מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר צריך המלצה למסך 19' ומעלה לצורכי אינטרנט, גודל מסך לא משנה. והאם כדאי להוסיף עוד קצת בשביל לקבל את ה2333T של סמסונג בסביבות 700 ש"ח לצורכי אינטרנט בלבד (קריאת טקסטים). והאם כבר מוסיפים אז אולי כדאי להוסיף עוד בשביל ה DELL U2311H?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצתכם למסף 19'' לא רחב לעבודת אופיס אינטרנט- לא משחקים אני לא זקוק לגודל אחר וגם לא לרחב מכיוון והמסך לאדם מבוגר והוא ביקש במפורש את התכונות הללו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הגיע הזמן להעיף את ה17" של LG (לא דק) מלפני 4 שנים, ואני רוצה 19" (גם כי אני לא רגיל לרחב וגם כי אני חושב שזה די מגעיל למחשב וגם כי אני חושב שזה לא יכנס לי בעמדת מחשב). בקיצור מישהו המליץ לי על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576857 ואחרים המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469017 מה עדיף? ההבדל בין המחיר לא ממש משנה לי, אמרו לי שהמסך השני איטי ולא טוב למשחקים ולא הבנתי למה...בקיצור מה עדיף או שבכלל מסך אחר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך המלצה למסך בין 19"-21" לא רחב , המגבלות שלי : כרטיס מסך לא הכי חזק , לא מובנה אבל די ישן , ותקציב של עד 1200. תודה !
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי, אבא של חבר שלי מעוניין לקנות מסך חדש. הבעיה היא שהראייה שלו ממש לא טובה ולכן הוא צריך מסך שיראה התצוגה באופן ממש ברור. לכן חשבנו על לקנות מסך 19 אינץ'. חשוב לציין שאבא של חבר שלי לא משחק במחשב או דברים כאלו והדבר היחיד שהוא צריך זה שהטקסט על המסך יראה באופן מאוד ברור. רציתי לדעת על איזה מסך אתם ממליצים בטווח בסביבות ה1500 שקל. חוץ מזה יש לי מספר שאלות: האם בכלל יש הבדל בין מסכים באיכות שהם מציגים טקסט? והאם יש הבדל בין CRT וLCD באיכות התצוגה? תודה מראש על העזרה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני קונה 3 מסכים 20" אחד למשחקים, ושני האחרים יותר למסמכים וקצת סרטים אם אפשר המלצה על מסכים שיעשו את העבודה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על הDELL E228WFP אבל ראיתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר לקנות את ה Dell Ultrasharp 2208WFP. מה היתרון של ה 2208wfp ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מטרות : גלישה באינטרנט - אופיס - סרטים - משחקים (פחות ) עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים ובסדרות באיכות של ( divx (300 - 1500 mb ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לראות בצורה נורמאלית כבר ממרחק של שישים ס"מ ועד ל מטר וחצי לפחות. מפרט מחשב: יש לי כרטיס מסך Gforce 8600GTS מעבד Intel עם ליבה כפולה של2.66Ghz ו - 2gb של ram קראתי פה הרבה שמציעים את ה dell 2209wa אבל הבנתי שזה המסך האחרון לבחור אם אתה רוצה לראות סרטים http://www.tomsguide.com/us/Monitors-Samsung-LG-ViewSonic,review-1345-3.html אז אולי זה לא המסך בשבילי.. ותקנו אותי אם אני טועה אבל אין הבדל משמעותי בין 1080P לבין 720P בגודל הזה של המסכים אז לא הכרחי שהמסך יהיה FHD תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
כולל שלט, עבודה משרדית + אינטרנט וסרטים. מלבד זאת צריך שיהיה פשוט לחבר לממירים של יס והוט ושלט גם כן. ואוגנומיה טובה... תקציב גמיש אך לא מופרז. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-