עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by שיקאגו,

שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.

2. Started by cars racer,

אני רוצה שיהיה למשחקים וסרטים ב2500 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by stige,

שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by Rating,

אממ, כרגע אני עם מסך ישן של LG שמגיע לרזולוצייה מקסימלית של 1028*1024 השבוע אמור להגיע לי מחשב חדש שמכיל בתוכו כ.מ מהחדשים של ATI, HD5850. אני מעוניין לקנות בעוד כשלושה שבועות או טיפה יותר מסך, והייתי מעוניין להתחיל לחקור בעניין, אז בסה"כ אני מאמין שאני ישקיע בין 1000-1500 ש"ח על המסך. יש לכם המלצות? תודה!

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  6. תקציב של 1500-1800ש"ח, לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') וצפיה בסרטים. ראיתי שהמסכים הללו מומלצים ונכנסים לי בתקציב, איזה מהם יכול להתאים לי והאם יש עוד מסכים שאני יכול לקחת בחשבון? Philips 200W6CS Samsung 971P Samsung 226BW Viewsonic VP930 תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by אבשה,

אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by מורן-85,

היי אני מחפש מסך גיימינג 144MHZ ועדיפות לGSYNC ראיתי את הAOC G2460PG אבל כבר הפסיקו למכור אותו איפה שלא חיפשתי!! אודה להמלצה או עם מישהו יודע איפה כן אפשר לרכוש את המסך הנ"ל אני אשמח מאוד

11. Started by ben060,

המסך מיועד למחשב- משהו סטנדרטי שיכנס לתקציב רצוי מאוד שלא יהיה ג'נרי כמו MAG או AOC אלא יותר לכיוון של SAMSUNG LG וכו רצוי לא לחרוג מ 1300 שח. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. המלצות בבקשה..תודה לעוזרים.. בקשה לא לחרוג וחשוב שיהיו 3 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by NIR_R,

היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by MoMo-P,

בעקרון, זה מסך לעבודות משרדיות בלבד, ללא משחקים. זמן התגובה אינו חשוב! מה שאני צריך זאת חברה טובה ואמינה עם כמה שפחות קרינה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SpEcToR,

אני צריך אותו איכותי.. =] רצוי 4MS ואני עוד מעט משיג כרטיס מסך X1800XT.. =] ומה הסיכוי שהוא יבוא עם פיקסלים שרופים..? ותגידו.. פיקסלים יכולים להישרף במהלך עבודה...? או שהוא ישר בא ככה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shahar07,

אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Aviko,

מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  18. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by liron88,

הסכום המקסמלי 1500 הדרישות 19 אינטש , שלא אהיו מריחות במשחקים . מה דעתכם על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576857 ?

20. Started by zedisdead,

מסך לא למשחקים בגודל 19 אינטץ

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. רק מאנשים שיש להם מסך עם נתונים כאלה וממליצים עליו.. ומה דעתכם על מסך ה 931c של samsung ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 ומה הוא שונה ממסך ה 931bf ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  24. שלום, אני מחפס מסך למחשב 19-20 אינג' וראיתי כל מני המלצות שלכם על מסכים כמו הסמסונג 932B או VP930. אבל אני מחפס מסך רחב. השימושים שלי הם למשחקים, גלישה באינטרנט- אין למסך מטרה מסוימת אני מחפש מסך שיתאים לכל השימושים. התקציב שלי הוא 1800, אם יש צורך לחרוג קצת אז אפשר. תודה רבה גיל.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות בסביבות המחיר הזה (1200 ש"ח) שיהיה 20 אינץ', ושיהיה רחב עדיף כמובן, או שעדיף לקנות מסך 19 אינץ' עם תפקוד הרבה יותר טוב, אני לא ממש מבין בזה אז.. תודה רבה רבה לעוזרים, יום טוב!

• 6 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים