עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by spon83,

צריך המלצות וגם מי מבין המסכים האלה יותר מומלץ: 1) מסך LG 17" L1718S LCD מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 2) מסךPROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD 1,140.00 3) מסך רחב NU TECH W921A 5ms 19'' LCD WIDE מחיר לפריט - 1,145.00 ¤ למי שירצה להמליץ לי על שני מפרטים 5000 ו-6000 שיכנס ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236905.0

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. הם מתאימים למשחקים ולסרטים ובכלל לעבודה שוטפת? הם טובים או שיש הרבה יותר טובים מהם?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. לא חייב להיות 22 אינץ.הבנתי שאתם מתפעלים מ DELL 2007 האם הפער באמת כה גדול?שמוש עיקרי זה עבודה באינטרנט ומסמכים,צפיה בסרטים וטיפה משחקים.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם: 1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA? 2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר? אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20". אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר. תודה רבה, אלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by good__one,

דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eyarit,

אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by crazyfunk,

שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד עם שני מסכי 19" ולא אם אחד רחב של 24" קיבלתי המלצות חמות ממנהל הפורום לגבי הVIEWSONIC 930B... ניכנסתי לאתר של CNET http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VP930b/4505-3174_7-31517896.html ושם דווקא די יורדים עליו... ונתנו לו ציון 6.2 רציתי לשאול האם יש מסכים באותה קטגוריה שיהיו אלטרנטיבות שוות ?(ביצועים מחיר)? אני אגב עורך וידאו.. ומשתמש באפליקציות רבות במקביל (לכן שתי מסכי 19") כמו כן אם יש מישהו שמוכר את הVIEWSONIC יד שניה שיפנה אליי... כי עדיין המחיר בחנויות יקר לי מדיי עליו (אני הרי קונה 2). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה מסך מומלץ לי לקנות? גודל 20" ומעלה. עדיף שיהיה WIDE. לסרטים, קצת משחקים, (אין צורך ברמקולים מובנים), עריכת מסמכים, אינטרנט ועריכת וידאו. איזה מסך נותן תמונה הכי טובה ונעימה לעין?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by ag43,

הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by achiya1,

מבינים תעזרו לי בקשה אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים ! נ.ב שניהם עולים באותו כסף בערך..אז ככה שזה לא משנה פירסמתי את אותה הודעה בפורום הראשי גם בטעות אז מנהלים אם זה לא טוב תורידו תסדרו תעשו מה שבאלכם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by N95,

מה יותר טוב 1970HR או L1900R?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות מסך LCD אני עדיין מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי אצל חבר שיש בעיה של כאילו "גלים" על המסך כאשר יש מסך לבן כלומר אם לדוגמא פותחים חלון ריק של אינטרנט אקספלורר אז רואים כאילו גלים על הרקע הלבן האם זה ככה בכל ה-LCD ? או שישנה בעיה במסך? האם זה אומר משהו על הפאנל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ביקורת – מסך LCD של פיליפס דגם 200W6MB לאחרונה הופיע בארץ דגם 200W6MB של המסך אשר הדעות לגביו חלוקות, חלק טוענים כי מדובר בכלל בזיוף וחלק טוענים שמפרט המסך שונה מהמפרט המקורי, ובכן להלן המסקנות אליהם ניתן להגיע כעת 1.בסוף שנת 2005 החליפה פיליפס את הפאנל של סדרת ה 200W6 לפאנל P-MVA כפי שניתן לקרוא כאן (למי שאינו מבין סלובקית מופיע יצרן הפאנל בבירור בתמונה). 2.עד למועד החלפת הפאנל הגיע המסך עם פאנל S-IPS של LG.Philips מסוג LM201W01. פאנל זה קדם לפאנל החדש יותר אשר בשימוש בסדרת 2007 של דל ובנק 20WGX2. 3.הדגם 200W6MB אשר נמכר כיום בחנויות במחיר נמוך במיוחד הוא אכן אותו מסך מדגם 200W6CS כאשר ה-M מסמלת מסך ללא רגל ו B מסמלת צבע שחור. המסכים שנמכרים היום יוצרו באוגוסט…

• 36 תגובות
    • 11.6k צפיות
  16. תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  17. http://www.behardware.com/articles/648-1/nec-multisync-lcd2690wuxi-the-first-26-inch.html רק חבל שיש מריחות בבהירות מקסימלית ומינימלית ועדיין לא נפתרה בעיית הניצנוץ. דווקא כאשר מכיילים אותו עם קליברטור מושג gamut מעולה, ולכן הוא מתאים מאוד לגרפיקאים ומושגת איתו לאחר הכיול סקלת צבעים שאינה נראית בצגים אחרים.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by boim,

אם לא שמעתם יצא 2407WFP REV A04, שבגדול מה שהם הוסיפו זה תמיכה בכניסות 16X9, שלא נמתחת (המסך הוא הרי 16X10). (בעצם זה משאיר שני פסים שחורים, למעלה ולמטה) בקיצר אולי למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג אותו? ב LCDTV הם בכלל לא ידעו שיש REV A04...

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. Started by wizi,

אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים. לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה. אשמח לקבל חוות דעת על המסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ido.K,

http://www.cmv.co.nz/221D.htm אני מאוד רוצה לקנות אותו בגלל הגודל שלו ראיתי אותו בתצוגה בKSP ומאוד יתרשמתי אני קצת חושש בגלל החברה הלא מוכרת , מה אתם אומרים איך הוא ? למשהו אולי יש נסיון קודם אם החברה הזאת? תודה רבה לעזורים !

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by snir0,

דעות לגבי מסך 19'' 971P של סמסונג בבקשה... אני מתכנן להשתמש במסך בעיקר למשחקים ולסרטים אבל גם חשובה לי איכות הטקסט. אם למישהו יש את המסך אשמח לשמוע עליו יותר תודה לכם

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. Started by pringles,

שלום התקציב הוא עד 1300 גג!!! למישחקים סרטים תודה רבה מראש. אלכס.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  23. אז ככה אני רוצה להיפטר מה טלויזיה שלי וגם מהמסך שלי הTV 21 inc Matez המסך lg flatron 750 עכשיו אחרי המחירה של המסכים האלו אני מניח שיהיה לי עוד 800 שקל.. מה שאומר שיש לי בערך 1700 שקל למסך LCD כמובן כמה שיותר גדול עדיף.. ואם אפשר גם משהו מניסיון אישי? מה אני צריך כדי לחבר למסך LCD הזה ממיר של יס?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by bloodletter,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by j,

מישהו מכיר את המסך הזה: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=222-7315 האם הוא משתמש באותו פנל כמו ה24"? חוצמזה שמתי לב שמסך זה תומך בHDCP, האם גם שאר הדגמים המעולים של דל תומכים בזה? ה2007/2407

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.