מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין שתעזרו לי בבחירת מסך חדש, בתקציב של כ600 שקל עם עדיפות לגודל של 24 אינצ ברזולוציה 1920X1080. מעדיף לקנות מחנות הקרובה לבאר שבע(עדיפות לאיבורי וKSP). כמו כן היה לי מסך Dell P2314h שבמהלך מעבר דירה הוא קיבל מכה וכעת יש פס שחור באמצע , אם מישהו יודע אם יש אפשרות לתקן את המסך בעלות קטנה יותר מאשר קניית מסך אשמח לדעת. תודה. כרטיס המסך שיש לי הוא GTX 970 ואני אשתמש במסך בעיקר למשחקים לימודים סרטים וכדומה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל של 23' 24' עד 1300. מסך שיתאים לי למשחקים כמו COD, BAD COMPANY 2 ועוד... מסך שיתאים לעבודות בפוטושופ לעריכת תמונות. אני רואה מלא סרטים דרך המחשב שלי גם באיכות HD. הרבה אנשים דיברו על המסך הזה: Dell U2311H LCD הבעיה היא שהמסך הזה הוא 8 Ms יש מסך אחר שאת ממליצים עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מסך חדש, תקציב כ1300 שקל אבל בגלל חוסר הידע בתחום הוא גמיש. השימושים שלו הם טקסט בלבד ולא למשחקים וכאלה. כלומר המסך לא חייב להיות בעל זמן תגובה נמוך. עדיף כמובן מסך כמה שיותר גדול אבל לא נראה לי שבתקציב הנתון ניתן למצוא מסך יותר גדול מ19 אינץ. כיוון שהמסך מיועד לטקסט עדיף אם תיהיה את האפשרות לסובב אותו (pivot). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים העונים לדרישות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר יותר זול? והאם חשוב שיהיה כרטיס מסך ומסך עם יציאת MDMI תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
חשבתי כרגע על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15397 מה דעתכם? המסך הוא למטרות משחקים וסרטים. עריכה: אמרו לי שלמשחקים וסרטים עדיף מסך רחב אז הבאתי גם את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD ואני חושב ללכת על זה לקנות... לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה? כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים) לינק למוצר: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'..... למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו תודה
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אני צריך לבדוק לגבי המסך בקנייתו? איזה פריטים הכי חשובים שיהיו למסך וכמה אמור לעלות לי מסך דק של 19' ושל איזה חברה כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הייתי רוצה את עזרתכם בעניין אני מתלבט בין שני מסכים: 1) LG W2286L 2) DELL 2209WA מטרת המסך היא למחשב גיימיניג שניהם באותו גודל 22 אינץ וגם המחיר אותו דבר אז הייתי רוצה לדדת מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בקניית מסך שיהיה הכי איכותי שיש עד 1800 ש"ח. המטרה של המסך שהוא יהיה איכותי לסרטים ולמשחקים. ושיהיה טוב לדפדפן וכו'. חיבור HDMI חובה ואם יש 2 חיבורים HDMI גם טוב! תודה מראש. (אם אפשר מKSP מעולה כי יש לי סניף 5 דקות מהבית)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מועניין להתחדש במסך מחשב וטלווזיה חדשה לבית ואשמח אם תעזרו לי. מסך מחשב : השימוש בו לרוב לצורך מדייה(סדרות וסרטים) אך גם למשחקים. אני רוצה 27 אינץ רזולוצייה של 1440 ( 2K) עם קצב רענון גבוה ובעדיפות לרמקולים מובנים תקציב עד 2000 שח. לגבי הטלווזיה : 75 אינץ SMART TV 4K שיכולה להיות תלויה - עדיפות למערכת אנדרואיד. תקציב 8000 שח.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש להפתיע את חברה שלי עם מסך LCD 17 איזה דגם מסך הוא הטוב ביותר עד מחיר של 1400 שח? היא טוחנת משחקים, פוטושופ ומה לא הילדה עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 20 או 22 בתקציב הנ''ל ראיתי את המסך של dell 2209 מה אתם אומרים עליו יש עוד אופציות או שזה המסך הכי משתלם בתקציב הזה
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות עכשיו מסך חדש LCD רחב 19 אינץ' התקציב שלי נא בסביבות ה1200-1400 ש"ח לאחר חיפוש פה בפורומים ראיתי שאנשים רושמים דברים טובים על המסכים הזולים יחסית של CMV, האם הם באמת טובים? הבנתי שהם באים עם פאנל TN שלא כלכך משבחים אותו, מה זה בכלל פאנל? וכיצד הפאנלים היותר טובים מועילים? אני גם ממש לא מבין במסכי LCD וכל ההגדרות שמשתמשים פה זה ממש סינית בשבילי אז מה אני צריך לדעת לפני שאני רוכש מסך LCD? כיצד אני בודק בחנות ועל מה לשים את העין אם הוא טוב או לא טוב (למשל פיקסל שרוף, רואים את זה בכלל?) הדגמים של CMV שאני מתלבט בינהם הם הCMV 946D וה?CMV 938D ישנו הבדל של בערך 200 שקלים רציתי לדעת על מה ומי מהם יותר טוב מניסיון של אנשים פה. ובכלל אם יש מסך 19…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה השבוע לקנות מסך רחב בסביבות ה19 אינצ' ואני ממש לא מבין במסכים ראיתי שהרבה קנו את הסמסונג 940BW איך הוא? כדאי לקנות אותו או שיש מסך אחר יותר טוב במחיר הזה? יש לי כרטיס מסך x800gto הוא יתמוך ברזולוציה כזאת של מסך רחב במשחקים חדשים? ידוע על מסכים חדשים שעומדים לצאת במחירים כאלה? כי לא אכפת לי לחכות עוד חודש חודשיים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-