עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לאחר בירור קצרצר, החלטתי בכל זאת ללכת על מסך ה dell 2407WFP. למישהו יש המלצה על חנויות שאני יכול: א. לראות אותו. ב. לקנות אותו.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by Xvertigo,

אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה! אגב, מצטער על הכפילות, לא שמתי לב שיש תת קטגוריה של LCD

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19 אינץ עד 1200 1300שחמה אתם אומרים על ה NU 19 אם יש המלצות אחרות אני אשמח אם אפשר לשמור את ההמלצות בתקציב. המסך משמש לגלישה טקסטים הרבה RDP חחחח וגם למעט משחקים.בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by AlterEgo,

איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by NuXeR,

היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by kipi25,

אהלן, איזה מסך מהנ"ל מתאים יותר לעבודה עם תמונות דיגיטליות (ע"ג פוטושופ) ? עיקר הדגש הוא על איכות הצבעים והתצוגה, לא רלוונטי למשחקים וסרטים. תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הבנתי שעכשיו אין להם במלאי. רציתי לקנות אחד לפני החג :s05:

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. קראתי את המאמר ואני פשוט נדהם מרמת הידע של ארז,אדם כמוהו זה נכס לאתר ואני מקווה שכולם יקראו את המאמר כדי שכולם יחכימו ממנו. כל הכבוד על המאמץ אני בטוח שכולם מבינים במה זה כרוך לכתוב מאמר כזה ,אפילו בלי קשר לידע אלא להיות מוכן להשקיע את הזמן בשביל ללמד את חברי האתר דבר או שניים,בקיצור - תודה! כל הכבוד ארז! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by zoozoo,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD בעל התכונות הבאות: 1. ''19 ומעלה (מעדיף ''20). 2. רחב (Widescreen) 3. בעל אפשרות סיבוב - פיבוט (Pivot). השימושים: עבודה על מסמכים (12 שעות ביום) וצפיה בסרטים (שעתיים ביום). כן, אני יודע שאין לי חיים קראתי הרבה על מסכים, וכמובן שרצוי מסך עם פנל איכותי ונתונים טובים... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מסכים עם התכונות הנדרשות, ובדרך כלל גם לא מפרטים את כל התכונות בתאור של המסך. למשל, קשה לי למצוא באילו מהמסכים הרלוונטיים יש Pivot (אני חייב - לעבודה על מסמכים). לכן, השאלה שלי - מהם המסכים העונים על הדרישות שלי - כולל Pivot? אני יודע רק על אחד: Dell 2007WFP, אבל הוא יקר יחסית ואני רוצה לדעת אם יש עוד דגמים איכותיים (ואולי זולים יותר) ש…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  14. רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by eyal00,

אני מתבלט בין SONY X95F לבין Dell 1907FP המסך מיועד למשחקים וסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. יש כל מיני מבצעים במגה על טלויזיות LCD איזה חיברוים אני צריך לבדוק שיהיו ? אני רוצה משהו איכותי..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by b_r0cK,

האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  18. איזה מהמסכים הבאים טוב יותר? זה: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=160&keySearch= או זה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&model=1369&modelmenu=1 המטרה של המסך זה למשחקים,סרטים,מסנג'ר,אינטרנט ועבודה במחשב, אולי גם עיצוב גראפי... *הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות יחד עם המסך הוא הוא 8800GTS 320MB

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by Frozen-Ice,

שלום קיבלתי לפני יומיים את המסך הזה DELL 2007WFP וקיבלתי איתו 3 כבלים 1.הכחול 2.לבן 3. USB הכרטיס מסך שלי זה LEADTEK 8800GTS 640MB איזה מהכבלים לחבר ואיזה לא ? ולמה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shai7654,

כאשר אני רוצה לראות באיכות של hd של 720p הוא אומר לי out of range זה קשור למסך שלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by asafasaf29,

MVAו(3) P-MVAו(5) PVAו(7) S-IPSו(6) S-PVAו(5) TN Filmו(127) מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן כולם! את המסך הזה אני רכשתי לפני מספר ימים לאחר המון התייעצויות והשוואות. החלטתי בסוף ללכת עליו לאור התמיכה הגורפת והנלהבת שלו באתר זאפ. רציתי מסך שיתאים לי בעצם להכל, שיהיה לי נוח בדפדוף באינטרנט, ובפרט למשחקים וסרטים (כלומר לא חובה דגש על קריאת מסמכים וטקסטים ארוכים, אך מן הסתם שניתן יהיה לצפות בהם באופן סביר) ואכן, משחקים, סרטים ותמונות רואים מדהים, במיוחד כאשר אני מגדיר את התצוגה על Contrast - 100. הבעיה היא כזו - המסך פשוט בהיר מדי!!! כאשר אני מסתכל כעת על דף הדפדפן הוא פשוט צורב לי בעיניים, כנ"ל לגביי חלון mIRC שהרקע שלו לבן. כאשר אני מדליק את האור בחדר זה נעשה מעט יותר טוב אבל אני רגיל כבר שנים לעבוד עם אור קטן ולא עם הפלורנסט הגדול ואני חושב שזה מגוחך שמסך בש…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sahargt,

אני צריך לקנות מסך חדש חשבתי לקנות בגודל 20-22 אינץ חפשתי בזאפ וזה מה שמצאתי התקציב עד 3000 ש"ח עדיף פחות אני אישית מעדיף מסך מרובע אבל אם אין משהו טוב אז גם רחב היה בסדר אני צריך את זה למשחקים מה חשוב במסך LCD יחס ניגודיות זמן תגובה 20 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4919&orderby=price 22 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4153&orderby=price

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אהלן, לא מזמן רכשתי את המסך SAMSUNG 931B במבצע של האינטרנט. עכשיו בגלישה ועבודה רגילה במחשב לא שמים לב לזה, אבל במשחקים ובמיוחד בסרטים רואים כמו פסים כאלה ממש, אבל ממש קטנים על המסך שדי מטשטשים את התמונה ונותנים איכות לא טובה. בחלק מהמשחקים עוד לא ממש שמים לב לזה, אבל בסרטים זה פשוט הורס את כל האיכות של הסרט. התקנתי את כל הדרייברים שהאפשריים שבאו עם המסך על דיסק מיוחד בשביל זה. שיחקתי בכל האפשרויות בהגדרות, אבל אני פשוט לא מצליח פתור את הבעיה. למישהו יש פיתרון ויכול לעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by kornov,

שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.