עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח) והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by coorva,

שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. Started by itail,

אני מתלבט לגבי רכישת מסך LCD 19 אינטש. הציעו לי את האפשרויות הבאות: Sony ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? ?E96DB 19'' 8ms DVI? LG ?L1917S 19'' LCD 8ms? ViewSonic ?VA902B 19'' LCD 8ms? אני בד"כ משתמש למחשב לצורך לימודים (תכנות) ואינטרנט ולעיתים משחקים. מה הייתם ממליצים מבין האפשרויות הבאות? יש מסך 19 טוב יותר בסביבות 1500 ש"ח? תודה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by idofr,

היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  9. היי בשבע שנים האחרונות אני עובד על viewsonic PF775 כנראה שהסוף שלו קרוב כי הוא התחיל לרצד... אני מעונין להחליף ל LCD ובאופן טבעי viewsonic נראה לי הכי מתאים אבל בחודשים האחרונים אני רואה ש dell טובים לא פחות אין העדפה לחברה מסויימת קראתי את הביקורות/השוואות ות'רדים שלמים וזה נראה שלכולם יש חסרונות אני מחפש מסך 19" עד 20"-איכותי שמתאים לגרפיקה מקצועית ומשחקים מכיוון שאני המון מול המסך אני אתאים את עצמי למחיר המסך בבקשה רק ממי שמבין/מנוסה, תודה

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by alonlior,

שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אני מחפש מסך בסביבות ה 2500 שח, 20 " לא רחב, למשחקים (הזמנתי מחשב חדש, אז אין בעיה של רזלוציות לא טיבעיות) ראיתי שהDell 2007FP מאוד מומלץ, יש עוד המלצות או שהוא היחידי שכדאי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by sharonarchi,

שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  13. כיום אני משתמ במסך "שפופרת" (אומנם אחד הטובים שהיו פעם SyncMaster 955DF) ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. השימוש העיקרי שלי הוא GAMINע ברשת (COUNTER STRIKE) ולכן אני רוצה מסך עם נתונים כמה שיותר מתאימים למשחקי רשת מסוג זה. תקציב בסביבות האלף מאתיים (גמיש) כרטיס מסך Leadteck Gforce 8800GTS 640mb המסך הזה אמור לשמש אותי גם במחשב הבא שאני יקנה עוד שנה מהיום אז יש לחשוב על נתון זה. תודה רבה רבה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. Started by shtung,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך הבעיה העיקרית היא שבמסכים אני לא ממש מבין אין לי מושג אפילו על מה צריך להסתכל לכן אני פונה אליכם אני מחפש מסך שיהיה טוב למשחקים ולסרטים רצוי שיהיה גדול אבל אם אין משהו טוב וגדול אני מוכן להתפשר לגבי תקציב אני עוד לא בטוח תודה מראש shtung

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. לחבר שלי יש את אחד מהמסכים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680884 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501189# ורואים לא רע בכלל עכשיו רציתי השוואה בין המסכים הנל לאומת ה DELL 20" ולאומת ה 226BW

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI והשאלה שלי היא האם אני צריך בשביל לשחק במסך הזה ברולוציה שלו כרטיס מסך חזק? ואם כן עד כמה חזק

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by shahar07,

קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!

23. Started by Dima67,

קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by I21I21,

מפרט: LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB אני חושב שאולי יש לי בעיה בכבל הhdmi שמחובר לי עכשיו כי יש לי במשחקים ,screen flickering,"מסך מרצד" ,stuttering, גמגום,lag איך שלא קוראים לזה אז אני צריך עזרה לפני שאני קונה, לגבי כבל כי אין לי מושג מה מתאים לכרטיס מסך שלי ולמסך מה עדיף hdmi או Display Port וראיתי שיש הרבה גרסאות לכבלים ,אז בכלל הסתבכתי.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by robicon,

יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.