מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מחפש lcd 20 שגם יכול לשמש כמסך טלויזיה ולהתחבר לממיר של יס בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24" למשחקים וגם סרטים, חשוב שלא יהיה לו INPUT LAG גבוהה, אני כן מוכן להתפשר על 22" אם הוא איכותי בהרבה. התקציב יכול לחרוג אבל לא בהרבה (100ש"ח, גג 200) מצאתי את הBENQ G2400W אבל כרגע אי אפשר למצוא אותו בארץ.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרכישת כרטיס מסך עד 1500 ש"ח זהו התקציב שלי אני רוצה 19-21 אינץ' (תלויי) וחשבתי יותר לצד של LG (**בגלל שיש לי תמסך שלהם כבר הרבה מאד שנים ואני נהנה ממנו עד היום אבל הוא עם הזמן ...) וחשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6335 אבל עדין אם יש למישהו המלצה יותר טובה של חברה יותר טובה או מסך יותר טוב (עד 1500) אני אשמח לקבל ... תודה ...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הASUS VW222U. החנות היחידה שאני מכיר בירושלים היא אייבורי, אבל הבנתי שלא כדי לקנות בה בגלל שאחריות היא דרך היבואן ולא דרכם. מישהו מכיר חנות אחרת באזור שאפשר לסמוך עליה? אם לא אז מאיפה מומלץ לקנות במרכז? אני אדאג שמישהו יאסוף את זה בשבילי
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת. אבא שלי רוצה להפתיע את אמא שלי עם טלוויזיה חדשה בחדר שינה... דרישות: LCD 21" (אם זה קריטי אז 20.1") בין היתר (איכות וכו') צריך שהיא תיהיה עם הכנה לזרוע + זרוע (או שלפחות יהיה ניתן לרכוש באותה עסקה שלה זרוע) כי הטלוויזיה לא תיהיה על שידה... תקציב בסביבות ה3K (זה אומר שחריגות אפשריות, אבל בוא לא נגזים אל מעבר ל500 ש"ח כולל הזרוע...ההתקנה עם הקדיחות על חשבון בן דוד שלי ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כל המידע בכותרת... הטלוויזיה לא בשבילי אלא בשביל החבר של אחותי ואני לא מבין בזה יותר מידי אז אמרתי לו שאני אשאל ת'חברה בHW. לא חייב להשתמש בכל ה5K אבל אין בעיה להשתמש בהכל העיקר לא לחרוג. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המסך DELL 2407WFP אבל אם אני יעמד אותו סתם ככה על השולחן הרמקולים יסתירו אותו או שהוא יצטרך להסתיר את הרמקולים.. (הרמקולים שלי בגובה15 ס"מ מהשולחן.. האם הם יסתירו את המסך, או שאפשר לכוונן את המסך שיתחיל מ15 ס"מ??) אז יש את ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1771&products_id=10928 האם הוא מתאים למסך שאני מתכוון לקנות?? והאם יש משו יותר טוב במחיר הזה או עד 500 שיהיה עדיף משמעותית?? תודה רבה מראש לעונים.. זה חשוב מאוד בשבילי..
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות, מחשב לא רע.. (E8400 3.0GHz, GeForce 9800GT) ויש לי מסך 19" רחב שקיבלתי ליום הולדת לפני שנה וחצי.. עכשיו אני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ מסך 22" בצורה לא רעה בכלל.. אני רק צריך המלצה איזה מסך כדאי לי לקנות.. יש לי 1000 ש"ח אפשר לחרוג בסביבות ה100-50 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה למסך גיימינג שמתאים למפרט הבא: intel core i5 10400f Geforce RTX 2060 DDR 4
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אממ, כרגע אני עם מסך ישן של LG שמגיע לרזולוצייה מקסימלית של 1028*1024 השבוע אמור להגיע לי מחשב חדש שמכיל בתוכו כ.מ מהחדשים של ATI, HD5850. אני מעוניין לקנות בעוד כשלושה שבועות או טיפה יותר מסך, והייתי מעוניין להתחיל לחקור בעניין, אז בסה"כ אני מאמין שאני ישקיע בין 1000-1500 ש"ח על המסך. יש לכם המלצות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תקציב של 1500-1800ש"ח, לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') וצפיה בסרטים. ראיתי שהמסכים הללו מומלצים ונכנסים לי בתקציב, איזה מהם יכול להתאים לי והאם יש עוד מסכים שאני יכול לקחת בחשבון? Philips 200W6CS Samsung 971P Samsung 226BW Viewsonic VP930 תודה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גיימינג 144MHZ ועדיפות לGSYNC ראיתי את הAOC G2460PG אבל כבר הפסיקו למכור אותו איפה שלא חיפשתי!! אודה להמלצה או עם מישהו יודע איפה כן אפשר לרכוש את המסך הנ"ל אני אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המסך מיועד למחשב- משהו סטנדרטי שיכנס לתקציב רצוי מאוד שלא יהיה ג'נרי כמו MAG או AOC אלא יותר לכיוון של SAMSUNG LG וכו רצוי לא לחרוג מ 1300 שח. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המלצות בבקשה..תודה לעוזרים.. בקשה לא לחרוג וחשוב שיהיו 3 שנים אחריות
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בעקרון, זה מסך לעבודות משרדיות בלבד, ללא משחקים. זמן התגובה אינו חשוב! מה שאני צריך זאת חברה טובה ואמינה עם כמה שפחות קרינה.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אותו איכותי.. =] רצוי 4MS ואני עוד מעט משיג כרטיס מסך X1800XT.. =] ומה הסיכוי שהוא יבוא עם פיקסלים שרופים..? ותגידו.. פיקסלים יכולים להישרף במהלך עבודה...? או שהוא ישר בא ככה..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-