עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by chaim_f,

ראיתי את המסך הבא - [h=1]21.5 Dell E2214H - ב660 ש"ח[/h]איך הוא? השימושים זה אינטרנט וסרטים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני צריך מסך טוב לגיימינג בתקציב של עד 2500 שקל. אפשר לחרוג קצת.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. *הגודל מתוכנן להיות 19" ויש אפשרות לסטייה של 200ש"ח אבל לא יותר... *חיבור DVI נדרש מן הסתם... *ללא רמקולים! *המסך מיועד למשחקים בעיקר אבל עדיף שיהיה נוח גם לפעילות שוטפת (שלא יטיש את העיניים אחריי פעילת ממושכת)...

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  4. היי אני צריך המלצה לשתי מסכים אחד לצורך משרדי וורד אינטרנט וכאלה אתה יודעים לא משהו אבל שיהיה דק ו19 אינץ.. ומסך שני למשחקים שגם יהיה דק יגם 19 אינץ כמה ms בערך כדאי..?? הקיצר המלצה לשתי המסכים האלה תודה..[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 15:24:31 http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htmמה אתם אומרים על המסך הזה?? למשחקים?? הוא זול יחסית וגם גדול הוא טוב וזה גם סמסונג או שהם לא משהו???

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  5. צריך המלצה למסך 19 בעיקר לקריאה ממושכת של טקסטים שיתאים גם למשחקים וסרטים עד 2000ש"ח אפשרי גם 20 אם בקטגוריה יש מסכים טובים יותר. אפשרות לחריגה מהתקציב אם ממש מומלץ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by chaim_f,

אני צריך המלצה על מסך עד 900 ש"ח השימוש הם אינטרנט אופיס וסרטים יש את המסך הזה - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-21-5-BENQ-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-GW2255-%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%9C-VA/pi6NY7278948 או - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-23-DELL-P2314H-%D7%A4%D7%A0%D7%9C-IPS-Anti-Glare/pi6NCP2314H בדל 23 ו- 21.5 זה אותו המחיר השאלה היא מלבד היציאות שיש בדל ההבדל ביניהם הוא גדול שמצדיק את ההפרש של 300 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני צריך בבקשה המלצות על מסך LCD 24 אינץ' למחשב, לשימוש במשחקים כבדים בעיקר. תקציב עד 2,000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by Reality,

לפני חודש-חודש וחצי קיבלתי מחשב חדש, ועכשיו הגיע תורו של המסך המחיר הוא עד 1000 ש"ח המסך ישמש לצפייה בסרטים באיכות FULL HD ומשחקים ברזולוציות גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H תודה לעוזרים.

14. Started by freakazoid,

השימושים העיקריים של המחשב עם סרטים, תוכניות,משחקים... איזה מסך יהיה עדיף רחב או רגיל? וחייב שהאיכות תיהיה מעולה גם למשחקים וגם לשימוש ביתי רגיל....

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by lader,

המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום!! אני מחפש מסך מחשב / טלוויזיה WIDE SCREEN. אשר כוללים כניסות מסוג: קומפוננט , קומפוזיט , VGA , DVI (כל כניסה נוספת תתקבל בברכה). לשימושים הבאים: אינטרנט , WORD , קונסולות - XBOX 360 , טלוויזיה (ממיר). כבר קראתי את המאמר על מסכי ה 24 אבל זה ממש לא בתקציב שלי... המסך צריך להציג מינימום של 720P לא חייב FHD... תודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תקציב עד 1500, משחקים בעיקר, השאלה שלי אם עדיף למשחקים מסך WIDE או שעדיף ללכת על הרגיל? ואיזה דגם אתם ממליצים.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. היי, אני צריך המלצמה למסך בגודל של 19 אינץ' למשחקים ואינטרנט בלבד.. עד 1000 ש"ח . תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. בכותרת אני צריך משהו זול, אבל שלא יראו את זה על המסך אם אפשר פירוט על הדגם אשמח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני לא מבין איך לפי התמונות בחלק מהמסכים המסך נראה מסך רחב ולפי המידות הגובה והרוחב די דומים רק כמה ס"מ? למשל פה : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=3936 אולי בהרבה מסכים המדידה היא מהבסיס ולא של המסך עצמו? מי שהיה בתערוכה אולי יצא לו לראות את המסכים של xerox אמרו לי שיש שם הרבה והציעו לי את הדגם xm7-20awf ב- 1000 ש"ח והייתי רוצה חוות צעת של כל המקצוענים פה איך הוא נראה להם פשוט כמעט ואין חומר על הדגם הזה באתרים הבנתי שזה די חדש. זה הדגם: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19547&catid=346 אשמח לתגובות תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. Started by I21I21,

מה זה מסך מחשב חכם ? אין לי שום מושג מה זה חשבתי על זה https://ksp.co.il/web/item/278501 הבנתי שאפשר לצפות בטלויזיה , אז חשבתי לקנות מסך מחשב חכם ולצפות עם זה בטלויזיה ,במקום לקנות טלויזיה האם אפשר לחבר את הממיר ולצפות ? אם כן , איך אני עושה את זה ?

22. Started by ofir38,

שלום אני צריך הצעה למסך LCD דק 19 אינץ' שיהיה מחברה טובה.... התקציב שלי הוא 1550 ש''ח... למי שיש להראות לי משהו שייתן לי תמורה טובה למחיר אני ישמח.. תודה,אופיר.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by ZiX,

לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by מתן123,

אהלן חברה , אני מעוניין לקנות מסך דק שטוח.. דרישות: -מחיר 1600+- -שיהיה נוח לשימוש ולצפייה בו + שהעיניים לא יתאמצו יותר מידי -איכותי -19 אינצ' -תמונה חדה וברורה הערות : 8ms,4ms? אם אפשר הסבר מזה עושה ומה עדיף זה יעזור. אני לא מתעקש על מסך מהודר ביופיו , אבל שלא יהיה מכוער. ללכת כל חברה מוכרת וידועה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.