עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, מבקש המלצה למסך גיימינג, מיועד לפעול עם כרטיס מסך RTX3060. לפי מה שהבנתי לפחות, אפשר באזור הסכום הזה לקבל מסך 27' 2K 144Hz. התקציב 1500-2000 ש"ח, תלוי ברמת הכדאיות. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eins,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. יושב כל יום מול המסך 10 שעות+. תקציב: אין לי משהו ממש מוגדר, הייתי שמח לא לעבור את ה1K. אשמח לשמוע על משהו טוב, שיהיה חד ולא יוציא לי את העיניים. היום המסך שלי זה איזה aoc ישן בגודל 23.6 ולכן אני רוצה באותו גודל. thx

4. Started by achiya1,

מבינים תעזרו לי בקשה אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים ! נ.ב שניהם עולים באותו כסף בערך..אז ככה שזה לא משנה פירסמתי את אותה הודעה בפורום הראשי גם בטעות אז מנהלים אם זה לא טוב תורידו תסדרו תעשו מה שבאלכם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asi11,

‎ ‎Model‎ ‎ W2243T ‎ LG ‎ Size‎ ‎21.5''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 30000:1 ‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1920 x 1080 ‎ ‎ Response Time‎ ‎ 5ms‎ ‎ Display Colors‎ ‎ 16.7M‎ ‎ Connectors‎ ‎ 15 Pin D-sub, DVI-D‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black‎ LG ‎Model‎ ‎ W2053TQ‎ ‎ Size‎ ‎ 20.1''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 50000:1 ‎ ‎ Brightness‎ ‎300cd/m²‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1600X900‎ ‎ Response Time‎ ‎ 2ms‎ ‎ Connectors‎ ‎ DSUB-15, DVI‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by spon83,

צריך המלצות וגם מי מבין המסכים האלה יותר מומלץ: 1) מסך LG 17" L1718S LCD מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 2) מסךPROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD 1,140.00 3) מסך רחב NU TECH W921A 5ms 19'' LCD WIDE מחיר לפריט - 1,145.00 ¤ למי שירצה להמליץ לי על שני מפרטים 5000 ו-6000 שיכנס ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236905.0

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. Started by o.s,

שלום, קניתי לפני מס' ימים מסך מגדם 226BW ועשיתי מס' בדיקות עליו ומצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור(עם אור לא רואים בכלל ובחושך רק על רקע ממש כהה וגם אז זה לא הכי מורגש) לאורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך . זה תקין או כדי לעשות משהו בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. השאלה שלי זה במידה ויש לי 2 מחשבים ואני מחבר מחשב אחד עם כבל אנלוגי לשקע האנלוגי במסך והמחשב השני אני מחבר עם כבל דיגיטלי לשקע במסך האם אני יכול לשמש את המסך בתור SWITCH שמחליף בין המחשבים ע"י לחיצה על כפתור הSOURCE שנמצא במסך ( שמעביר בין דיגיטלי לאנלוגי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ori Goren,

קיבלתי המלצות חמות על מסך dell U2414H והוא אכן עושה רושם טוב! תודה לממליצים. נתקלתי עכשיו במסך הזה של lg24MP76HM ותהיתי מה דעתכם, האם ידוע לכם משהו על המסך. יש לי התנסות טובה עם מסכים של lg , אך אשמח לשמוע לדעתכם. נ.ב פאנל המסך הוא ips אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. היי חברים יקרים. לאחרונה רכשתי את המפרט הבא ללא מסך: Intel Core i9 13900K / 1700 Box NZXT Kraken Elite 360 RGB Black Water Cooler Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 Dominator Platinum RGB Samsung SSD 1TB 990 PRO NVMe M.2 Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD Gigabyte Z790 AORUS XTREME ועכשיו בחיפושים אחר השלמת הסטאפ עם מסך איכותי לחוויית גיימינג מקסימלית מתלבט בגדלים וגם אם כדאי ללכת על אולד (סכנת צריבות) אודה לעזרתכם בהכוונה כאמור תקציב עד 10K תודה רבה.

12. Started by RobiNooB,

המצב הוא כזה ...רציתי להשתדרג למסך איכותי יותר וגדול יותר מהקוןדם שיהיה לי ה LG 22 יחס 16:10 התחדשתי שבוע שעבר ב DELL U2311H מסך מדהים באיכות הצבע אך הבעיה שאני לא מצליח להתרגל לייחס 16:9 ! זה מעצבן זה יותר מדיי WIDE מה גם שאף על פי שהוא בעצם 23 הוא נראה קטן יותר אפילו מה LG 22 שלי הקודם ואני מעדיף אותו עדיין לצערי עוד לא עברו שבועיים ...מקווה שאוכל להחזירו ולקחת משהו אחר גדול יותר ! או לפחות אותו הגודל אך בייחס של 16:10 שאני רגיל אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l " מה ההבדלים בינהם ? מי יותר חדש ? מי נותן תחושת גודל יותר בגדלי 24" ? לא מסתדר עם ה23 ייחס 16:9 .. נקודה ! מה התחלופות שלי כרגע לדעתכם…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לקחנו לסיבוב מסך QD-OLED חדש מבית MSI בעל תדר ריענון גבוה במיוחד של 360Hz על מנת לראות כיצד סט התכונות שהוא מציע עומד בסטנדרטים המחמירים בשוקלכתבה

14. מאמר מקיף ובסיסי מ-2004. הנתונים הבסיסיים נכונים, רק המחירים השתנו ויש שיפור משמעותי בעיקר בתחום מסכים המבוססים על IPS http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.html מאמר עדכני, רציני ומאיר עינים מסוף 2006 שסוקר את הטכנולוגיות העכשויות - בין השיווק למציאות: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html ועוד אחד פשטני יותר מ-2005 - פחות רלוונטי מבחינת הדגמים אבל די מדייק מבחינת הפרמטרים הטכניים. http://firingsquad.com/hardware/budget_lcd_roundup_0405/ והת'רד מ-ANADTECH שכבר ניתן פה בעבר שכולל תיאור תמציתי של הפרמטרים וכולל המלצות לדגמים עכשווים (בחו"ל) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=1745344 זהירות - מא…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by kip,

שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. אהלן. יש לי לפטופ. פיקסל אחד נשרף/נתקע. אני לא יודע להגדיר את המצב, כי יש צבעים שהוא יודע להציג (אדום/כחול) ויש צבעים שלא (צהוב/ירוק). בגלל שמדובר בפיקסל בודד לא יחליפו לי את כל המסך. רעיונות ? יש בכלל מה לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Ronen Mars,

והאם זה יביא להוזלה של dell u2414h ?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by yniq,

שלום, האם אתם יודעים עד כמה סדרת vp יותר טובה מסדרת vg? אני רוצה לקנות מסך "19 או "20, וראיתי ש vp930b קיבל המלצות טובות, אך אני לא יכול לקנות אותו. מה שכן זמין לקניה זה: VG930m VG2021m VP920b מה מאלו הכי מומלץ ואיך הוא ביחס ל vp930b? המסך לשימושים של עבודה משרדית ועיבוד תמונה. (לא משחקים או וידאו). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD לצורכי עבודה משרדית, בגודל 17/19 אינץ' (עדיפות למסך לא רחב) במחיר של 750 ש"ח בערך (אפשר לחרוג קצת). תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by navk2,

אני קונה מסך 22" השבוע, אני הייתי כבר ממש סגור על 2243 של סמסונג אבל ראיתי שכבר פחות מוכריםו אותו באזור שלי ואיפה שכן מוכריום זה ביוקר, מה שכן ראיתי זה את המסך 2233... לפי מה שקראתי פה בדיון עם אותו נושא כמו שלי (שלא נענה), ל 2233 אין פיבוט והעיצוב שלו שונה, אבל חוץ מזה זה אותו מסך, לא ? מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by llrefael,

מחיפוש בפורום עלו לי שני מסכים לקניה: Dell 24 - P2414H Dell - U2414H האם ישנו הבדל בתצוגה בין שני המסכים? ללא התחשבות בusb וכד'

25. יש לי כיום מסך סמסונג 21" די ישן מחובר לכרטיס מסך חדש gtx 780 nvidia בעיקר לעבודה יום יומית, טיפה משחקים, Photoshop / visual studio אני גם שוקל להשאיר את המסך הישן שלי ושיהיה לי 2 מסכים אחד ליד השני חשבתי לקנות Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 + שאלה, האם יכול להירגם נזק לכרטיס מסך מחיבור HDMI לאורך זמן ? כי למסך הזה אין DVI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.