מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רוצה לקנות מסך מחשב חדש U3011 DELL "30 . מישהו קנה כבר? מחפס יבואן אשר מוכן להביא אותו.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מחשב חדש לאמי, ואני מחפש מסך LCD. במסגרת התקציב אין ברירה אלא לקחת TN, אבל השאלה איזה גודל. אני חושב שמסך 19/20" עם אפשרות לPIVOT יהיה עדיף מאשר מסך 22", משום שהשימושים יהיו עבודה בOFFICE וגלישה ברשת. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ראיתי את המסך benq g2110w הוא יפה וזול ומשך לי את העיין האם כדאי לקנות אותו?הוא עולה רק 1200 ואני יכול לקנות רק ב1000[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 21:53:29 למה לא עונים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:59:49למה אתם לא עוזרים לי?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ברור שבמסך "19 הטקסט גדול מ"17 כי זה אותה רזולוציה ומסך "22 רחב עדיף על "20 רחב שניהם אותה רזולוציה אבל אם מה שקובע את גודל הטקסט הוא גודל הפיקסל אז מסך "19 שבו גודל הנקודה בסביבות 0.294 הטקסט ייראה הכי גדול וברור אפילו יותר ממסך "24? ואני לא מתכוון לשטח מסך הכי גדול אלא לטקסט הכי נוח לקריאה בלי לשנות DPI ומשחקי זום
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ראיתי שרצו כאן כמה דיונים על המסך לפני איזה 4 חודשים ורציתי לשמוע קצת חוות דעת לפני שאני קונה קודם כל איך הוא מבחינת איכות וגודל? עד כמה הוא באמת שווה את הכסף? ובקשר לפיקסלים מתים, אני מזמין אותו מחול ורציתי לברר מה הסיכוי שהוא מגיע עם פיקסלים מתים? ואם למשהו יש מוסג לגבי אחריות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש היום שני פורמטים של מסכים 3X4 ופורמט 16X9 מה עדיף? מה היתרונות ומה החסרונות?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני שבוע וחצי וכמו שהבטחתי אני כותב חוות דעת קצרה קודם כל לא היה פיקסלים שרופים ולא זליגת אור המסך יפה אך לדעתי הצבע האפור מאחורה הורס. חסרונות: - הצבעים\ האור לא נוח לעיניים (מהקופסא) ניסיתי קצת לכוון ויוצא לי ככה brightness 75 contrast 60 בשאר אני לא ממש מבין עדיין לא ממש נוח לעיניים, ראיתי שיש הרבה אנשים שנתקלים בבעיה הזאת, אז אוליי מישהו יכול להעלות פרופיל כיול של המסך -איכות תמונה בסדר אך שום מסך LCD לא יעלה על מסך CRT טוב. לפחות LCD בעלי פאנל TN. -כפתורי שליטה אי אפשר למצוא בחושך והם לא ממש נוחים צריך להתאמץ ללחוץ עליהם לא חזק מידי ולא חלש מידי . -מסך זה פועל בזולוצייה 1680X1050 וכל רזולוצייה מתחת מורידה את איכות התמונה כי המסך מתחיל לעבוד על סוג של א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
התקלקל מסך וזו הזדמנות להתחדש.. https://ksp.co.il/?store=khaim&changeSnif&uin=50116&select=.1024..230..2021..2239. נראה מחיר סביר יחסית למסך רחב קעור. השימושים במחשב הם עריכה וגיימינג ושניהם ברמה בינונית ומעלה. פשוט נראה לי מאוד נוח לעבוד על מסך כזה בגודל הזה וב-21:9. אשמח גם להצעות עבור מסכים אחרים שבמחיר הזה עדיפים.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אסוס מכריזה על מסך חדש עבור צלמים, גרפיקאים וכו'. הבעיה, מחיר. https://www.guru3d.com/news-story/asus-announces-proart-pq22uc-has-a-4k-hdr-panel.html בארץ זה יגיע ליותר מ - 20,000 ש"ח !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בכבוד רב, אורי
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה הרזולוציות המקבילות של רזולוציות המסכים הרחבים במסכים רגילים?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת, אני וחבר שלי התווכחנו, לשנינו יש נייד, לי יש של אייסר עם מסך קריסטל ברייט, אני מאוד מרוצה מהאיכות והחדות שלו, ולו יש של דל עם מסך "טרולייף", איזה מביניהם טוב יותר לדעתכם? מחכה לתגובות...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
LG דגם L1730S שמור ביותר כמו חדש. אני מעוניין בגודל 17לא יותר בעל פאנל איכותי עם בהירות נמוכה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-