מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך מעבר לגלישה אמור לשמש לסרטים ולTV (באמצעות כרטיס לכידה) צפיה ממרחק של 2-2.5 מטר בחדר חשוך התלבטות לפי המלצות הפורום : DEll 2007Wfp CMV 221D ( או כל מסך 22" אחק בתקציב) יש עוד אופציות מעניינות? יש איזשהוא מקום שאפשר לראות את המסכים? אולי אפילו איד ליד השני?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
והאם זה נחשב לפאנל טוב? בתודה...
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המסך הזה (Viewsonic VP930B) קוצר שבחים בכל מקום: http://www.tomshardware.com/2005/11/17/viewsonic_vp930_lcd_monitor/ http://www.prad.de/en/monitore/review-viewsonic-vp930.html קודם התלבטתי לגבי ה-DELL 2007wfp שהוא נשמע נהדר... אבל לאט לאט הבנתי שאני יכול להדפק איתו במובן של גודל הפיקסל שגורם לטקסטים להראות קטנים במיוחד (וזה כנראה יפריע לי בגלישה באינטרנט, בתיכנות בפלאש, בעיבוד תמלילים וכו'). אני ממש לא רוצה מסך שיזיק לעיניים שלי, כי אני יושב שעות על גבי שעות על המחשב. אבל אני חייב לציין שבצער רב אני מוותר על המסך הזה, כי גם הוא קוצר שבחים, ויש לו פאנל IPS סופר איכותי. אז... אני רוצה לדעת כל מה שיש לכם לכתוב על ה-VP930B, כי זו רכישה מאוד רצינית בשבילי (ובשביל עוד חבר שגם …
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המלצתם בקישור שכדאי לשקול לקנות CMV. אבל באתר KSP המחיר הוא למזומן והמחיר לאשראי יקר יותר אז כאן כבר באה השאלה אם בעצם לא כדאי לי לקנות כבר מסך של חברה מוכרת יותר. תוכלו להמליץ לי שוב ולהגיד לי מה תהיה עבורי הקנייה הכדאית? אני שוקל לקנות 19" אבל גם 17" בא בחשבון כי זה מסך לעסק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227356.new#new
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי אפשרות להוסיף עוד כסף... 19/17 רחב לא רחב תציגו את ההכי משתלם
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורום הנ"ל כבר למעלה משבועיים שלושה כדי לנסות וללמוד ולהחליט איזה מסך הוא עדיף יותר אני מודע לכך שיש כאן אנשים שרק רוצים לנסות לעזור ולכל אחד יש את הדעה שלו איך כפי שאני דוגל עם עובדות אין יותר מידי אפשרות לטעות אני רוצה לרכוש מסך למחשב בהתחלה התלבטתי בין DELL 2007 WFP לבין הLG 2000C { אם כתבתי את הדגם נכון } שמדוברים כאן מספיק ... לאחר מכן יש את החברות החדשות שהתצטרפו שהן VP930 VIEWSONIC ל דגמים של EIZO שהם בכלל 19" אשר נחשבים לממש טובים ואז התחילו כל הבעיות יש כאן אנשים שהמליצו לא לקנות 20" כי אין הבדל בין ה20" רחב ל 19" רגיל אז חבל על הכסף ל VP930 בדגמים האחרונים יש בעיה של "תאורה אחורית במסך שחור " { מצטער שכחתי את ההגדרה המדוייקת } ..…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להשיג dell 17" חדש הישר מהיבואן ב800 שח" שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את המסך. ולכן ניגשתי לחניות והייתי די בטוח שאני מעוניין לקנות את הLG L1970HR. אך לאחר שקראתי פה בפורום הרבה מאוד על המסך הזה ומסכים נוספים ראיתי שלכמה אנשים יש בעיות איתו ולכן עדיף לקחת את ה-?VX922 19 ViewSonic. אשמח עם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין לגבי המסכים האלו(בעיקר איזה פאנל יש לכל אחד ומה עדיף), ואנשים שיש להם את המסכים האלו ויכולים להמליץ לי עליהם מניסיון אישי. רציתי לדעת גם האם לא יהיו לי בעיות עם המסכים מכיוון שיש לי כרטיס מסך יחסית ישן- FX 5200. אני עושה כמעט הכל במחשב, משחק, גולש באינטרנט, קורא מסמכים, תמונות ובעיקר סרטים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אפשר לקבל המלצה למסך 17 אינ'ץ בסביבות 1000 ש"ח ? השימושים הם בעיקר אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני יכול לנגב תמסך LCD שלי עם מגבונים ללא אלכוהול?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
למסך שלקחתי יש Viewing Angle 160°(H) / 140°(V). אתם חושבים שזה יהווה בעיה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מי לדעתכם הכי משתלם לגיימר? ה LG הכי זול והסאמסונג הכי יקר ב 2800 אבל 22 אינץ לעומת 20 של LG ו CHIMEI שאני שומע שממומלץ אבל השם לא גדול כמו סאמסונג.. למישהו יש את ה LG או הסאמסונג ויכול לחוות דעה?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני יודע שהם מסכים לא ממש איכותיים אבל מי משני החברות ייותר טובות?? אני יודע שתבקשו דגם או משהו אבל אני מתכוון בכלליות
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מסך LCD בגודל 17-19 אינץ' שיהיה מותאם למשחקים ושיהיה מחברה אמינה הץקציב שלי הוא עד 1400 . יותר חשובה לי האיכות של המסך מהגודל!!!!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך VX922 19'' LCD 2ms DVI אני צריך עזרה ממישהו שמבין .. של VIEWSONIC. כדאי לקנות או לא?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שלי (FP93GX) אני חושב שיש פיקסל שרוף, השאלה היא א. איך אני מוודא את זה ב. האם זה קטנוני מצידי לבקש מהחנות להחליף לי את המסך?...
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-