מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה לרכוש מסך של פיליפס 22 דגם 220E1SB במחיר של 770 ש"ח מכיון שלא מצאתי אותו בחנוית לא התאפשר לי לצפות בביצועיו מבקשת המלצות ספציפיות גם לביצועיו אם אפשר. תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
זמזום (חרישי עד בלתי נסבל) הנובע מספק-כח פנימי הוא נחלתם של מסכי מחשב רבים. ושמתי לב שיש מתאם בין גודל המסך לעצמת הזימזום. כבר היו על כך כמה דיונים בפורום בקשר למסכים שונים. לגבי ה U2410, באחת הביקורות שאני זוכר (מהאתר של דל) היה כתוב ש"בניגוד ל 2408WFP שזימזם, ה U2410 הוא חרישי". אבל כעת נכנסתי לקישור הזה שאלכס צירף: http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19314620.aspx , ושם כתוב שצריך לקבוע את הבהירות ל 76 לפחות ע"מ שהמסך לא יזמזם: איך המסך שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך בגודל 21.5 או פחות. שימושים: אני סטודנט ולכן 90% מהזמן זה לקרוא מסמכים, לגלוש באינטרנט וכו'. הערות נוספות: השולחן שלי מאוד צר ולכן המסך יושב קרוב מדיי, אני מחפש מסך כזה שיהיה ניתן להרחיק אותו כמעט עד הקיר. (אין לי אפשרות לתלות על הקיר, אחרת זה היה פותר הכל). בינתיים מצאתי את המסך הבא: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA53VQ (עולה בארץ כ-940 ש"ח) מדוע הוא עולה 940 בעוד ששאר המסכים בגודל הזה לא עולים יותר מ-600? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה את עזרתכם בעניין אני מתלבט בין שני מסכים: 1) LG W2286L 2) DELL 2209WA מטרת המסך היא למחשב גיימיניג שניהם באותו גודל 22 אינץ וגם המחיר אותו דבר אז הייתי רוצה לדדת מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(ue1mih55f1gwrs35vpgbvs55)/catalogFamily.aspx?ID=593606&CID=100 הוא נראה אחד המסכים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא משנה לי טלוויזיה או מסך מחשב. רק שאם מדובר במסך מחשב אז אצטרך סטרימר וכן שיהיה ניתן לחבר אליו רמקולים. ישמש בעיקר לסרטים. לא יודע אם שווה את המחיר ה oled או psi, אם 4k או 2k, פשוט תציעו משהו עם איכות צבעים גבוהה שנותן תמורה גבוהה למחיר. כמובן שחשוב לי שהכל יראה איכותי כמעט ללא פשרות(אלא אם המחיר מתייקר בלי פרופורציה) חשוב לי האפשרות שניתן לחבר אליו מחשב. תקציב בין 1500 ל 4500 מה שהכי נותן תמורה למ
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך נייד איכותי לעבודה עם ה-MacBook pro שלי (16 אינץ׳) לצערי אני עובד מרחוק ואני זקוק למסך נוסף לצורכי פיתוח. הדרישות שלי: - חשוב לי חדות - איכות צבעים ומסך אודה להמלצות 👍❤️
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני אשתמש בו בעיקר לצרכים משרדיים, (קריאת טקסטים), משחקים וסרטים הכי חשוב שלא יעייף את העיניים בשימוש ממושך (אם יש כזה דבר) התקציב הוא 2000 עם אפשרות לחריגה קלה (ועדיפות לחיסכון במידה וזה לא פוגע בצרכים.) יותר חשוב שיהיה מתאים לעבודה ממושכת עם פוקוס טוב (שוב דגש על בריאות העיניים) +תמיכה במשחקים מאיכות צבעים מדהימה וכדומה (אלא אם יש קשר ביניהם) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי מחפש מסך בגודל 21-24. FHD וIPS. הוא יחובר ללפטופ lenovo flex 2, ככה שהחיבור הוא HDMI אבל יש לי כבל HDML-DVI אז גם זה אפשרי. שימושים: בעיקר תכנות וגלישה, קצת גיימניג. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה מעולה במשחקים וטוב באינטרנט ומעט (מאוד) סרטים, אפשר לחרוג קצת מהתקציב בשביל מסך טוב בהכל. רצוי לא רחב.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני בקרוב קונה מחשב חדש עם GTX 295 הייתי מעוניין במסך 24' חשוב לי שהמסך יהיו בוא צבעים חיים ושהמסך שלו לא יהיה כהה מידי . הדבר שהכי חשוב לי שהמסך יהיה סימטרי . שלא יהיה יותר רחב מהגבוהה ושלא יהיה יותר גבוהה מרחב שיהיה דיי סימטרי הדבר הזה מאוד חשוב לי . מסכים לא סימטרים מציקים לי בעין . ראיתי 2 מסכי 24' של ASUS אחד ASUS MK246H השני ASUS MK241H מה אתם אומרים עליהם ? מי עדיף ? תציעו לי גם מסכים אחרים שטובים אני אשמח להצעות תודה רבה לכם !
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין מה אני עושה לא נכון... קניתי קבל HDMI לDVI. חיברתי אותו מהממיר למסך מחשב אבל אני מקבל הודעה שהרזולוציה לא טובה. ניסתי כבר 2 מסכים ובשניהם זה לא עובד. מה לעשות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Geforec 6600. אני אוכל לראות עליו תכני HD?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 22:59:11 עוד שאלה, כדי לנצל את הפוסט שכבר פתחתי.יש לי רמקולים Creature של JBL. הסאב יושב ממש מימין למסך. זה יכול לדפוק את המסך בצורה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך עיקר המחשב ישמש למשחקים על אכויות גבוהות . הכרטיס הוט gtx 560 ti צריך מסך שינצל את הכרטיס עד כמה שאפשר עד 600 שקלים לא כזה משנה הגודל סך העיקר שיהיה מספיק טוב בשביל הכרטיס. תןדה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
740B במחיר מצחיק של 1,520 ש"ח . יש מתחרים במחיר הזה ? (מהכיוון של LG? ) איך הוא בהשוואה ל730B ? וחוות דעת כללית עליו . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטויות בין: L1750HQ L1750B של LG 730B של סמסונג B716 E786 של מאג יש לי כרטיס מסך 7600GT תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ישנו איזה דרייבר או קובץ שיכול לסדר את העיוות הויזואלי שנוצר במסכים רחבים של LCD כאשר התמונה נמתחת לצדדים וגורמת ל"השמנה" של פרטים על המסך?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קניתי את המסך המדהים הזה אבל אני לא מצליח לבצע PIVOT. המסך מחובר ללפטופ מהסדרה DV2000 של HP. הכרטיס מסך הוא 945GM והמערכת הפעלה היא ויסטה אולטימייט. המסך מחובר דרך VGA ועובד ברזולוציה מירבית. התקנתי תוכנה בשם iRotate אבל גם היא לא מצליחה לסובב את המסך... עושה צליל של שגיאה אבל לא מציגה לי שום שגיאה.. ניסיתי לסובב אותו גם במצב של תצוגה דואלית וגם במצב של תצוגה ע"י מסך אחיד. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וכמו כן גם של המסך עצמו. אשמח אם למישהו יש איזשהי דרך לעזור לי לפתור את הבעיה כי הפייבוט היא אחת הסיבות המרכזיות שקניתי את המסך הזה. אני צלם במקצועי והרבה יותר נוח לערוך תמונות אורך ככה.. אגב מישהו ביצע כיול ע"י ספיידר ללא משחק בפרמטרים בOSD ויכול לשלוח לי את הפרופיל שהספ…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבובים שלום, מסך הCRT הנאמן שלי (ViewSonic G75f) החל לרצד בפראות, להצהיב ולהכחיל. לצערי, חלפו יותר מ3 שנות האחריות שלו מאז הרכישה (אוגוסט 2004), כך שלא אוכל לממש אחריות כלשהי. בהנחה שאין דרך לתקן אותו (יש?), הגיע הזמן לרכוש מסך חדש. תקציב: 1500-2000 ש"ח. שימושים: * משחקי פעולה מגוף ראשון. מהירים יותר (Quake 3) ומהירים פחות (Counter-Strike) * משחקי אסטרטגיה למיניהם. * גלישה, עבודה רבה עם טקסט. * קצת סרטים, אבל לא הרבה. גודל המסך: הפקטור הכי פחות משמעותי מבחינתי, אסתפק גם ב19 אינץ'. משיטוט אקראי בזאפ! ובאתרי חנויות מחשבים למיניהם, ראיתי שכמעט ולא מוכרים יותר CRT בארץ. יש לי עדיפות רבה לCRT מכיוון שאני משתמש ברזולוציות נמוכות במשחקים וברזולציות גבוהות בשולחן העבודה…
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
תקציב 1200 שח , חריגה של 25 שח אני ממש לא מתכוון לחרוג מהמחיר חח אני רוצה את המסך הטוב ביותר בין 24 וגדולים ממנו , אם יש מסכים שווים טכנית וההבדל היחיד הוא בגודל אני מעדיך את הגדול כמובן המסך ישמש למשחקים, יש לי כרטיס מסך HD6850 לא משנה לי מאיזה חנות לקנות ומאיפה, העיקר שהמחיר הסופי לא יעלה על 1200 ושהחנות תיתן אחריות, עדיף לי לקנות מחנויות שקרובות אלי, ירושלים
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-