עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by weissby,

פשוט קניתי אותו לפני כמה ימים והייית רוצה לקבל ביקורות עליו תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום פורום מסכי lcd,לאחרונה דוד שלי קנה את המסך samsung syncmaster 203b המסך נראה מעולה והכל אבל לדוד שלי אין אפשרות במחשב לחבר DVI משמע הוא מתחבר באנאלוג. אני לא ממש מבין במסכי מחשב, יהיה פגיעה גדולה באיכות? יש דרך לחבר את המסך לDVi חוץ מכרטיס מסך חדש? שאלה שנייה כל הדרייברים מעודכנים אצל דוד שלי הדרייבר האחרון של nvidia אם זאת אין אפשרות לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1400x1050 וזה כמובן פוגע באיכות. מישהו מבין מה אפשר לעשות? זה דיי דחוף. ודבר אחרון יש דרך לשפר איכות של המסך שמעתי על cleartype ודברים כאלו האם זה יעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KingYog,

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD בעיקר לצפיה ב-DVD , ב-HD (מוריד מהאינטרנט) ואחבר אותה גם למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. לפני שבוע קניתי שני מסכים של סמסונג 931C אחרי שרבים מחברי (לפני גילוי הפורום הזה) המליצו לי עליו... אני עובד שעות מול המסך (בתוכנות גרפיקה,עריכת סרטים, שעות של גלישה וגם קצת משחקים) והתוצאה היתה סינוור איום מהמסך ועייפות מהירה של העיניים ( ניסיתי לשנות באופן ידני ואוטומטי את הגדרות הבהירות והניגודיות אך כלום לא עזר) לבסוף, ארזתי את המסכים והחזרתי אותם לחנות. כעת אני מבקש ממי שבאמת יודע!!! איזה מסך לקנות (''19) ??? אני מתלבט בין שני דגמים: סמסונג 971P או NEC 1970NX הסמסונג בעל פאנל PVA 6MS 1:1500 178X178 300CDM2 הNEC בעל פאנל S-IPS 18M 18MS (11white / black; 7 black / white 1:800 250CDM2 176X176 שני המסכים הנ"ל באותה רמת מחיר. את הסוני שהו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. חיברתי את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בעזרת כבל VGA מהכרטיס מסך של RADEON 9800 PRO+ לטלוויזיה שלי TOSHIBA WL66. הבעיה היא שמסך טלויזיה חותך את קצוות התמונה. רק אם אני מגדיר את רזולוצית המסך בפורמט של 3:4 אז נפתחת לי האפשרות בטלוויזיה אפשרות למתוח ולהזיז את התמונה קצת. כאשר זה מוגדר על 1360:768 זה פשוט חותך את התמונה בקצוות המסך. האם יש לי דרך לסדר את זה? המון תודה, ניב..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by kornov,

הגעתי להחלטה לקנות את המסך אך רגע לפני רציתי לשאול האם הוא מספיק טוב. עיקר השימוש משחקים סרטים עבודה ב-Photoshop ותכנות.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  9. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש לסלון, המסך חשבתי על גדול בין 42-50, למרות שלפי מה שהסתכלתי ראיתי שב20K אפשר לקנות LCD 47, או פלזמה 50.... חשבתי להתעייץ איתכם לפני שאני קונה. שימושי הטלוויזיה הם בעיקר לשידורי טלוויזיה רגילים, (ערוץ10,22... או ערוץ 1 חח), ופחות לצפייה בסרטים, אולם מתכוננת קניית HTPC בשביל לצפות בסרטי HD..... כמו כן, לפי הגודל אני חושב שעדיף פלאזמה לעומת זאת, בגלל ה-HTPC לא עדיף LCD? התמונה בפלאזמה לא תיצרב בגלל ה-HTPC? אז מה עדיף? פלאזמה או LCD לשימושים הנ"ל.... חשבתי על הדגמים הללו מה אתם אומרים? 1) http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=569 ---- במסך הזה יש חריגה מהתקציב, האם הוא כלכך שווה את זה בשביל הצרכים שלי?? 2) http://cityd…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  10. היי, אני מחפש מסך בתקציב עד 1500 ש"ח. מסך מחברה גדולה. אם יש לכם המלצות אז תכתבו בבקשה. תודה, עומר חצ'ק.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר? ואם כבר מסכים רחבים, אז איזה מסך עדיף מבין השלושה?: Samsung 931BW, BENQ FP92W, LG L194WT. אני צריך מסך למשחקים וסרטים, אני יושב הרבה על המחשב. תודה, עומר חצ'ק.[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 00:01:50 תיקון:שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. אבא שלי הביא שני מסכי 932B של סמסונג לא מזמן. מסך אחד לא היה תקין לגמרי, ואותו צריך להחליף, אבל המסך השני אצל אח שלי, ורואים בו ממש נורא. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב שלי, גם בVGA וגם בDVI, אבל עדיין רואים ממש גרוע. זה המסך, או שכנראה גם זה תקול? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  13. איזה מסכים בגודל 20-20.1 אינץ יש עם הפאנאל הטוב לא tn?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מסך 19" טוב, בעיקר לסרטים, תקציב עד 1,500. ניתקלתי במבצעים מעניינים במגה ורציתי לדעת מה דעתכם: http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html (כנסו לחוצץ של מסכי מחשב) אני מתמקד בעיקר בשלושה מסכים שם, שלא רשום עליהם שם הדגם ולכן אנסה לנחש אותו: (ההחזר בתווי קנייה יכול להיות שימושי לי ולכן התייחס למחיר הנמוך) 1. ה-NEC 19 - במחיר 1,200 - לפי דעתי זהו ה-92VM NEC , או שיכול להיות שזה ה-92XM או 93V או בכלל דגם אחר. 2. ה-DELL 19 - במחיר 1,100 - שזה יכול להיות E196FP או E197FP או 1907FP או בכלל דגם אחר. 3. BENQ 19 2MS - במחיר 1,300 - שזה כנראה ה FP93GX Benq אשמח אם תתייחסו לדגמים ותגיבו על איכותם תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by AlterEgo,

אני רוצה לקנות widescreen (Benq FP92W), ומעניין אותי אם יש גם חיסרונות לדבר? אני אשתמש בזה להרבה גיימינג, צפיה בסרטים ו.. אינטרנט. הכל, כשאני חושב על זה. הרבה מהכל. קיצר, יש לזה גם חיסרונות שאני צריך להיות מודע אליהם? יש סיבה לקחת רגיל ולא widescreen?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by kornov,

שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. אני קונה מחשב שישמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים אבל קצת פחות. הוא יכלול את הכרטיס מסך X1800GTO ומעבד 3800+ X2 ואני מתלבט איזה מסך לקחת. או את LM-1901 של חברת APEX DIGITAL: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 4.32 ק"ג גובה: 40.8 ס"מ רוחב: 41.5 ס"מ עומק: 20.2 ס"מ צבע: כסוף שחור נתוני המסך זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 500 צבעים: 16.2 מיליון רמקולים 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול זווית צפייה אופקי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: יציאה DVI: יציאה AUDIO: יציאה RGB: כלול תקן בטיחות UL: כלול CE: כלול TVU: כלול VES: כלול מחיר: 1063 ש"ח כולל מע"מ משלוח אחרי…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by udiudi,

שלום. קניתי היום את המסך, והייתה לי תקלה, באמצע התקנה של תוכנה, המסך התחיל להשתגע, היו כל מיני היבהובים... בחנות אמרו שהבעיה היא של המחשב, הפעלתי מחדש במסכי הכיבוי והדלקה הייתה אותה הבעיה.. בטח במסך או בחיבורים.. מה לא עשיתי עדיין הייתה בעיה. כיביתי ת'מחשב, הלכתי לראות סמולוויל, חזרתי, הדלקתי..והבעיה נעלמה. אבל מדאיג אותי, קיבלתי אותו היום. מה נראה לכם הבעיה? ומה כדאי לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. :lamer: אני מבקש עזרה דחופה, אני בדרך לקנות מחשב, ואין לי מסך. דרוש מסך טוב לעבודות גרפיות ותלת מימד. מה מומלץ עד 1500ש"ח

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  20. היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MOOSH,

אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=407178&DB4004=4009&DB6195=140529&DB189989=190025

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. השאלה שלי, איזה מסך מבין השניים עדיף? תתעלמו לרגע מהעובדה שלשניהם יש פאנל TN (אין לי מה לעשות בקשר לזה). אני יודע שיש יתרון ל LG ביחס הניגודיות, לעומת זאת לסמסונג יש איכות צבע טובה יותר (CCFL 97%) ועיצוב יפה יותר (לטעמי לפחות). איזה מהם הייתם בוחרים לעצמכם? קישור לדגם של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEPSFVXAA.asp קישור לדגם של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr_1_6.jhtml תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים