עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. עקב התנהלות ביזיונית של SKYPC אני צריך להזמין מסך אחר ובשאיפה ממקום אחר (לא נפרט על זה כרגע), בגדול אני רציתי את הT220P, אבל בגלל שלא היה במלאי הזמנתי את ה 2333SW שהוא בעל אותם נתונים ותכלס לא מבין מה ההבדל.... בקיצור אני מחפש המלצה למסך שהמטרה שלו היא משחקים, סרטים ושימוש יומיומי. ההעדפה לי היא SAMSUNG כי יש לי ניסיון מעולה איתם לעומת חברות אחרות שהיו איתם בעיות. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by boogie,

חיברתי אתמול את המסך וצצו לי כמה בעיות: 1. בזמן הסרט הבהירות משתנה אוטומטי כל כמה זמן, מישהו נתקל בתופעה דומה?? 2. לאחר כמה זמן שאני צטפה בסרט התמונה פתאום נעלמת והמסך נהיה שחור ואז כשאני מזיז את העכבר אני רואה הכל שחור ורק כתוביות וסאונד אבל התמונה לא חוזרת וצריך להפעיל את הסרט מחדש (זה לפחות הפתרון שהצלחתי למצוא עד עכשיו), נראה לי שזה קשור לשומר מסך, מישהו יודע איפה נמצאות ההגדרות של השומר מסך וה Power managment בויסטה? ד"א: אני משתמש ב BSPLAYER 2.20 ומחובר עם החיבור האנאלוגי

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. רציתי לשאול איזה מסך LCD זול כדאי לקנות לעסק שלנו? אני רוצה שעדיין הוא יהיה לא גרוע. אין ממש שימוש במשחקים וכד'. אני גם לא יודע איזה גודל כדאי. אולי 19 אינץ'. תוכלו להמליץ לי על מסכים שכדאי? הנה השוואת מחירים ב"זאפ": http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159 והנה למשל גם השוואת מחירים בב"זמן": http://www.bazman.co.il/product_level.jsp?catId=224&orderBy=3&fromPrice=&toPrice=&keywords=&parentCatId=224&maker=0&att0=&att1=&att2=&att3=&att4=&attFilters= תודה,

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by T3,

Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by zurih,

היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by Moshep,

היי חברים בדרך לקניית מחשב חדש וממש מתלבט בין 2 האופציות המחשב ישמש לעבודה (פיתוח \ שרטוט אדריכלי) ובין היתר ישמש גם לגיימינג מצד אחד, לעבודה ברור ששני מסכים יהיו יעילים יותר מאחר וגם בפיתוח (קוד מול תוצאה) וגם בשרטוט והדמיות (מסך אחד לפני רינדור ומסך שני תוצאה סופית) זה יותר נוח מצד שני, כמה זה פוגם בחווית משחק לשחק ב-2 מסכים מפוצלים גם אם המסגרת מינימלית ככל האפשר? עוד נקודה היא שמשחקים דורשים 144 הרץ ו1 MS בעוד גרפיקה דורשת מסך עם ייעוד שונה, האם אפשר למצוא את המכנה המשותף לשניהם ולבחור מסך שישמש ל2 המטרות? מצרף 3 דגמים שעל הפרק, אבל תרגישו חופשי ללכת לכיוונים אחרים לגמרי https://www.tms.co.il/HMM2410 או בתצורה של …

• 13 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by ShLoMi.R,

מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by flowmeter,

שלום. קיבלתי אתמול את הדל החדש שלי. האם צריך לכייל אותו בדרך מסוימת? כי יש לו אינספור כיונונים? והכי חשוב מהי הרזולוציה שבו אתם עובדים עם המסך? אני כרגע עם 1920* 1080 וכל השולחן עבודה והכל נראה מאוד קטן. האם זוהי רזולוציה רק לסרטים ומשחקים? מה המומלץ לשימוש אינטרנט וכאלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bloodletter,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by coldfire92,

שלום, היה לי מזה שנים רבות מסך סמסונג T240 ששירת אותי נאמנות ,והיום הוא הלך לעולמו... אני מחפש מסך מומלץ עם תכונות דומות:hdmi +dvi . למסך אני גם מחבר ממיר טלוויזיה כך שהhdmi די קריטי,אפשרי גם מסך בלי DVI ועם שתי כניסות HDMI. טווח המחירים שלי הוא סביב ה1000 אבל בשביל משהו איכותי אני מוכן לעלות קצת יותר תודה על ההמלצות!!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. רק מאנשים שיש להם מסך עם נתונים כאלה וממליצים עליו.. ומה דעתכם על מסך ה 931c של samsung ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 ומה הוא שונה ממסך ה 931bf ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by DorM,

רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח. אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם. תודה לעוזרים (:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shlomosk,

מד הבהירות תקוע על צג המחשה ואינו זז לחצני הצג תקועים תכנת הפעלה ויסטה כיצד ניתן לפתור זאת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני בערך 3 שנים רכשתי את המסך של דל 2407 בזכות ההמלצות שקיבלתי פה. יש לי כמה שאלות: 1.האם הוא מסך HD? 2.חיברו לי אותו לממיר דיגיטלי רגיל של יס. אני רואה תמונה של הטלויזיה אבל לא שומע. איך אני מחבר לו רמקולים? 3. אני רוצה לראות את המחשב במסך טלויזיה HD אחר שיש לי. ניסיתי לחבר כבל HD לHDMI, ללא הצלחה. אשמח לסיוע. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by fohad,

גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים ??? מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : אני יודע שאפשר לשנות בyes ל16X9 אבל איך רואים סרטים שלא למסך רחב או סתם ערוץ 2 10 או אחרים. אשמח לדעת איך רואים אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה ומסך רחב אם זה מקובץ או שפשוט לא רואים על כל המסך? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אני בטוח שהשאלה שלי כבר עלתה אך מחיפוש בפורום לא הצלחתי למצוא תשובה. אני רואה שיש בפורום ידע עצום בנושא המסכים ולכן אבקש תשובה ישירה הנוקבת בדגם ספציפי של מסך. אני מחפש להחליף מסך CRT 17" למסך דק לשימושים ביתיים שעיקרם : גלישה, עיבוד תמלילם ומעט מאוד צפייה בסרטים ( משחקים פעם ב..... ממש לא רלוונטי ). ההתלבטות הראשונה היא לדבי הגודל, אני מעדיף 22" אך הבנתי שכל המסכים האלו מגיעים עם פאנל נחות ( תקנו אותי אם אני טועה ). אשמח לקבל המלצת מומחי הפורום - התקציב הוא באיזור ה 2,500 ש"ח ואשמח לשמוע המלצה על מסך איכותי. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום וברכה, בבעלותי המסך Dell 2007WFP (שהיה נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים שיצאו!) הגיע הזמן להחליף את המסך, המסך שלי בן 6-7 שנים ורציתי להתקדם למשהו יותר גדול ומרהיב. שימושי המסך - גיימינג וסרטים בעיקר וקצת פוטושופ. למה 27 אינצ'? - כי הוא גדול ומרהיב, יכול להיות מעולה לסרטים ומשחקים. למה 24 אינצ'? כי בתקציב הזה אפשר למצוא משהו איכותי, רזולוציה טובה ואולי אפילו ישאר עודף. לא מחפש הרפתקאות כספיות, מצד שני, מחפש את ה'קפיצה' המשמעותית ממסך 20 אינצ'. אשמח שתיתנו לי כיוון בעניין. הערה: המפרט בצד ימין.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by is2k,

המסך מיועד לגלישה, פרודקטיביות, וסרטים. לא מיועד למשחקים. מחפש בעיקר איכות תמונה ב- sweet spot. זוויות צפייה בחשיבות פחותה. נוחות וארגונומיה בחשיבות משנית. כבעלים של DELL 2007FP, הייתי שמח למסך שיספק רמת שחור, פירוט בשחורים וקונטרסט טובים יותר. כמו-כן, הייתי שמח לוותר על ציפוי ה- anti glare. לכן הסמסונג עלה כאלטרנטיבה, למרות שחבל לי לוותר על רזולוציה (= נדל"ן) לעומת ה- DELL. מביקורת אלו הסמסונג נראה כאופציה עדיפה לצרכי: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/samsung_f2380.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm לעומת זאת, מקריאה בפורום יש הטוענים שהוא סובל מ- black crush, ובאופן כללי מספק איכות תמונה פחותה מה- DELL. בשירשור הזה יש דיון באותו נושא, אבל לא ה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז כמו שכבר כתבתי אני מחפש מסך בסביבות ה 2200 שקל +- ותודה מראש לכל העונים

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום רציתי לדעת מה ההבדל באיכות וטיב הצגת התוכן של מסך בעל רזולוציה 1680x1050 בגודל 22 אינץ' לעומת אותו הגודל עם רזולוצייה 1920X1080 או 1920X1200 בגודל 24 אינץ' ???

• 3 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.