מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקים FHD LED 2MS עכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות? BX2335 ? LG W2486L 24'' LED ? אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, ממה שהתרשמתי עד כה, שוק מטורף. קשה לי מאוד לקבל החלטה.. רוכש מחשב עם כ.מסך gtx 1070 לקצת גיימינג, קצת רינדור בתלת מימד ומשרדי. מחפש תמורה טובה לכסף. חשוב גם שיהיה קצת anti glare. מה אתם אומרים על dell u2417h? למישהו יש ניסיון עם המסך הזה? כל המלצה נוספת תתקבל בברכה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שיהיה גם בין היתר בסדר למשחקים, עד 1500 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקרון שיהיה זמן תגובה כמה שיותר נמוך חובה 19 אינץ' כמובן שהתקציב הוא 1700 ש''ח המסך הוא למשחקים , סרטים ולכל דבר אחר .............
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת ועדיף רחב. השימוש הוא משחקים בעיקר. האם אפשר למצוא משו טוב בתקציב שלי או ש CRT יהיה יותר איכותי? ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום.אני מחפש מסך LCD עם זמן תגובה די קצר,משום שאני משחק הרבה במחשב וקצב הריענון הוא חשוב לי.כאמור התקציב הוא עד 1100 בערך (בערך אומר לא יותר מ1500 אבל 1100 זה בהחלט מספיק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג במסכי LCD אני צריך מסך בשביל משחקים בסביבות 1000 ש"ח זמן תגובה כמה שיותר נמוך
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אני צריך מסך, או CRT או LCD, לא משנה, הכי זול שיעמוד בסטנדרטים הבאים. אם CRT, שהעומק לא יעלה על 35 מקסימום 40 ס"מ. רזולוצייה יותר גבוה מ1280 על 1024, ז"א 1600 על 1200 או משהו כזה, שיתאים למשחקים. כמה שיותר זול. לא צריך רמקולים מובנים, ז"א אין לי בעיה עם רמקולים מובנים פשוט יש לי רמקולים אז אין צורך. שוב, כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת לי גם קישור לקנייה ולא רק לינק זה יהיה נהדר! תודה!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1000 שקל לא יותר אני לא מחפש במסך 50 אינץ רק מסך נורמלי עדיף של חברה טובה כמו lg samsung ו 19 אינץ לא חייב!! רק אם אפשר
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בערך עוד חודש ואיתו אני קונה גם מסך חדש, עכשיו החלטתי שהטלוויזיה תופסת יותר מידיי מקום בחדר והייתי רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם למחשב וגם לצפייה בטלווזיה... אוליי 20 INCH או 22, בקיצור אני צריך משהו גדול ואיכותי וגם חשוב שיתכוונן כי יש מסכים גדולים שלא יכולים לזוז. התקציב שלי בין 1.5 ל-2 אלף...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי. אני קונה את המחשב הזה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 ואני קונה גם מסך, כמו שרשמתי בכותרת ואני מוגבל בתקציב מסכים כאלה ממש יקרים ואני לא צריך משהו איכותי בטירוף, למשל יש לי מסך ממש לא מוכר של WATCH 19 אינטש, ניגודיות 1:500 וזמן תגובה 8MS והוא ממש טוב לי הוא סבבה.. אז אני לא צריך יותר איכותי ממנו אבל גם לא פחות איכותי ממנו, והכי זול שאתם יכולים למצוא (אבל שלא תרד האיכות! לפחות לא מהרמה של הWATCH שלי..) זה חייב ליהיות מסך רגיל אני שונא רחב זה מעוות את התמונה.. תודה. הדגם של המסך WATCH שדיברתי עליו הוא- MV932.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני אקנה בקרוב מחשב חדש לגיימינג פתחתי דיון וביקשתי מפרט (יכול להיות שאני אשנה את זה בהמשך) בקיצור, אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים על דרישות גבוהות (ככה שהגרפיקה צריכה להיות ממש ממש טובה) השאלה שלי היא: הבנתי שהגרפיקה תלוי בכרטיס מסך אבל האם אני צריך להחליף את המסכים שיש לי כרגע? (אחד רגיל של 22 אינץ - רזולוצית 1024 על 768 והשני הוא גדול של טלוויזיה של 42 אינץ ולא יודע מה הרזולוציה שלו) ועוד שאלה: איך אני בודק מה הרזלוציה של המסך טלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד היום ישבו על שולחני הDELL 2007FP האהוב שלי ששימש אותי למעט צפיה בטלויזיה ובעיקר לשימוש במחשב הפרטי שלי, ובנוסף עליו מסך CRT של LG שמחובר לKVM ופועל לצורכי עבודה בלבד (טכנאי מחשבים). בעקבות רצון לחסוך במקום על השולחן הוצאתי את הCRT ובמקומו אני רוצה LCD חדש. הדרישה היחידה שלי מהמסך היא שיהיו לו 2 כניסות וידאו (DVI+VGA). מסכים מרובעים (לא רחבים) מקבלים אצלי עדיפות גבוהה + עדיפות למסך כמה שיותר גדול. אם אפשר למצוא מסך שקיים באתר של KSP זה יהיה מצויין. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך חדש.השימוש העיקרי שלי יהיה משחקים אבל מן הסתם חשוב לי שייראו בו גם סרטים טוב וגלישה והכל.. אני שמעתי הרבה דברים טובים על Dell 2007WFP והבנתי שהוא כרטיס מאוד משתלם לצרכים שלי. מישהו יכול לאשר אותו?הוא יכול להריץ את המשחקים החדשים כמו crysis , creed וכאלו ללא שום האטות או ירידות ב FPS שיכולות לחול בעקבות המסך? יש אולי דגם יותר מתקדם ששווה לקנות עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-