מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברים? אנא עזרה בחברות ודגמים אשר מובילים בתחום... תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך X95F של סוני, וכאשר אני מנסה להתקין את הדריברים של NVIDIA המסך נהייה שחור עם עליית הWIN(רואים את הפס הירוק שרץ למטה כשהWIN עולה, כאשר הDESKTOP עולה, לא רואים כלום). כדי לפתור את הבעיה נכנסתי למצב בטוח והסרתי את הדריברים של NVIDIA, וכרגע אני בלעדייהם. אני משתמש בFX5200, והמסך מחובר דרך יציאת הDVI. איך פותרים את הבעיה? תודה, אופיר תדמור. ד.א. יש לי במסך 2 חיבורים מאחורה של AUDIO. אחד של רמקולים. השני של מיקרופון?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שמעתי שמומלץ לא לשים מסכך כזה בתדירות גבוה, יש לי LCD 19 אינטש יש בעיה לשים על תדירות גבוה ביותר?[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:42:13 הכוונה לrefresh rate
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הבעיה בX95F בדיברתי עליה כאן, עד כה היא תמידית, לא מפסיקה עכשיו. אז כפי שהבנתי אני יקבל סביר להניח זיכוי כספי מהיבואן, החלטתי לא להתעסק עם מסכים של 1,500 ש"ח, אני יוסיף עוד 300 ש"ח ואקנה משהו טוב.. או שכבר אלך על CRT (). בכל אופן, אני צריך המלצות למסך LCD עד 2,000 [עם יש מסכים שחריגה במחיר עד 100-200 ש"ח באמת כדאית אז תוסיפו גם כן]. עבודה משרדית וסרטים בעיקר, אבל יהיה נחמד אם המשחקים לא יהוו בעיה. 19" עדיף.. יש סמסונג 971P, שווה משהו? ויש מסכים טובים של LG בטווח הזה? אני מאוד מודה לכם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לקנות מסך דק בסביבות 1300 שקל על מה אני צריך להסתכל?חוץ ממהירות התגובה שצריך שתהיה 2ms ?.. ראיתי את המסך benq fp93gx והוא 19 אינצ' עם 2ms מה אתם אומרים עליו? נ.ב יש דגם נוסף אבל של מלבני? מה יותר טוב מלבני או מרובע?מה הייתם לוקחים?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' אפשר לקנות בפחות מ-1500 ש"ח אגב, קיימת חברה בשם yakumo וזאת לא מדבקה... http://www.yakumo.com/ האם מישהו מכיר את המסך הזה? למישהו היה ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128&CatCode= המחיר נורא מפתה, אבל אני לא יודע אם זה כדאי...יש לי חבר שקנה 32" אמר שזה סבבה. אמנם אני מניח שזה מבוסס פאנל TN, אבל גם ככה השימוש העיקרי יהיו משחקים וסרטים. השאלה האם איכות הצבעים תהיה כמו הLG שלי(לעומת TN אחרים שראיתי הוא מציד תוצאות טובות יותר).
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP עולה כ ~2090 ש"ח לעומת זאת זה DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא 'רק' 20 אינטש עולה ~2400 ש"ח וזה DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא WIDE עולה פחות, 2300~ ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מדוע הבדלי המחירים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS 640MB EVGA KO ומעבד E6600 (אם המידע הזה שימושי בכלל).. ואני רוצה לקנות מסך..השימוש במחשב זה למשחקים, אינטרנט, וסרטים.. שיהיה מסך 19' אין לי צורך ביותר מ 19' כי זה כבר דיי גדול אלא אם כן ההבדל מחירים ממש לא משמעותי.. אני רוצה מסך טוב ואיכותי כמובן בלי רמקולים מובנים או משהו כזה.. הציעו לי פעם את lg1970hr באמת כדאי לי לקנות אותו? במסכים אני לא מבין כלום בקצב ריענון רזולוציה וכל הדברים האלה..ה LG הוא ברמה טובה בכל הקשקושים האלה? והאם כדאי לי להשקיע יותר כסף אזור ה2000 בשביל מסך אחר?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ערב טוב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המסך CRT העגלה שלי למסך חדש. אז ככה: אני כמעט ולא מריץ משחקים, הרוב זה סרטים(שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב), אינטרנט ומוזיקה. פעם ב... אני מריץ איזה משחק דגשים חשוב שיהיה 19" שיהיה עם DVI שיהיה אמין ועם אחריות 3 שנים. בבקשה תמליצו לי על מסך טוב בשבילי+חנות לקנות אני מהצפון ואין לי בעיה לקפוץ למרכז לקנות מסך אם יש הבדל של יותר מ 50 שקל שמתי עין על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6596 מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). במהלך גלילה בעכבר, בעיקר בטקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט, תופעה זאת נקראת ghosting אם אני לא טועה. הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות, בנוסף לזה, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו או ראה את המסך הנ"ל כדי לדעת אם יש בעיה רק אצלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האחריות וגם לא יודע מאיזה חנות נקנה.אז אמרתי אני יקח את המסך לחברה עצמה.
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני צריך מסך 19" עד 1500 כמה שיותר טוב לתכנות. כרגע אני יושב 14 שעות ביום (12 ביום טוב) מול מסך 15" NONAME ואני מרגיש "לא כל כך טוב" המלצות וקישורים יתקבלו בברכה, מאוד חשוב גם זמן האספקה. תודה, יגאל
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה מסך LCD ולהיפרט כבר מCRT הישן תגידו זה מסך טוב למשחקים?וקצת סרטים http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" בתקציב של כ-1,400-1,500 ש"ח לצרכי אינטרנט, סרטים וקצת למשחקים. קראתי הרבה תגובות לא טובות על מסכי הסמסונג בתקציב זה: ה-931BF: שמעתי שיש לו בעיית גרדיאנט חלק עליון של המסך כהה יותר והחלק התחתון בהיר. ה-931C: שמעתי שהצבע במסך זה על הפנים. לכן, פניתי לכיוון ה-LG: LG L1970HR: שמעתי עליו ביקורות לא רעות - אך הוא יקר מדיי לתקציב שלי (1,650 בערך) ואז נתקלתי במסכים היותר ישנים שלהם: LG L1953TR זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 מחירו כ-1,400. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 LG L1932TQ זמן תגובה 4MS, ניגודיות 1:1400 מחירו כ-1,500. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410804 בנוסף , נתקלתי גם במסך של BenQ FP93GX, שנראה דווקא טוב ומחירו נמוך יותר …
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש עליו המלצות רבות אך הפאנל שלו הוא TN ולפי מה שאמרו פה בפורום זה פאנל ממש גרוע. האם הוא בכל זאת שווה קנייה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל 19" בלבד מ-IQPC אבל כל התקציב שיש לי להשקיע במסך זה עד 1150 ש"ח ללא אפשרות של חריגה אפילו א 20 ש"ח... \= בקיצור אני חשבתי ללכת על ה-NU LCD 19" L922A 8ms DVI במחיר 1129 ש"ח... או ש-8ms זה כבר יותר מידי היום למחשב משחקים? מקווה שיש ב-IQPC משהו בתקציב שלי.. תודה מראש =] קישור למסכי LCD ב-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=165
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-