מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שוקל לרכוש את המסך הנ"ל. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. יש למישהו התנסות עם המסך ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני קונה מסך LCD עדיפות ל19" המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטים וכמו כן קריאה באינטרנט וגלישה וכו.. התקציב 1800 אפשר לחרוג טיפה, אם אפשר להציע רחב הוא יתקבל בשמחה . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מיתלבט בין שני המסכים האלו . מה היתרונות והחסרונות של כל מסך? אני כבר חודש בהיתלבטות קשה בבקשה עיזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איזה אתם ממליצים? אני מתלבט בין שני אלה: LCD LG 32" 32LC2R או LCD Toshiba 32" 32WL66 מה עדיף? ולמה? מה ההבדל ביניהם? תודההה =]]]]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב החדש שלי איזה מסך טוב, אבל אני רוצה באותה מידה להחליף גם את הטלוויזיה 25" שיש לי בחדר. חשבתי להשאיר את הטלוויזיה במתלה שלה ועל השולחן מחשב להוסיף מסך גדול (מאוד) שישמש אותי גם לצרכי מחשב (סרטים, משחקים, אופיס - עבודה רגיל) וגם לצפייה בטלוויזיה אם יהיה אפשר :-) - לא חושב אין לי אפילו כיוון באיזה גודל יהיה המסך,19":, 20" או 24" - או אפילו גדול מזה - אני ממש לא מבין בזה ואני רוצה לקבל את התוצאה הטובה ביותר, גם אם זה בא על גבי גדול. עכשיו, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או לא, והאם אני ירגיש ירידה באיכות בטלוויזיה או במשחב. התקציב שלי, אמ... כמובן שיהיה כמה שפחות, אבל אני רוצה משהו איכותית - בעיקרון עד 4000 ש"ח - לא חייבים לנצל הכל חח אולי הת…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ולא ידוע מתי יגיע מלאי.. היבואן הראשי-אומניטק טוען שלא רווחי עבורו להביא את הדגם הזה בגלל שאין לו ביקוש והוא דווקא ממליץ מאד על VX2025WM Viewsonic אשמח לשמוע אם מישהו שמע על מלאי זמין למכירה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך דק בגודל 17-19 אינץ', אני לא מבין בזה כלום ת'אמת, בגלל זה אני רוצה שתסבירו לי איך לבחור את המסך הנכון והמשתלם ביותר בשבילי. אני בעיקר משתמש במחשב שלי למשחקים, בניית אתרים ועבודה עם ווידאו (עריכה), הדרישות הבסיסיות שלי מהמסך עצמו זה שיהיה מחברה טובה (samsung,lg,benq וכו'..) שלא יהיו בעיות עם המסך עצמו (לחבר שלי הופיע נקודה ירוקה באמצע המסך), התקציב שלי הוא לא גדול במיוחד, זה 1200 ש"ח גג, אבל אני מקווה שאמצא משהו שיענה לדרישות שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
כעיקרון השאיפה היא למחיר כמה שיותר נמוך אבל שלא יהיה זבל. משהו עם יחס מחיר/ביצועים טוב. כמה נמוך אני יכול לרדת במחיר בלי להתפשר? אחד מאלה שווה משהו? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB4165=144719,231267,186421&orderby=price ובכלל שאלת השאלות (יכול להיות שאני צריך להקים בשביל זה נושא חדש תגידו לי אתם): עד כמה זה חכם לקנות מסך Widescreen? בכל מקרה שימוש הוא הרבה משרדי, הרבה משחקים ומעט סרטים/טלוויזיה (אם כי מסך טוב יכול להגדיל את זה) לגבי איזה כרטיס מסך: עדיין לא ברור (מחשב חדש). יהיה כרטיס לא רע בכל מקרה. X1950XT בתקווה, וגם אם לא זה אז משהו קרוב.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
באזור ה - 20 אינץ', למשחקים וסרטים (בעיקר DIVX - אז לא איכות משהו) חשבתי בהתחלה ללכת על ה 2007WFP אבל נבהלתי פה מהביקורות שאתה קונה חתול בשק האסוס 22 רחב לטעמי מדיי רוצה מסך בהיר וטוב, יצורף אליו 8800GTS תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך הכי טוב של LG 19 אינטצ' זה עדין 1970HR ??
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שתי המסכים הנ"ל?(אהבתי את העיצוב של ה1900)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחר קריאה של כמעט 40 ע''מ משעות הצהריים יצאתי מבולבל לחלוטין ולא הצלחתי להגיע למסקנה באיזה מסך לבחור, מהו הפאנל האופטימלי, מהי רמת הניגודיות וזמן התגובה שכדאי לי לבחור ומהי החברה הטובה ביותר לקניית מסך LCD.. חיפשתי שעות רבות מסך שיתאים לצרכים שלי: גלישה באינטרנט, איסיקיו, מסמכי וורד, סרטים ומעט יותר משחקים, והאם הצרכים האלו יתאימו לכרטיס מסך הקיים אצלי כיום והוא FX 5200 או שכדאי לי גם אותו לשדרג. התקציב שלי הוא כ2000 שקל. הדבר החשוב לי ביותר הוא מסך אופטימלי לעיינים והאמת שחיפשתי על זה חומר ולא ממש מצאתי. האם מישהו יכול לעזור לי במציאת מסך וחנות מתאימה באזור הדרום ויותר צפונה עד המרכז? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לאחר התענינות וקריאה של שבוע ימים הבחירה שלי הצטמצמה לשני מסכים אלו. המחיר והאיכות הם אותו דבר. השאלה היא הגודל. מה אתם חושבים? פשוא 20" רגיל הרבה יותר גבוה והוא לא רחוק מרוחב של 20" WIDE
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מלא כתמים, אבק ועוד איכס על המסך... האם כל ערכות הניקוי האלה שמוכרים באופיס דיפו וכו' בטוחות? או שיש דרך פשוטה בטוחה ויעילה להסרת הלכלוך ללא גרימת נזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-