עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by maor0079,

טוב השבוע לקראת פסח אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 1900 ש"ח ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ומה לקנות, המסך מיועד למשחקים סרטים מחכה להצעות שלכם ותודה רבה !

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by kipi25,

אהלן, איזה מסך מהנ"ל מתאים יותר לעבודה עם תמונות דיגיטליות (ע"ג פוטושופ) ? עיקר הדגש הוא על איכות הצבעים והתצוגה, לא רלוונטי למשחקים וסרטים. תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  3. מסך 20 אינץ' אפשר לקנות בפחות מ-1500 ש"ח אגב, קיימת חברה בשם yakumo וזאת לא מדבקה... http://www.yakumo.com/ האם מישהו מכיר את המסך הזה? למישהו היה ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by AlterEgo,

איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19 אינץ עד 1200 1300שחמה אתם אומרים על ה NU 19 אם יש המלצות אחרות אני אשמח אם אפשר לשמור את ההמלצות בתקציב. המסך משמש לגלישה טקסטים הרבה RDP חחחח וגם למעט משחקים.בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by b_r0cK,

האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by uh615,

מי מבין אלה עדיף, לאינטרנט אופיס סרטים : Lenovo 192p xerox xg91d Ag neovo f419 איפה ניתן לראות בקורות מקצועיות על אלה ? האם 25ms לא איטי מדי לסרטים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

שלום קיבלתי לפני יומיים את המסך הזה DELL 2007WFP וקיבלתי איתו 3 כבלים 1.הכחול 2.לבן 3. USB הכרטיס מסך שלי זה LEADTEK 8800GTS 640MB איזה מהכבלים לחבר ואיזה לא ? ולמה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הבנתי שעכשיו אין להם במלאי. רציתי לקנות אחד לפני החג :s05:

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  12. רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by NuXeR,

היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by zoozoo,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD בעל התכונות הבאות: 1. ''19 ומעלה (מעדיף ''20). 2. רחב (Widescreen) 3. בעל אפשרות סיבוב - פיבוט (Pivot). השימושים: עבודה על מסמכים (12 שעות ביום) וצפיה בסרטים (שעתיים ביום). כן, אני יודע שאין לי חיים קראתי הרבה על מסכים, וכמובן שרצוי מסך עם פנל איכותי ונתונים טובים... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מסכים עם התכונות הנדרשות, ובדרך כלל גם לא מפרטים את כל התכונות בתאור של המסך. למשל, קשה לי למצוא באילו מהמסכים הרלוונטיים יש Pivot (אני חייב - לעבודה על מסמכים). לכן, השאלה שלי - מהם המסכים העונים על הדרישות שלי - כולל Pivot? אני יודע רק על אחד: Dell 2007WFP, אבל הוא יקר יחסית ואני רוצה לדעת אם יש עוד דגמים איכותיים (ואולי זולים יותר) ש…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by eyal00,

אני מתבלט בין SONY X95F לבין Dell 1907FP המסך מיועד למשחקים וסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by asafasaf29,

MVAו(3) P-MVAו(5) PVAו(7) S-IPSו(6) S-PVAו(5) TN Filmו(127) מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש כל מיני מבצעים במגה על טלויזיות LCD איזה חיברוים אני צריך לבדוק שיהיו ? אני רוצה משהו איכותי..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך 19" בתקציב של כ-1,400-1,500 ש"ח לצרכי אינטרנט, סרטים וקצת למשחקים. קראתי הרבה תגובות לא טובות על מסכי הסמסונג בתקציב זה: ה-931BF: שמעתי שיש לו בעיית גרדיאנט חלק עליון של המסך כהה יותר והחלק התחתון בהיר. ה-931C: שמעתי שהצבע במסך זה על הפנים. לכן, פניתי לכיוון ה-LG: LG L1970HR: שמעתי עליו ביקורות לא רעות - אך הוא יקר מדיי לתקציב שלי (1,650 בערך) ואז נתקלתי במסכים היותר ישנים שלהם: LG L1953TR זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 מחירו כ-1,400. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 LG L1932TQ זמן תגובה 4MS, ניגודיות 1:1400 מחירו כ-1,500. http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410804 בנוסף , נתקלתי גם במסך של BenQ FP93GX, שנראה דווקא טוב ומחירו נמוך יותר …

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by Bear Cub,

המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP עולה כ ~2090 ש"ח לעומת זאת זה DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא 'רק' 20 אינטש עולה ~2400 ש"ח וזה DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא WIDE עולה פחות, 2300~ ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מדוע הבדלי המחירים. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by achiya1,

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by aynrand,

שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני לא מוצא את האחריות וגם לא יודע מאיזה חנות נקנה.אז אמרתי אני יקח את המסך לחברה עצמה.

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by aynrand,

שלום, המסך שבנדון הומלץ כאן המלוץ וחזור עקב העובדה שהפאנל שלו הוא P-MVA. אזהרה אישית ממי שקנה את המסך הזה ונכווה: יש לו Ghosting מטורף והוא ממש לא מתאים למשחקים. לשחק בו זה פשוט סבל. עצה ידידותית, מי שרוצה מסך, שלא יקשיב לביקורות אלא לעיניים שלו בלבד, גם אם מדובר בפאנל TN. אני לא אומר שהוא לא טוב באופן כללי, ואם אתם מוצאים שהמסך הזה מתאים לכם גם למשחקים, קנו אותו.. אין לי שום אינטרס סמוי פרט לזה שאני לא רוצה שאחרים ידפקו. אני חזרתי ל CRT איכותי - אבל זה רק אני. עד בואו של ה vixlim. בהצלחה וכל טוב.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by kornov,

שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים