עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yaloner,

האם יש דרך לחבר PS2 ישן למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. כבר חרשתי כאן על הפורום בקשר למסך הזה, אבל עדיין יש שאלות. אני משתמש בחיבור DVI. חדר יחסית חשוך. איך אני יודע איזה פאנל זה באמת? רשום שיוצר בצ'כוסלובקיה. REV A00. אילו ערכים צריך לכוון מחדש בהגדרות? מה מומלץ? בהירות ניגודיות הגדרות מצב הצבעים וכל צבע בנפרד sharpness pixel clock phase מה זה DCC/CI? מה ההבדל בין FACTORY RESET ל-DISPLAY RESET? האם רצוי להשתמש ב-IMAGE MODES? זהו בינתיים... :

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by skyfire,

מסך די מעניין מעניין מי מייבא מסכי יונדאי בארץ לא מצאתי עדיין ביקורת מקצועית אבל נראה שזה מסך לא רע קישורים: מהאתר הרשמי של יונדאי: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=94&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= פורום כלשהו: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17803479 input lag test: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1252529&highlight=hyundai+w241d

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Liran Shlomo,

שלום חברי הפורום היקרים, כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים. אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה מודה לכם מאוד מראש, לירן.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה אני רוצה לקנות מסך וזה בערך הסכום שאני רוצה... ולי חשוב מאוד שהמסך היה יפה...ושחור... וכמובן איכותי וטוב... האם הוא עומד בקריטריונים...אגב ראיתי אותו בפעולה (את הדגם של ה2MS ו1:3000)....והוא ממש איכותי אומנם לא ראיתי עליו משחקים...אבל בסרטים הוא היה ממש טוב...וגם בטקסט ועבודה שוטפת... מה אתם אומרים??

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by casio888,

יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. נתונים טכניים: טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת... כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FX חיבור - VGA. בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער... אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTED מבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא... עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה.... האם הכרטיס המיושן והחלש? חיבור VGA?? הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות??? HELP PLEASE :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD. כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850. טלויזית LCD מסוג Haier L26R1: http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0 הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768. החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך. הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR. התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. נסיו…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך ב1000, אשר יקנה מהדיוטי פרי לקראת פסח. עדיפות למסכי 19 אינץ. תודה לעוזרים! אלון

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tanya,

הי, ראיתי לא פעם אנשים שעובדים עם 2 מסכים במקביל שעומדים אחד ליד השני... אם למשל אני לוחצת על תמונה עם העכבר, אני יכולה להעביר אותה למסך השני. [או למשל תמונת רקע אחת שמשלימה את עצמה עם המחשב השני]. השאלה שלי מה הם היתרונות? חסרונות? האם זה נוח? למה זה משמש? האם גם אני יכולה לעשות ככה, או שאין טעם אלא עם כן אני עוסקת במשהו שדורש את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Shlomi XD,

תקציב - 1K-2K (בלי לחרוג מעל 2K בבקשה) זה מסך למשחקים ועבודות משרדיות ככה שאני מעדיף שיהיה 4MS או פחות.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by theoherzel,

האם אני מבין נכון שמדובר בפאנ ל TN ? האם יש תמורה עבור המחיר היקר יותר ? בכל מקרה אין לי מקום ל- 24", אני מחפש מסך איכותי, 20-22", חושב על 2007wfp או אולי ה- EIZO הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. Started by Jviega,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה והמלצות, קראתי קצת פה ובאינטרנט אבל זה מבלבל אותי, אשמח להמלצות תכלס אני רוצה מסך 27 אינץ', בשביל סרטים וגיימינג, כעיקרון אני הייתי רוצה מסך 2K אבל אין לי מושג איך לבדוק אם המחשב שלי יוכל להריץ שחקים ברזולוציה הזאת, אם לא 2K אז 1080P מה שאני רוצה מהמסך שיהיה הכי טוב שאפשר לסרטים ולמשחקים אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  16. תקציב : בלי הגבלה, כמובן לחסוך במידה וזה אפשרי. שימוש: משחקי FPS (לא ברמה תחרותית) , RPG , משחקי ספורט וסרטים. גודל מסך : 27+ כרטיס מסך : Gigabyte GTX 970 דרישות (לפי עדיפות): 1- כמה שיותר איכותי מבחינת צבעים וזוויות צפייה ( IPS ונגזרותיו ). 2- מסך ארגונומי ומעוצב. 3- מבחינת רזולוציה: המקסימום שהכרטיס מסך שלי יעמוד בו. 4- לא ניסיתי מסכים עם קצב רענון של 120HZ+, אם זה כן רלוונטי וכן ישפר לי את החוויה אז לשיקולכם. 5- אני לא משחק FPS תחרותי, אם זמן התגובה משפיע ומורגש בשימושים אחרים אז גם כמה שיותר נמוך. נ.ב. עדיפות לקנייה מהארץ, במידה ואין את הדגם בארץ או שזה יחסוך משמעותית אז אפשר גם מחול. תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. ראיתי פה בדיונים שרשמו שיש בארץ חנויות כאלו, אשמח לדעת מי הם. הנה דוגמא, יש עוד ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.msg4520406#msg4520406

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, המסך הCRT הישן והטוב שלי מתחיל להיות מטושטש אני צריך המלצה למסך נחמד, אני משחק משחקים ולכן צריך ביצועים סבירים. לא צריך יותר מ17 אינץ, מקסימום 19 אינץ. הסתכלתי במפרטים באתר וראיתי שמומלץ הsamsung 931BW 19 אינץ. הוא לא TN? אני רגיל איכות תמונה של CRT \ זוויות צפיה של CRT... למישהו יש הצעה אחרת למסך? מבחינת מחירים נראה כבר לפי ההמלצות, אני מאמין שאני לא אעבור את ה1500. בכל מקרה תציעו גם אם זה יותר

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by YanaiW,

aoc p2460pxq מישהו מכיר את הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=29020 גם PLS גם pivot וגם displayport ..... מחיר ממש טוב, מישהו בעלים של אחד כזה?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Lavelle,

שלום, לאחר שקראתי הרבה מאמרים וביקורות על שני המסכים עדיין קשה לי להגיע להחלטה איזה מסך יותר טוב ואיזה מהם כדאי לקנות. ה - Dell U2711 הוא מסך מדהים ואם לא היה את ה - Dell U2713HM בשוק הייתי רץ לקנות אותו אבל יש לי התלבטות בעיקר בגלל ש - U2713HM הוא LED ויש לו כמה שיפורים קטנים, אבל אני לא יודע עד כמה הם משמעותיים. ממבט ראשון וויזואלית בלבד נראה שאיכות הבניה של ה - U2711 יותר טובה, ה - U2713HM נראה דק ודי שברירי. המחיר של שניהם זהה ומכאן באה עיקר ההתלבטות. האם ללכת על ה - U2711 הטוב והמוכח או על ה - U2713HM החדש שאולי עדיין לא הוכיח את עצמו כמחליף ראוי ל - U2711. אפילו אחרי הסקירה המורחבת על שני המסכים קשה לי להחליט, בסוף הסקירה יש אפילו השוואה בין שני המסכים: http://www.t…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by efee123,

רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש. שמעתי המלצות על הדגם LG W2486L שנחשב חדיש מאוד. אבל מצד שני כשנכנסתי לזאפ ראיתי שהביקורות עליו מאוד חלוקות. כמו שיש הרבה אנשים שאומרים שהצבעים "חיים" וחדים ויפים, ישנם גם לא מעט שאומרים שהיו צריכים להתעסק הרבה עם כיוונון ההגדרות שלו וכל מיני התעסקויות ושהצבעים לא כאלה "חיים".. לכן חקרתי עוד קצת וגיליתי את המסך Samsung BX2450 LED שהוא באיזור אותו המחיר (טיפ טיפה יקר יותר) אבל ממה שקראתי הביקורות עליו היו חותכות לטובה. לא התלוננו על הצבעים ורק שיבחו אותם. ובנוסף יש את המסך של DELL ה-2311H שהוא בעצם שונה משני המסכים האחרים, שכן הפאנל שלהם מסוג TN וזה מסוג ISP שממה שקראתי (והשתדלתי לחקור את זה קצת כדי להבין באמת) הוא צריך להיות הרבה יותר מוצלח,…

• 25 תגובות
    • 9.6k צפיות
  23. Started by phoenixtb,

שלום לכולם שוב החלטתי שאני הולך על קניית המסך הנ"ל ואני אקח את הסיכון. דיברתי אם מוכר חנות שאני מכיר והוא אמר לי שהוא יכול לנסות אולי לארגן לי את ה S-IPS אבל הוא ביקש ממני להגיד לו איזה REVISION המסך. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי מהו ה - REVISION של הדל בעל פאנל ה - S-IPS. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by spider272,

שלום לכולם רוצה להחליף תמסך המיושן שלי ברוזולוציית 1440X900 למסך מחשב איכותי לסרטים בעיקר וגם משחקים כרטיס מסך כרגע של גיגבייט gtx 660 עד 1500

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by galai198777,

שווה לקנות מסך מחשב 2K אם אני משדרג כרטיס מסך ל 1060 ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.