עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tamir245,

שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף תודה רבה !!! מאוד מסובך להתקין את מה שבדיסק מי שמבין בזה אני חייב את עזרתו תודה.…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. שימוש שלי : 50% אינטרנט 20% תוכנות OFFICE 30% סרטים אני מחפש מסך 16:10 . ראיתי שיש מסך Dell U2412M ואופציה מעניינת אחרת מסך מקוריאה ( QH 270 ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532987.0 מה עדיף לשימוש שלי ואולי יש מסכים אחרים ?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  4. חשבתי על אחד מאלו: Samsung 2243EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm# ACER X223WBD 22" http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4764 LG W2242T http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1102&CatCode=524 CHIMEI 228D http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 מי הכי כדיי ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by coldfish,

שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. איזה מסך רחב 19" עדיף לקנות? מסכים במחיר 1300 כמו: AL1916WS של ACER INF192 - של Infinity Nu Tech W921A או אחד הדגמים של MAG: MAG LCD 19" WIDE T906WA Mag P906WA LCD MAG 19 T906W או להשקיע קצת יותר ולקנות 4MS שראיתי עליו ביקורות טובות כאן SAMSUNG LCD 19 940BW אין שימוש מיוחד למסך - לא למשחקים לא לסרטים ( אולי יהיה אבל לא הרבה ולא רציני) יותר טקסט אינטרנט תמונות.... כמו כן - אני צריך כרטיס מסך מתאים - DVI לא הכרחי בשבילי... רק שיתמוך ברזולוציה ושיהיה מתאים למסך רחב בכמה שפחות כסף ... אשמח גם לקישורים להשוואות רלוונטיות ברשת בקשר למסכים רחבים...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. פעם היה לי אתר שמוצא את הפנאל לפי דגם. יש למישהו קישור לאתר כזה? תודה...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  9. מה ההבדל בין מסך מבריק בזולוציית 1366X768 לבין מסך מט 1920X1080 מה נחשב עדיף מבין השניים? האם במבריק הצבעים ייראו חיים יותר, או שהרזולוציה הגבוהה של FHD תחפה על כך?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by shlem,

אני מחפש מסך LCD 19 מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך רחב ואני רוצה המלצות. אני רוצה 22 אינץ' ורצוי שיהיה של חברת SAMSUNG רוב הזמן אני מריץ משחקים כבדים על המחשב, ובחודשים הקרובים אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי גם- האם כל כרטיס מסך שאני אקנה ינצל את המסך? תודה לעוזרים. ד"א אני קונה באתר הזה: http://www.newegg.com/

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. שלום רב. מסך הסוני שלי סיים את תפקידו באופן סופי מאוד אתמול בערב לאחרלמעלה מ3 שנים הגיע הזמן למסך אחר במקומו- אני מעוניין במסך שישמש אותי לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים. אני מעוניין במשך 19" ולא במסך רחב. תקציב עד 1300 ש"ח. קראתי שה LG1960TR הומלץ פה. האם יש עוד אלטרנטיבות במחירים האלו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  13. יש לי מסך של philips ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם אף לחצן לא תקוע , יחד עם זאת אף לחצן לא מגיב ...למעט הפחתת הבהירות ...אך ברגע שזה משוחרר עולה המד חזרה ל-100. בצעתי פריקת חשמל למסך ,למחשב - אך ללא תוצאות .. אנא , עזרתכם הדחופה ...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gaoshun,

שלום, מסך lg 1942h שטוח- איך מומלץ לנקות מבלי לפגוע במסך? ארז

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  15. Started by Barni,

שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. Started by shahar9261,

אני מחפש אתר שכולל רשימת פאנלים עדכניץ למחשבים ניידים ולסאמרטפונים. אם מישהו מכיר אתר כזה , שישלח קישור בתגובה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי. אני קונה את המחשב הזה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 ואני קונה גם מסך, כמו שרשמתי בכותרת ואני מוגבל בתקציב מסכים כאלה ממש יקרים ואני לא צריך משהו איכותי בטירוף, למשל יש לי מסך ממש לא מוכר של WATCH 19 אינטש, ניגודיות 1:500 וזמן תגובה 8MS והוא ממש טוב לי הוא סבבה.. אז אני לא צריך יותר איכותי ממנו אבל גם לא פחות איכותי ממנו, והכי זול שאתם יכולים למצוא (אבל שלא תרד האיכות! לפחות לא מהרמה של הWATCH שלי..) זה חייב ליהיות מסך רגיל אני שונא רחב זה מעוות את התמונה.. תודה. הדגם של המסך WATCH שדיברתי עליו הוא- MV932.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by Or_s2006,

שלום! אז ככה ראיתי את המסך הזה בגוגל http://img.fj007.com/news/2006/4/2006410171781972.jpg והוא נראה לי נחמד אז ככה חשבתי לקנות אותו אתם יכולים להגיד לי מה השם שלו מאיזה חנות אני יכול לקנות אותו ואם הוא טוב יש לו ביצועים טובים בתודה והמשך ערב טוב אור.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

אני יכול לרכוש דרך העבודה מסך LCD של HP דגם 1740. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/1090685-1122235-1122235-1122235-1122263-12088362.html חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי אותו בקצת יותר מ1000 שח. המחיר שמוצע לי הוא 190$ השימושים העיקריים שלי במחשב הם יותר משרדיים מאשר משחקים כבדים (אולי קמצ צפייה בוידאו אבל לא משהו רציני) כך שאין לי סיבה להשקיע סכום גדול. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר את טיב המסך הזה וחושב שהוא נותן תמורה סבירה ביחס למחיר? תודה.

21. Started by R.H,

שלום וברכה. אני רוצה לרכוש מסך, השימוש העיקרי שלי הוא מידול ואנימציה, בתוכנות MAYA, אדובי, וכל הנלווים. ראיתי 2 דגמים של מסכים, הם מאוד דומים. DELL U2417H - רוזולוציה של FHD. בהירות 250 DELL P2418D - רוזולוציה של 2K. בהירות 300 השאלה שלי, האם הרוזולוציה הגבוהה נוחה במסך של "23.8 או שהתצוגה תהייה לי מידי קטנה? וחוץ מזה הבנתי שהאותיות בשם הדגם אומרות עוד משהוא על המסך, אז מה זה אומר H לעומת D? על מה הייתם ממליצים? תודה מראש

22. Started by Rhx,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD דק, 19 אינץ' ככל הנראה - התקציב הוא עד 1800.. ראיתי את המסך הבא - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 מה דעתכם עליו? הוא נראה יחסית לא רע.. מה המסך הכי טוב בתקציב? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by eid101,

שלום חברה . אז אחרי כל השאלות שלי הגעתי לשני המסכים האלה , אני מתלבט בינם . על הנייר הVK נראה יותר טוב כי הוא בעל 1:5000 ניגודיות וגם בעל מצלמה מובנאת . אז מה אתם ממליצים בשבילי ? אגב המחיר לא משנה כאילו שזה לא פרמטר חשוב מבחינתי כי ההפרש הוא 100-200 שיקל בין המסכים האלה .

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  24. Started by EDDIE9,

רוצה לקנות מסך טלויזיה 32 אינץ שיחובר גם למחשב וגם לפלייסטיישן 4 סלים. הבעיה שמתוך 100 טלויזיות של 32 אינץ שמוצעות בזאפ,רק 2 מהם הן FULL HD והן מאוד יקרות,2500שח בערך וכל השאר הן HD READY במחיר של 1000שח בערך. השאלה שלי היא...מכיוון שהמסך ישמש גם לעבודה עם המחשב,קריאת מלל וכו....ואני יושב ממרחק של מטר מול המסך,אם אני קונה HD READY,האם כשאגלוש באינטרנט...כתבות וכו...אראה ריצודים במסך ולא אראה את המלל ברור?למישהו יש נסיון עם מסך כזה שמחובר למחשב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.