עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך בסביבות ה 2500 שח, 20 " לא רחב, למשחקים (הזמנתי מחשב חדש, אז אין בעיה של רזלוציות לא טיבעיות) ראיתי שהDell 2007FP מאוד מומלץ, יש עוד המלצות או שהוא היחידי שכדאי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by sharonarchi,

שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  3. כיום אני משתמ במסך "שפופרת" (אומנם אחד הטובים שהיו פעם SyncMaster 955DF) ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. השימוש העיקרי שלי הוא GAMINע ברשת (COUNTER STRIKE) ולכן אני רוצה מסך עם נתונים כמה שיותר מתאימים למשחקי רשת מסוג זה. תקציב בסביבות האלף מאתיים (גמיש) כרטיס מסך Leadteck Gforce 8800GTS 640mb המסך הזה אמור לשמש אותי גם במחשב הבא שאני יקנה עוד שנה מהיום אז יש לחשוב על נתון זה. תודה רבה רבה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by shtung,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך הבעיה העיקרית היא שבמסכים אני לא ממש מבין אין לי מושג אפילו על מה צריך להסתכל לכן אני פונה אליכם אני מחפש מסך שיהיה טוב למשחקים ולסרטים רצוי שיהיה גדול אבל אם אין משהו טוב וגדול אני מוכן להתפשר לגבי תקציב אני עוד לא בטוח תודה מראש shtung

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. לחבר שלי יש את אחד מהמסכים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680884 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501189# ורואים לא רע בכלל עכשיו רציתי השוואה בין המסכים הנל לאומת ה DELL 20" ולאומת ה 226BW

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI והשאלה שלי היא האם אני צריך בשביל לשחק במסך הזה ברולוציה שלו כרטיס מסך חזק? ואם כן עד כמה חזק

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by shahar07,

קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!

13. Started by Dima67,

קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by I21I21,

מפרט: LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB אני חושב שאולי יש לי בעיה בכבל הhdmi שמחובר לי עכשיו כי יש לי במשחקים ,screen flickering,"מסך מרצד" ,stuttering, גמגום,lag איך שלא קוראים לזה אז אני צריך עזרה לפני שאני קונה, לגבי כבל כי אין לי מושג מה מתאים לכרטיס מסך שלי ולמסך מה עדיף hdmi או Display Port וראיתי שיש הרבה גרסאות לכבלים ,אז בכלל הסתבכתי.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by robicon,

יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by דנדן,

שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by zombie,

אני רוצה לסדר את הצבעים וגאמה והכל....במה להשמש?בתוכנה שהגיע עם המסך?בקונטרול פאנל של נוידיה?בהגדרות בתוך המסך עצמו?(דרך הכפתורים שלו)? ואתם יכולים להגיד לי במדוייק כמה אחוז\מספר לכל דבר במדיוק? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by beni125,

יש לי כרגע שני אפשרויות 1)lg 1970hr מה טוב ומה לא טוב? 2)Viewsonic VX922 מה טוב ומה לא טוב? הקיצר מה אתם ממליצים ותודה לעוזרים זה ישמש בעיקר למשחקים אך גם לסרטים ועריכות וכו

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. עקרונית אני מתעסק בצילום, אז אני צריך מסך שהצבעים שלו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור, שיהיה חד מאוד, ושבכללי יהיה מסך איכותי מאוד ויציג גרפיקה באיכות טובה. התקציב : +- 2000 שקל גודל : 22" מסכים ששמתי עליהם את העין : SyncMaster 226BW - Samsung L226WTQ - LG E228WFP - Dell FP222W - Benq אתם מוזמנים להציע עוד דגמים. תודה מראש לכל מי שיעזור יוסי.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  21. חייב שהמסך יהיה מהחנות הזו, www.logicpc.co.il/heb והסיבה לכך היא שקניתי מסך CRT אתמול, ואני רוצה להחליף אותו בגלל שאני לא מרוצה מהמסך.. תודה למי שיעזור.. דרך אגב, גם מסך CRT יוכל להתקבל כהצעה, לא כזה חשוב לי.. פשוט המסך שקניתי הוא Samsung 793DF כי אמרו לי שהוא טוב ויעמוד בנתונים של 1024*1280 וקצב רענון של 85, אבל זה לא באמת קרה, וגם כנראה שהשפופרת של המסך לא בדיוק שטוחה, וזה משגע לי את העיניים.. אז אם זה מסך CRT שיענה על התנאים האלה.. 1024*1280 ברזולוציה על 85 קצב רענון לפחות.. ואם לא, אז מסך LCD נורמלי.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. יש לי כסף ואני החלטתי בסוף לקנות מסך במקום מצלמה דיגיטלית, כי את זה אני באמת צריך. יש לי את התקציב הנ"ל ואני יכול להוסיף, אבל רק אם זה שווה את זה. אני מחפש מסך גדול וWS השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים, וטיפה משחקי רשת. חשבתי על המסכים הבאים, אולי אתם מכירים משהו טוב יותר בסכום הנ"ל? או שאולי כדאי לי לחכות? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני צריך לעבוד עם הרבה נתונים בו זמנית. מה הפיתרון הכי טוב בשבילי? לקנות שני מסכים עם כרטיס מסך שיוכל לפצל לי את התמונה? או אולי לקנות מסך ממש גדול ולהשתמש ברזולוציה מטורפת? מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. שלום. הבנתי שיש כמה גירסאות, וכעת נמכרות גירסה ישנה וחדשה. רציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזו גירסה יש לי , ומה ההבדלים בינהן. תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  25. היי. אז אני קונה מחשב חדש ועם המחשב גם מסך. עכשיו יש לי שתי התלבטויות בין מסכים. המסך הראשון הוא של סמסונג: https://www.tms.co.il/C24RG50FQM המסך השני הוא של חברה בשם BENQ : https://www.tms.co.il/xl2720z כפי שהבנתי המסך השני אמור לעלות יותר אבל כרגע יש עליו הנחה והם עולים פחוץ או יותר אותו הדבר. חשוב לציין שאני יותר בתחום הגיימינג והסטרימים ביוטיוב וכל זה אני ממש אשמח להצעות שלכם. אשמח גם לפירוט והסבר איזה מסך יותר טוב ולמה. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים