מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום אם הייתי רוצה מסך לגלישה ולקריאת טקסטים ועיבוד תמלילים, כמה שיותר גדול לנוחות הראייה, תקציב 1000-2300 ש"ח (גמיש), מה הייתים ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כדאי לי ללכת על ה BENQ או על ה SONY הזה שכולם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
OK, אם נשים את הקלפים בצורה פתוחה, ה LG ''17 שלי עדיין במצב טוב, ולמרות זאת, עם נפילת ההחלטה לקנית מחשב חדש, החלטתי גם ל"צ'פר" את עצמי במסך חדש. ואם כבר חדש, אז לפחות שיהיה רחב וגדול, כי כולנו יודעים שלא רק הגודל קובע, אלא גם הרוחב עיקר השימושים שלי הם קריאת מיסמכים, עבודה עם מיספר "טרמינים" (ובגלל זה חשוב שהמסך יהיה רחב) ומידי פעם מישחקים וטיפה עריכת ווידאו. אחרי אי אילו חיפושים נפלה ההחלטה על מיספר פריטים. הראשון הוא MW221U Asus , הוא ''22 ורחב וגדול כמו שאני אוהב. הוא לא יותר יקר בהרבה מה L204WT LG ויותר גדול ממנו. זמן התגובה טוב יותר (5 מול 2 לטובת ה ASUS) אולם הניגודיות, כאן ידו של ה LG עליונה (1:2000 מול 1:700). האם LG בודקים את הניגודיות בשיטה שונה משאר העולם,…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך המסך הזה? האם 1800 זהו מחיר טוב עבורו? איזה דגמים נוספים של 19" נכנסים בתחום של עד 1800 ש"ח? איזו טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בלי תופעות לוואי כמו פיקסלים שישרפו וכו'?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש בעיה אחת שעוד מטרידה אותי במידה ואקנה את ה2007wfp... אני מאמין שכרטיס המסך שאני אקנה יתאים לצרכי (ה8600) ויעלה כמעט את כל המשחקים הטובים על ההגדרות הגבוהות ביותר.. בכל מקרה..אני מאמין בכך לפי בחינה של הכרטיס ברזולוצית 1024*1280.. מה שרציתי לדעת הוא כמה fps בממוצע אאבד כשאעבור לרוזולוצית המסך הררחב של ה20' (הדל) הבנתי ממך באגירה ששאתה הרבה ברזולוצית ה24' שלך שזה ברור.. (בטח זה הבדל מטורף ברזולוציה..) אני מאמין שב20' אאבד הרבה פחות... האם אני צודק? האם אאבד fps בצורה משמעותי? כמובן לעומת מסך 19' על רזולוציה של 1024*1280.. תודה מראש.. עריכה: האם אוכל לעבור לרזולוציה רחבה קטנה יותר במידה וארצה להרוויח fps ושעדיין הרזולוציה תתאים למסך כמו כפפה (דוגמא במסך רגיל: 1024*768 לעו…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי איזה 100 פעם ולא הבנתי מה הקטע עם הפאנלים... זה נראה כאילו הפשטתם את הנושא הזה יותר מידי.. בדוגרי הוא לא כזה פשוט... TN- הבנתי מה הקטע של הפאנל הזה... IPS- יותר טוב מהTN רק סובל מזמני תגובה לא משהו.. (בדורות האחרונים גם כבר לא כל כך) לא הבנתי מה ההבדל בין ה MVA ל PVA ... ובסופו של דבר, איזה פאנל הכי עדיף מבין כולם?? ועוד משהו.. מה מייצגת ה S שלפני סוג הפאנל?!?! (כמו S-ISP) כי לפעמים רשום עם ולפעמים בלי...
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
והכי חשוב בריאות! חשבתי לקנות 2 מסכים. עכשיו יש קונפליקט ואולי אחד יספיק? מסך כמו LG LCD 20 L204WT נידמה שיש לו הרבה מקום ל"יצירה" ושהtoolbar ישתלב יפה מסביב ולא יתפוס יותר מידי. דילמה שנייה, ViewSonic LCD 19 VP930 קיבל הרבה ביקורות טובות מגולשים. אבל אולי לא יספיק מסך אחד. אשמח לכול "אור" וניסיון שלכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחברה של אימא שלי תמסך הזה במתנה. זה המסך: http://www.aurora.se/lg/lg-575ms.htm אכשיו אני עובד עם מסך CRT 17 פשוט של AOC אז השאלה היא האם המסך הזה יותר טוב ממסך crt17 פשוט. והאם הוא שווה משו בכלל?והאם הוא טוב למשחקים או לא.ומה המקצוענות של המסך חחח כאילו נניח הוא טוב לסרטים. תודה שמואל
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
השאלה שלי זה במידה ויש לי 2 מחשבים ואני מחבר מחשב אחד עם כבל אנלוגי לשקע האנלוגי במסך והמחשב השני אני מחבר עם כבל דיגיטלי לשקע במסך האם אני יכול לשמש את המסך בתור SWITCH שמחליף בין המחשבים ע"י לחיצה על כפתור הSOURCE שנמצא במסך ( שמעביר בין דיגיטלי לאנלוגי)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כל המשתמשים היקרים, כמעט בכל מקום ראיתי שהמליצו לאלו שרואים סרטים לרכוש מסכים רחבים - אבל למה? למה למסך רחב יש היתרון בסרטים? תודה מראש, אלי.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני ככל הנראה קונה אותו. האם יש למישהו חוו"ד עליו? האם הוא שווה 1800 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום!! השאלה הזאת תקועה אצלי כבר מלא זמן ועוד לא מצאתי את התשובה מישהו חייב לענות לי קיימות שתי אפשרויות לציין תדירות ריענון תצוגה של מסך: MS (מאיות השניה) והרץ, וככל שמספר ההרצים הוא יותר גבוה, כך מספר ה-MS הוא נמוך יותר... שאלתי: מה היחס (אם אפשר לקרוא לזה כך) בין הרצים ומאיות השניה? לדוגמא: כמה MS זה 85 הרץ? או: כמה הרצים זה 4 MS? בתודה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי טלויזיה LCD, רחבה, 42", רזולוציה של 1366X768. כאשר אני מחבר אותה למחשב, דרך חיבור אנלוגי VGA, המחשב מזהה אותה, אך נותן רק רזולוציות צרות. התוצאה היא שפשר להציג 1024X768, אך נשארים קווים שחורים מעצבנים (או עוות). לא הצלחתי לשכנע את המחשב להציג ב-1366X768. כרטיס המסך במחשב הוא נייד של ATI, מסוג Fire GL V3200. אין לי חיבור DVI, כי הניידים המעצבנים לא כוללים כזה (צריך port replicator). האם יש פתרון? תודה, דורון
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול אם דבר כזה חייב לעבור? או שיש מצבים שזה ישאר לעד כי לי יש כבר חודש את זה. אבל תענו רק מי שיודע למה אני מתכוון לקנות מסך חדש. איזה באסה שאין לי את האחריות אצלי .כזה מסך איכותי ופחות משנה שיש לי אותו.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי מ-חול את המסך של LG דגם L194WT עכשיו לי יש בבית כרטיס מסך geforce 4 ללא חיבור DVI שיש במסך. רציתי אז לדעת אם יש למסך הזה גם חיבור רגיל חוץ מה-DVI שיכול להתחבר רגיל למחשב שלי או יש במסך רק DVI..?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך CRT 17" של MAG. אבל אני בקרוב משדרג את המחשב ולכן הולך לפנק את עצמי עד הסוף. אני רוצה לקנות מסך LCD. אני צריך שהוא יהיה טוב בכל התחומים: שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים, קצת גרפיקה - בקיצור, טוב בהכל, ולא מצטיין בשום דבר מיוחד (אם כן אז מה טוב ) בעקרון אני מחפש דגם טוב של חברה מוכרת שיספק לי ביצועים סבירים פלוס. התקציב באיזור ה1500 ש"ח נראה לי ריאלי, לא? אני גמיש בעניין המחיר, לעומת זאת. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה שתשימו לב לפרטים הבאים: הפאנל - שיהיה פאנל איכותי כמו PVA . ניגודיות - שיהיה ניגודיות לפחות 1:800 . זמן תגובה - שיהיה זמן תגובה 2MS . המסך מיועד למשחקים כבדים ביותר וגם לצורכי גרפיקה מיקצועיים, (כמובן שגם לסרטים ולגלישה, אבל זה ברור) . אני שם דגש על מסך איכותי , אני לא הכי מבין בתחום המסכים ולכן חשוב לי שאדם שמבין בתחום יענה לי. מצפה לתגובתכם.. ותודה רבה..
-
- 49 תגובות
- 4.4k צפיות
-