עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הכותרת אומרת הכל. בפורום מפרטים המליצו לי על מסך LG 19" L197WH 2ms ב-870 ש"ח. הבעיה היא שב-skypc, החנות שבה אני קונה, אומרים שאין להם את המסך הזה כרגע. יש למישהו המלצה למסך אחר בסדר גודל הזה של מחיר ? עקרונית, אם המסך הזה עדיף משמעותית על אחרים אין לי בעיה לחכות שיתחדש המלאי ובינתיים להשאר עם מסך ישן, אם נראה לכם עדיף... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  2. שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

אשמח אם זה יהיה 24 עד 1200 ש"ח בבקשה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by amirsource,

שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הדברים החשובים הם : עלות תועלת מירבית. אני קורא על המחשב ולכן שיהיה נוח לקרוא איתו מסמכים או באתרים. המחשב משמש גם למשחקים כגון COD6 קרייסיס ובסגנון ... מרחק המושב מהמחשב הוא בערך מטר. המחשב משמש גם לצפייה בסרטים, ואז יושב רחוק יותר כ 3 מטר מהמחשב. מעדיף מסך בלי פאנל TN הבנתי שזה לא טוב לעיניים.. ואחרון, המסך צריך להיות 16:10 אינץ כי זה פחות רחב מ 16:9 אינץ פשוט לא אוהב את המסך המלבני מידי. תודה רבה לכל מי שיעזור. כרטיס המסך שלי : HD4380

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by gaby1992,

כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by גיא123,

מסך 24 " ב 100 שקל פחות או יותר בשביל משחקים טובים בעיקר.. תודה לכל העוזרים 8)

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  9. יש אפשרות לחריגה קלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה

11. Started by Rin,

כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקים FHD LED 2MS עכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות? BX2335 ? LG W2486L 24'' LED ? אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by tsukivi,

אהלן חברים, ממה שהתרשמתי עד כה, שוק מטורף. קשה לי מאוד לקבל החלטה.. רוכש מחשב עם כ.מסך gtx 1070 לקצת גיימינג, קצת רינדור בתלת מימד ומשרדי. מחפש תמורה טובה לכסף. חשוב גם שיהיה קצת anti glare. מה אתם אומרים על dell u2417h? למישהו יש ניסיון עם המסך הזה? כל המלצה נוספת תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by the_lighting,

צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by Shbd,

שיהיה גם בין היתר בסדר למשחקים, עד 1500 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. בעקרון שיהיה זמן תגובה כמה שיותר נמוך חובה 19 אינץ' כמובן שהתקציב הוא 1700 ש''ח המסך הוא למשחקים , סרטים ולכל דבר אחר .............

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lader,

מה שרשום בכותרת ועדיף רחב. השימוש הוא משחקים בעיקר. האם אפשר למצוא משו טוב בתקציב שלי או ש CRT יהיה יותר איכותי? ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  17. ^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. שלום.אני מחפש מסך LCD עם זמן תגובה די קצר,משום שאני משחק הרבה במחשב וקצב הריענון הוא חשוב לי.כאמור התקציב הוא עד 1100 בערך (בערך אומר לא יותר מ1500 אבל 1100 זה בהחלט מספיק). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by *BYZ*,

אין לי מושג במסכי LCD אני צריך מסך בשביל משחקים בסביבות 1000 ש"ח זמן תגובה כמה שיותר נמוך

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by Evyatar,

שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  22. יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... צריך מסך עד 1200 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shaybenmoshe,

אני צריך מסך, או CRT או LCD, לא משנה, הכי זול שיעמוד בסטנדרטים הבאים. אם CRT, שהעומק לא יעלה על 35 מקסימום 40 ס"מ. רזולוצייה יותר גבוה מ1280 על 1024, ז"א 1600 על 1200 או משהו כזה, שיתאים למשחקים. כמה שיותר זול. לא צריך רמקולים מובנים, ז"א אין לי בעיה עם רמקולים מובנים פשוט יש לי רמקולים אז אין צורך. שוב, כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת לי גם קישור לקנייה ולא רק לינק זה יהיה נהדר! תודה!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by manshush,

1000 שקל לא יותר אני לא מחפש במסך 50 אינץ רק מסך נורמלי עדיף של חברה טובה כמו lg samsung ו 19 אינץ לא חייב!! רק אם אפשר

• 4 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.