עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shahar07,

אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Aviko,

מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  3. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by liron88,

הסכום המקסמלי 1500 הדרישות 19 אינטש , שלא אהיו מריחות במשחקים . מה דעתכם על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576857 ?

5. Started by zedisdead,

מסך לא למשחקים בגודל 19 אינטץ

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. רק מאנשים שיש להם מסך עם נתונים כאלה וממליצים עליו.. ומה דעתכם על מסך ה 931c של samsung ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 ומה הוא שונה ממסך ה 931bf ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  9. שלום, אני מחפס מסך למחשב 19-20 אינג' וראיתי כל מני המלצות שלכם על מסכים כמו הסמסונג 932B או VP930. אבל אני מחפס מסך רחב. השימושים שלי הם למשחקים, גלישה באינטרנט- אין למסך מטרה מסוימת אני מחפש מסך שיתאים לכל השימושים. התקציב שלי הוא 1800, אם יש צורך לחרוג קצת אז אפשר. תודה רבה גיל.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות בסביבות המחיר הזה (1200 ש"ח) שיהיה 20 אינץ', ושיהיה רחב עדיף כמובן, או שעדיף לקנות מסך 19 אינץ' עם תפקוד הרבה יותר טוב, אני לא ממש מבין בזה אז.. תודה רבה רבה לעוזרים, יום טוב!

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by Elad91,

אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חבר צריך המלצה למסך 19' ומעלה לצורכי אינטרנט, גודל מסך לא משנה. והאם כדאי להוסיף עוד קצת בשביל לקבל את ה2333T של סמסונג בסביבות 700 ש"ח לצורכי אינטרנט בלבד (קריאת טקסטים). והאם כבר מוסיפים אז אולי כדאי להוסיף עוד בשביל ה DELL U2311H?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום אני זקוק להמלצתכם למסף 19'' לא רחב לעבודת אופיס אינטרנט- לא משחקים אני לא זקוק לגודל אחר וגם לא לרחב מכיוון והמסך לאדם מבוגר והוא ביקש במפורש את התכונות הללו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eyalll,

היי הגיע הזמן להעיף את ה17" של LG (לא דק) מלפני 4 שנים, ואני רוצה 19" (גם כי אני לא רגיל לרחב וגם כי אני חושב שזה די מגעיל למחשב וגם כי אני חושב שזה לא יכנס לי בעמדת מחשב). בקיצור מישהו המליץ לי על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576857 ואחרים המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469017 מה עדיף? ההבדל בין המחיר לא ממש משנה לי, אמרו לי שהמסך השני איטי ולא טוב למשחקים ולא הבנתי למה...בקיצור מה עדיף או שבכלל מסך אחר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by cobmetal,

שלום ! אני צריך המלצה למסך בין 19"-21" לא רחב , המגבלות שלי : כרטיס מסך לא הכי חזק , לא מובנה אבל די ישן , ותקציב של עד 1200. תודה !

18. אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  19. שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. Started by Jesper,

אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by clown,

אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  22. שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by mtnm,

היי, אבא של חבר שלי מעוניין לקנות מסך חדש. הבעיה היא שהראייה שלו ממש לא טובה ולכן הוא צריך מסך שיראה התצוגה באופן ממש ברור. לכן חשבנו על לקנות מסך 19 אינץ'. חשוב לציין שאבא של חבר שלי לא משחק במחשב או דברים כאלו והדבר היחיד שהוא צריך זה שהטקסט על המסך יראה באופן מאוד ברור. רציתי לדעת על איזה מסך אתם ממליצים בטווח בסביבות ה1500 שקל. חוץ מזה יש לי מספר שאלות: האם בכלל יש הבדל בין מסכים באיכות שהם מציגים טקסט? והאם יש הבדל בין CRT וLCD באיכות התצוגה? תודה מראש על העזרה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.