עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yuvalg,

מעיון רב בדיונים בפורום אני מבין כי ה-1931 של eizo הוא מסך ה-19 הטוב ביותר שיש כיום כאשר מדובר לשימושים נרחבים (משחקים וגם office) והוא עדיף על ה-vs vp930.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ' lcd לאמא שלי. מכיוון שיש לי משפחה שמגיעה מצרפת ועכשיו סוף עונה ויש מבצעים, ויכולה להביא לי את המסך: acer al1917s נתונים שמפורסמים: 1280*1024 1:500 250cd/m^2 12ms כל זאת ב140 יורו במבצע. שזה 760 ש"ח. לינק: http://www.rueducommerce.com/images/offredujour/mail-sold_10012007/mel_sd.html מה דעתכם? האם המסך סביר (הוא ישמש לאינטרנט בלבד) או ששווה להשקיע יותר ולקנות משהו אחר בארץ וכדומה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by lipa,

מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NIVs,

משהוא גדול עם זמן תגובה טוב, בהירות ונגדיות. חשבתי על LG אוו פיליפס. תנו הצעות. וד"א, ראיתי טלוויזיות עם תמיכה בחיבור HDMI, זה יכול לעבוד טוב עם הדיוידי APEX 811 שלי?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. בן דוד שלי מחפש מסך LCD בגודל 19" עם tv tuner (מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה). בחנות מחשבים שאני עוד בה המסך היחיד העונה לדרישות שאני יכול לקבל הוא של חברת ktc. מייבא את המסכים האלה היבואן של XFX ושל זיכרונות קורסייר. חברת ktc לא מוכרת לי בתחום המסכים ורציתי לשאול כאן אם מישהו שמע עליה ואיך המסכים שלהם. הדגם עליו הומלץ לי הוא KTC - KPD 9005L-TD. אבקש תגובות בנוגע למסך שהזכרתי והצעות למסכים אחרים במחירים סבירים שעונים על הדרישות שציינתי (19" עם tv tuner). תודה רבה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אחי קונה מחשב והתקציב קצת לוחץ אני חייב לקחת מסך ושיהיה זול מאוד יחסית כדי שיהיה מקום לדברים טובים אחרים אני יכול פשוט למצוא את הדבר הכי זול בזאפ ולגמור עיניין אבל בכל זאת אני רוצה שזה יהיה שווה משהו, ואתם הכי מבינים בזה אז אני צריך המלצה למסך תקציבי שיהיה בכל זאת לא רע אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  7. עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by duhifat,

כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה. המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר). תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט). אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין. אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by snapdragon,

בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by asaf999,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 6600GT,

שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  13. שלום לכולם! ברשותי כרגע 730B של סמסונג והחלטתי לעבור למסך גדול ורחב יותר. לאחר חיפוש בפורומים פה ובכלל אני מבין שהדגם הנ"ל הוא מומלץ מאוד. (http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469699) http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#features התקציב שלי הוא 2,700 גג! הבנתי שיש לו אותו פאנל כמו ל-NEC WXG2 שהוא פאנל מומלץ בפני עצמו.(S-IPS) השימושים שלי הם אינטרנט סרטים ומשחקים. חשוב לי שהתמונה תהיה ללא GHOSTING בכלל ושתהיה תמונה "חיה" ועשירה בצבעים עד כמה שניתן. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by slater,

שלום! אני מתכנן לקנות מסך lcd מחר ואני מתלבט האם לקנות את המסך BENQ FP93GX 2MS DVI שהוא 19 אינץ' אבל אני לא יודע אם הוא מספיק איכותי למשחקים/סרטים........אז השאלה שלי אליכם היא האם המסך הזה איכותי וטוב למשחקים או שעדיף לי ללכת על מסך 17 אינץ' איכותי?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  15. המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by sbf80,

לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by full_clip,

בטעות נשרט לי המסך אבל סך הכל נראה שרק הזכוכית קיבלה איזו צלקת קטנה אך הפיסקלים מאחורה עדיין עובדים יש דרך לסדר את זה במעבדה מסוימת ככה שרק מחליפים תזוככית החיצונית או שהמסך אבוד?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Bagheera,

מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  19. עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יכול להיות? לא מוצא את הדגם הספציפי ב - http://www.flatpanels.dk/panels.php תראו כאן: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=10186457&type=2&product=1&dept_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e13

• 52 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. Started by lipa,

http://techreport.com/onearticle.x/11588 http://techreport.com/onearticle.x/11623

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by satlan1,

יש לי עכשיו AOC LM728 17 אינטצ'.. ואחרי חצי שנה יש לו איזה 5 פיקסלים שרופים אני מחפש מסך 17 או 19 אינץ' עד 1500 שקל. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT אם זה קשור. תודה

• 6 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.