עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Tomersoni,

מהם השינויים החדשים? יש יתרונות? חסרונות?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  2. באיזה מחירים יש טלויזיות LCD ב22-26 אינץ שיתמכו בHD???יש כאלה בכלל??

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=471978 מה אתם אומרים על המסך? יש משהו יותר טוב במחיר הזה +-? מה טוב בו מה מיוחד בו? משחקים ובעיקר סרטים.

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by beni125,

האם המסך הנ"ל תומך במשחק counter strike source/day or deaft source/batelfield 2142 ב16:10 כדי שיראו בלי מריחות וכו'

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by weissby,

האם כדאי לקנות מסך 19" של CMV? תמליצו על דגמים אם נראה לכם.. הבנתי ממישהו שפעם הם כאילו מכרו בכלל חלקים לסמסונג, לאדע איזה חלקים..אבל זה מראה איזשהי אמינות מצד CMV שזה המעט שאני כבר יכול להבין.. בקיצור, אני רוצה מסך 19" טוב לפוטושופ וגם למשחקים, אני לא איזה גיימר משוגע, אבל בוא נגיד שיציק לי לראות חוסר דיוק כלשהו במסך שלי.. ואם CMV כל כך לא נראה לכם אז תמליצו על איזשהו דגם של SAMSUNG אבל תשתדלו להמליץ לי בבקשה על דגם טוב של CMV ודגם טוב של SAMSUNG תודה רבה! =] ד"א תקציב באיזור ה2000 שקל, אני יותר בנטייה למשהו 1500 אבל מוכן בכל זאת להתגמש למשהו באיזור ה2000

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

לחבר שלי בבית יש את שני המסכים האלה, ויש לו אפשרות לבחור אחד על איזה אתם ממליצים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039 http://zap.co.il/model.asp?model_id=38141 תודה!

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by gnagar,

זה מה שיש בפנדה ועולה 2500 ש"ח: סוג הפאנל: S-IPS גירסא: A04 רזולוציית המסך: 1680*1050 ומה שממליצים בפורום זה: IPS A03 RT803 1. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? האם כדאי לרכוש את זו שמוכרים בפנדה? 2. יש המון דגמים של 22 אינץ' שעולים הרבה פחות מ 2007WFP (גודל:20 אינץ') כמו ASUS ACER PROVIEW MAG BENQ האם הדגם הנ"ל עדיף על כולם (אפילו על דגם מאותה חברה שהוא גדול יותר וזול יותר DELL E228WFP )?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by Liran3331,

http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=244 מחיר טוב אבל אין לו DVI ... זה משנה משהו? יש משהו מומלץ יותר במחיר הזה בערך? שווה להוסיף קצת בשביל ה 1907FP ?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. Started by godis,

אני צריך לקנות מסך למחשב. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים לכן אני חושב שעדיף מסך רחב.. אני צריך שתרשמו לי המלצות למסכים טובים.. תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by FPSbanana,

הוא מסך איכותי??? אני לא מבין כוכך בפאנלים אבל יש לו פאנל איכותי?? הוא טוב למשחקים ולסרטים פחות חשוב לי הקלדה ועבודות אבל שיראו ברור מתי שאני מדבר בICQ והמסנג'ר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 עם הוא לא טוב אז יש מסך אחר טוב מסך רחב של Dell עד 2500ש"ח

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by -neo-,

שלום רב - אני מחפש חנות באיזור המרכז שידוע לכם שניתן להתרשם בא מהדגם הנ"ל בתודה מראש....

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by noambaum,

שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by KiDi,

מה אתם אומרים על המסך? שווה את המחיר שלו? כ-1600 ש"ח... בSKYPC הוא קיבל 5 כוכבים..

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  16. כן... אני יודע שהוא מבוסס TN ועוד מסדרת ה-VALUE של VS (או במילים אחרות "הדגם הכי נחות"). למישהו יש ניסיון אישי איתו? פשוט חבר מעוניין לקנות אותו במחיר רצפה... תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. פיילוט Pilot 32 LCD T.V דגם PIL32-OT PIL32-OT כללי * מסך רחב פיילוט "32 בטכנולוגיית LCD. * רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים. * HDTV Ready (1080i,720p). * HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי. * יחס תצוגה 16:9. * זוית צפייה רחבה (170 מעלות) השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון. * רמת בהירות 500cd/m². * זמן תגובה: 8ms. * רמת ניגודיות ביחס 1:1200. * יותר מ-16.7 מיליון צבעים. עומק צבע: 8bit. * PIP תמונה בתוך תמונה. * POP תמונה על גבי תמונה. * DNR- מעגל הפחתת רעשים דיגיטלי לקבלת תמונה איכותית ונקיה מרעשים. * פענח צבע AV PAL/SECAM/NTSC. * פענח שמע B/G, D/K, I. * …

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך LCD בגדול 32 או 37 אינצ' עם עדיפות למסך 1080, אך אם לא קיים אז מסך 720. המסך יהיה מחובר כמובן למחשב, מה שאומר שהמסך יהיה גם למשחקים, וגם סרטים וגם לצפייה במסמכים. התקציב, כ-8 אלף. אני מקווה שיש מספיק מידע, אם אין אשמח לדעת מה עוד אתם צריכים בשביל לעזור. תודה מראש, Dj-L@g0la5

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. האם אתם מכבים את המסך או משתמשים בחסכון אנרגיה או בכלל משארים אותו דלוק עם שומר מסך ? ומה יותר בריא למסך (LCD) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by schumih,

אהלן אני מעוניין לקנות 2 מסכים, שניהם משמשים לעבודה רגילה במחשב - אין שימושים במשחקים... 17" או 19", לא ממש משנה לי. איזה מסכים עומדים בתקציב, וגם מומלצים לקנייה? תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. שלום, לפני מספר דקות דיברתי עם נציג של LCDTV לגבי סוג הפאנל במסך 2007FP של דל. הנציג אמר לי שאין לי מה לדאוג ואצלהם זה בטוח S-IPS. שאלות: האם יש את הבעיה של הפאנלים גם בדגם הלא רחב(זה) או רק בדגם הרחב(2007WFP)? והאם להאמין לנציג של LCDTV, שאני יכול לקנות את ה2007FP בעיניים עצומות וזה יהיה S-IPS? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  22. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411223 Dell 1907FP אל תציעו לי את הסוני.נכון שהוא הכי טוב. אבל אנימתכוון לקנות בעוד זמן מה, וכנראה שבקושי ויהיה במלאי ויכולות לצוץ בעיות עם האחריות וההחלפה.כך שירדתי מהמסך הזה. אז מה דעתכם על המסך שהבאתי למעלה, אם יש משהו טוב יותר בתקציב אשמח להצעות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. בדיון הקודם המלצתם לי על המסך Dell 2007 WFP, אך לאחר חיפושים רבים בניסיון למצוא חנות שיש לה את המסך במלאי (ולא דורשת הזמנה מראש על מנת לקנות אותו) התייאשתי... פשוט לא הצלחתי למצוא. אז החלטתי להגדיל את התקציב בכ-1000 ש"ח בניסיון למצוא מסך טוב כמוהו או יותר (עדיף יותר ;D). בכל מקרה, השימושים למסך הם (מסודר לפי חשיבות): 1. משחקים (הכי חשוב) 2. גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים 3. צפייה בסרטים ותמונות אני רוצה מסך LCD רחב כ-20 אינץ' ושיעבוד טוב עם כרטיס המסך הזה: NVIDIA GeForce 6800 GS (איך המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=399264?) אנא המליצו על מסכים רק בעלי פאנלים טובים ואיכות תמונה מעולה תודה מראש (מעריך את עזרתכם כאן מאוד ), Dark Phoenix

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD, רצוי שיהייה 19"(האם יש גדולים יותר במחיר הזה?) עד 1600 ש"ח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by night-fire,

שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים