עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך LCD בגדול 32 או 37 אינצ' עם עדיפות למסך 1080, אך אם לא קיים אז מסך 720. המסך יהיה מחובר כמובן למחשב, מה שאומר שהמסך יהיה גם למשחקים, וגם סרטים וגם לצפייה במסמכים. התקציב, כ-8 אלף. אני מקווה שיש מספיק מידע, אם אין אשמח לדעת מה עוד אתם צריכים בשביל לעזור. תודה מראש, Dj-L@g0la5

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by noambaum,

שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  3. האם אתם מכבים את המסך או משתמשים בחסכון אנרגיה או בכלל משארים אותו דלוק עם שומר מסך ? ומה יותר בריא למסך (LCD) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by KiDi,

מה אתם אומרים על המסך? שווה את המחיר שלו? כ-1600 ש"ח... בSKYPC הוא קיבל 5 כוכבים..

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by night-fire,

שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by schumih,

אהלן אני מעוניין לקנות 2 מסכים, שניהם משמשים לעבודה רגילה במחשב - אין שימושים במשחקים... 17" או 19", לא ממש משנה לי. איזה מסכים עומדים בתקציב, וגם מומלצים לקנייה? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. כן... אני יודע שהוא מבוסס TN ועוד מסדרת ה-VALUE של VS (או במילים אחרות "הדגם הכי נחות"). למישהו יש ניסיון אישי איתו? פשוט חבר מעוניין לקנות אותו במחיר רצפה... תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  8. בעיקר לטקסט וגרפיקה, עם יכולת גיימינג ממוצעת מסודר עפ"י חשיבות: פאנל PVA או מקביל קונטרסט גבוה.. בהירות לא מוגברת מדי, ~300 גודל נקודה 26 ומטה 8ms ומטה, g2g מצאתי מסך מתאים אבל לא Wide :-( http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp2030b/ לא חייב להיות בשוק המקומי תודה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שיחקתי איתו כמה שעות בערב. בינתיים ההתרשמות היא חיובית מאוד. צבעים עשירים וטבעיים, עיצוב נקי, יש אפשרות לכיוון גובה. בהמשך אשתדל לספר לכם יותר. מה שכן המלאי של הדגם הזה עומד להיגמר ולא אתחדש יותר כנראה. אני קניתי את המסך האחרון שהיה בפי סי סנטר בראשל"צ. מי שמעוניין בדגם הזה - שיזדרז

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411223 Dell 1907FP אל תציעו לי את הסוני.נכון שהוא הכי טוב. אבל אנימתכוון לקנות בעוד זמן מה, וכנראה שבקושי ויהיה במלאי ויכולות לצוץ בעיות עם האחריות וההחלפה.כך שירדתי מהמסך הזה. אז מה דעתכם על המסך שהבאתי למעלה, אם יש משהו טוב יותר בתקציב אשמח להצעות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by ozzur,

לפני שבוע המצלתם לי על הסוני בתקציב של עד 1600 ש"ח.... אלא שהישגתי תקציב נוסף לקניית מסך. מהן המלצותיכם למסך LCD 19 עד 2000 ש"ח ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  12. Started by swg,

לילה טוב, לאחר שיחה שלי עם אבי, הוא מבקש שהחנות שנרכוש ממנה את הדל 2007FP תיתן לו לפחות ב-12 תשלומים. הבעיה היא ששתי החנויות הקרובות (יחסית) לביתנו נותנות עד כחמישה תשלומים, ולא שתלום אחד יותר (ממש זוועה). שתי החנויות האחרות נמצאות בסוף בקצה השני של המדינה, כך שזו בעיה דיי רצינית, ולצערי הרב () אני אצטרך (או יותר נכון אאלץ) לוותר עליו. עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם על מה ללכת במקום הדל. אז מה הכי דומה לו מבחינת הנתונים? אם זה הפאנל המשובח, או הנדסת האנוש הגאונית על כל צידי וצירי המסך, או חיבור הקומפוזיט הצהוב... כמובן שאני לא דורש את שלושתם, אך חובה שהפאנל יהיה S-IPS. גם אם לא יהיה קומפוזיט והנדסת אנוש משגעת, תציעו חברה, תציעו. יאללה! *תקציב 2500 עם …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lader,

מה שרשום בכותרת ועדיף רחב. השימוש הוא משחקים בעיקר. האם אפשר למצוא משו טוב בתקציב שלי או ש CRT יהיה יותר איכותי? ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  14. תודה..

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. יש בידיי כרגע מסך '19 סמסונג 931b. אבל אני שוקל לשדרג אותו לאחד הדגמים הבאים: 1.סמסונג 931bf 2.סמסונג 931c 3. LG L1900R

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by L_D,

שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  18. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. בדיון הקודם המלצתם לי על המסך Dell 2007 WFP, אך לאחר חיפושים רבים בניסיון למצוא חנות שיש לה את המסך במלאי (ולא דורשת הזמנה מראש על מנת לקנות אותו) התייאשתי... פשוט לא הצלחתי למצוא. אז החלטתי להגדיל את התקציב בכ-1000 ש"ח בניסיון למצוא מסך טוב כמוהו או יותר (עדיף יותר ;D). בכל מקרה, השימושים למסך הם (מסודר לפי חשיבות): 1. משחקים (הכי חשוב) 2. גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים 3. צפייה בסרטים ותמונות אני רוצה מסך LCD רחב כ-20 אינץ' ושיעבוד טוב עם כרטיס המסך הזה: NVIDIA GeForce 6800 GS (איך המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=399264?) אנא המליצו על מסכים רק בעלי פאנלים טובים ואיכות תמונה מעולה תודה מראש (מעריך את עזרתכם כאן מאוד ), Dark Phoenix

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  20. שלום, לפני מספר דקות דיברתי עם נציג של LCDTV לגבי סוג הפאנל במסך 2007FP של דל. הנציג אמר לי שאין לי מה לדאוג ואצלהם זה בטוח S-IPS. שאלות: האם יש את הבעיה של הפאנלים גם בדגם הלא רחב(זה) או רק בדגם הרחב(2007WFP)? והאם להאמין לנציג של LCDTV, שאני יכול לקנות את ה2007FP בעיניים עצומות וזה יהיה S-IPS? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. כרגע יש לי את המסך CMV CT 720D 19' http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=5&id=1363 http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={7D0F23D1-529E-4152-8FD9-E18B9FF7C33C} האיכות שלו לא משהו, ישדליפת אור בצדדים גם. אני רוצה מסך חדש שאהנה יותר בצפייה בסרטים ובמשחקים, הכרטיס מסך שלי הוא X800GTO2, אם אני מחליף את הכרטיס מסך אני אראה יותר טוב גם בסרטים או רק במשחקים? התקציב של המסך הוא גג 1500+- שיהיה מסך טוב, בעיקר לסרטים HDTV ולמשחקים כבדים

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  22. לא משנה, הצלחתי!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. Started by lader,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474 הוא עולה 1400 לעומת LG L1970HR או לעומת ה LG L1900R שעולים 1650 ומעלה והנתונים אותו הדבר, איך זה? יש עוד נתונים שבגללם ההבדל?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  25. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19 אינץ' בתקציב של 1500-1700 שקל. השימוש שלי במסך הוא בערך 50% משחקים ו 50% תיכנות, אינטרנט וכ"ו. ראיתי פה ובעוד הרבה מקומות ביקורות טובות על LG1970HR. האם המסך הזה יתאים לי ? ברור לי שהוא טוב למשחקים אבל האם זה לא בא על חשבון ביצועים בקריאת טקסט ? האם בתקציב הזה יש המלצות אחרות (אני מוכן למתוח את התקציב עד 1800 אם צריך) ? אשמח אם יגיב גם מי שיש לו את המסך ולא רק מי שקרא עליו בפורום. תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.