מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אני צריך לבדוק לגבי המסך בקנייתו? איזה פריטים הכי חשובים שיהיו למסך וכמה אמור לעלות לי מסך דק של 19' ושל איזה חברה כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הייתי רוצה את עזרתכם בעניין אני מתלבט בין שני מסכים: 1) LG W2286L 2) DELL 2209WA מטרת המסך היא למחשב גיימיניג שניהם באותו גודל 22 אינץ וגם המחיר אותו דבר אז הייתי רוצה לדדת מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בקניית מסך שיהיה הכי איכותי שיש עד 1800 ש"ח. המטרה של המסך שהוא יהיה איכותי לסרטים ולמשחקים. ושיהיה טוב לדפדפן וכו'. חיבור HDMI חובה ואם יש 2 חיבורים HDMI גם טוב! תודה מראש. (אם אפשר מKSP מעולה כי יש לי סניף 5 דקות מהבית)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מועניין להתחדש במסך מחשב וטלווזיה חדשה לבית ואשמח אם תעזרו לי. מסך מחשב : השימוש בו לרוב לצורך מדייה(סדרות וסרטים) אך גם למשחקים. אני רוצה 27 אינץ רזולוצייה של 1440 ( 2K) עם קצב רענון גבוה ובעדיפות לרמקולים מובנים תקציב עד 2000 שח. לגבי הטלווזיה : 75 אינץ SMART TV 4K שיכולה להיות תלויה - עדיפות למערכת אנדרואיד. תקציב 8000 שח.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש להפתיע את חברה שלי עם מסך LCD 17 איזה דגם מסך הוא הטוב ביותר עד מחיר של 1400 שח? היא טוחנת משחקים, פוטושופ ומה לא הילדה עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 20 או 22 בתקציב הנ''ל ראיתי את המסך של dell 2209 מה אתם אומרים עליו יש עוד אופציות או שזה המסך הכי משתלם בתקציב הזה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות עכשיו מסך חדש LCD רחב 19 אינץ' התקציב שלי נא בסביבות ה1200-1400 ש"ח לאחר חיפוש פה בפורומים ראיתי שאנשים רושמים דברים טובים על המסכים הזולים יחסית של CMV, האם הם באמת טובים? הבנתי שהם באים עם פאנל TN שלא כלכך משבחים אותו, מה זה בכלל פאנל? וכיצד הפאנלים היותר טובים מועילים? אני גם ממש לא מבין במסכי LCD וכל ההגדרות שמשתמשים פה זה ממש סינית בשבילי אז מה אני צריך לדעת לפני שאני רוכש מסך LCD? כיצד אני בודק בחנות ועל מה לשים את העין אם הוא טוב או לא טוב (למשל פיקסל שרוף, רואים את זה בכלל?) הדגמים של CMV שאני מתלבט בינהם הם הCMV 946D וה?CMV 938D ישנו הבדל של בערך 200 שקלים רציתי לדעת על מה ומי מהם יותר טוב מניסיון של אנשים פה. ובכלל אם יש מסך 19…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה השבוע לקנות מסך רחב בסביבות ה19 אינצ' ואני ממש לא מבין במסכים ראיתי שהרבה קנו את הסמסונג 940BW איך הוא? כדאי לקנות אותו או שיש מסך אחר יותר טוב במחיר הזה? יש לי כרטיס מסך x800gto הוא יתמוך ברזולוציה כזאת של מסך רחב במשחקים חדשים? ידוע על מסכים חדשים שעומדים לצאת במחירים כאלה? כי לא אכפת לי לחכות עוד חודש חודשיים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי שהרבה ממליצים בפורום על המסך של SONY הבעיה היא שהפסיקו את הייצור שלו ושנית שהוא לא מסך רחב. בתור אחד שאוהב משחקים וסרטים הבנתי שיותר כדאי לי מסך רחב. אילו מסכים יכולים להתאים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך שהיעוד שלו זה סרטים וקצת משחקים: 1. דבר ראשון רציתי לדעת מה זה PIVOT? 2. האם כדאי לקנות את 226BW כי שמעתי שהפאנל שלו לא משה למרות ששמעתי גם מלא תגובות טובות עליו,ו והאם בכלל כדאי להשקיע עכשיו ב22" או שעדיף לקנות מסך קטן יותר אבל איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לצרכי משחקים וצפייה בסרטים בטווח המחירים של 1500 עד 2000 שח על איזה מסכים אתם יכולים להמליץ לי בתודה מראש רועי משיח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לחבר את המחשב ל LCD? ואם זה לא מזיק למסך שהוא גם ישמש בתור מחשב? על מה אתם ממליצים? אני מחפש עד "23 ב 2000
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-