סרטים ומשחקים ?? תודה למשיבים , ליאור . דרך אגב - כרטיס המסך יהיה X1950 PRO של powercolor
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מאוד התלהבתי במספר יתרונות לגבי מסך בעל גודל של מסך רחב (WIDESCREEN) הלכתי לכל חנויות שיש להם מסך רחב, אך מה שהיה חסרונות לכל חנויות -כרטיס מסך שמחבר לכל צגים - חלש, ולכן הוא לא נתמך ברזוליציה טבעית של מסך רחב כפי שנאמר להיראות "1440x900". אם יש חנויות שמציגה מסכים רחבים או בודדים עם ברזולוציה הטבעית שלהם? אני באיזור ת"א. שאלה שיש להם מסך רחב - טקסט שאתם קוראים במסך רחב (למשל בדפדפת, בוורד...), האם הוא טקסט נקי או קצת מטושטש? לעונים - אנא ציין שם של יצרן ודגם. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחפש מסך , שבקושי ( עד כמעט ולא ) יהיה למשחקים , השימוש המרכזי יהיה לגלישה באינטרנט , וגם חשוב שיהיה טוב לסרטים . התקציב שלי ..עדיף שיהיה כמה שפחות , אבל אם התוספת של 100-200 שקל תתן לי שיפור מורגש , אז זה לא בעיה . 1200-1400 בערך אם דרוש מספר , אם יש משהו טוב בפחות , מה כי טוב . כמו שאתם רואים , הדגש הוא על תמורה יחסית למחיר . עריכה: חשוב שהמסך לא ימכר בלעדית בKsp
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מוצא את עצמי יושב זמן רב בחיפוש אחר מסך LCD מתאים ולא מחליט , אז עזרתכם דרושה כאן. המסך אמור לענות לדרישות של עבודה משרדית , סרטים ומשחקים. התקציב הוא כ1500 ש"ח אלא אם יש מסך ששווה השקעה נוספת אז יוקצה תקציב נוסף. לא נראה לי שמשנה בשבילי מסך רחב או רגיל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ויידסקרין עד 2600 שקל ושמתי לב שהנגודיות צבע שלהם לרוב היא 1:700. למה היא כ"כ נמוכה? כשבמסכים רגילים יש 1:1700... ואולי יש לכם המלצה למסך ווידסקין עד 2600 שקל עם חיבור DVI וכמובן כמה שיותר גדול תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD,ואני חושב שאלך על זה: BenQ LCD 19" 8ms ניגודיות של 1:550, בהירות של 250cd/m2... שווה לי לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חפרתי קצת מידע על מס מסכים שאני מעוניין לקנות ויצא לי לראות מס פעמים משהו שחוזר על עצמו את המילה GTG שכנראה מקושרת למהירות התגובה...ל MS...מישהו יודע מה זה ויכול אולי להסביר לי?! ומה זה SXGA??? דוגמא: http://www.agneovo.com/il/products/F-419.htm
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי בחנות פה את המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 מה אתם אומרים עליו?? שווה?? אני מחפש מסך 19 ב1300-1400 שקל....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך lcd בגודל 20' עד 3000 ש"ח, אבל שלא יהיה רחב. בשביל משחקים , קצת סרטים וכל שאר הדברים. חשבתי על הLC2000c, כיוון שחשובה לי איכות הצבעים ויש לו פנאל ISP. זה לא יפגע בביצועים שלו במשחקים וסרטים? יש המלצות למסך טוב יותר במסגרת התקציב ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש LCD מומלץ למשחקים ופעולות גרפיות בינוניות, וגם בכלליות באיכות טובה בסביבות 2000 שקל פלוס מינוס (יכול לחרוג אבל לא ביותר מדיי - לא בכמה מאות שקלים). אני אשמח אם הוא יהיה רחב (16:9), לא יזיק אם הוא יהיה בגודל 19 או 20 אינץ'. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה הדעה שלכם על המסך הבא... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הוא עולה 1350 בערך...אז עכשיו יש למישהו המלצה למסך 19 LCD עם ניגודיות טובה ו4MS ??..ושלא יהיה WIDESCREEN והוא מיועד למשחקים... והמחיר המקסימלי הוא 1400
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר? שימושים לרוב הם משחקים ושימוש יום יומי באינטרנט , לא מרבה בצפיית סרטים
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו. המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ) זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה.. 2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הוא עולה 1250 ש"ח. שווה? הוא טוב למשחקים וסרטים? וקריאת טקסטים? כי זאת חברה לא מוכרת.. Chi Mei
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמצמתי בזאפ סוג מסך שאני רוצה . חוו דעתכם עלייהם. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4154=4155&DB4147=4150&DB4163=181885&DB51909=51910 עם יש המלצות לאחרים תרשמו (לא צריך רמקולים מובנים)
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-