עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מחפש שני מסכי LCD איכותיים ביותר לצורך עירכת וידאו על AVID. חשובה לי תצוגת וידאו ברמה גבוהה, צבעים ונוחות לעיניים בשל זמן עבודה ממושך מול המחשב. באיזה מותג ודגם כדאי לבחור. אם אני בוחר במסך אחד רחב, מהי הבחירה המועדפת או האופציות המובילות. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by achiya1,

זה נכון שבמסך רחב אז סרט נראה על כל המסך ? למה בעצם מסך רחב הוא המומלץ לצפייה בסרטים ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by Track,

האם יש חנות כלשהיא או מקום שבו אני יכול לפחות לראות את המסך שאני מתכוון לקנות? ביקרתי במקומות כמו אופיס דיפו אבל אין להם מסכים מעל 20 אינץ. אני מחפש את ה2407WFP או יותר גדול. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by achiya1,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oor,

זהוא נימאס לי חפרתי וחפרתי וחפרתי ולא הצלחתי למצוא את המסך "שלי" אני מחפש מסך "19 למשחקים (כמובן שלא רק אבל זה הכי חשוב)(ולכן גם הוספתי זמן תגובה) ב300$ או 1371.45 (כולל מעמ) מה שאני יכול להשיג ב300$ זה SAMSUNG 960BF 4MS SAMSUNG 931C 2MS SAMSUNG 931BF 2MS SAMSUNG 931BW 2MS SAMSUNG 940BX 5MS SAMSUNG 941BW 4MS אני נוטה לכיוון ה 931 אבל ראיתי יותר מדי דברים בימים האחרונים. האם למישהוא יש הצעה יותר טובה באזור מחירים זה ? לא חייב להיות SAMSUNG זה פשוט מה שאני יכול להשיג "בזול" נ.ב. אני בעיקרון עדיין לא (לגמרי) מאמין במסכי LCD בכלל אז אתם מוזמנים בהיזדמנות זו לגרום להאמין כי אני רוצה לקנות מסך ופשוט לא קיימים מסכי CRT בכלל+ - ועד נ.ב. אפשר גם בטיפה יותר מהמחיר הנקו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חודש המלאי ב-KSP של המסך VS VX922 פעם אני זוכר שהרבה היללו אותו, והרבה קנו אותו המחרי שלו פעם עמד על יותר מ-1700 ש"ח.. עכשיו המחיר שלו 1540.. מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by redead,

מה הולך היום יותר ומה עדיף? לפי הבנתי בעתיד הקרוב הרחבים יכנסו יותר ויותר עד שישארו רק הם לא? ומה בקשר לגדלים? 19 או 21 כבר? תודה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Galit17,

שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Alex_1k,

שלום, אני צריך המלצה למסך בשביל טקסטים וסרטים אבל חשוב לי גם שיעבוד טוב עם משחקים. חשבתי על VP930 איך הוא לשימושים האלה? ראיתי גם שיש לו PIVOT זאת אומרת שהוא רחב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתלבט בין המסכים האלה לבין ה CHIMEI T39D... מה שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב זה פאנל TN בלבד איזה מסך עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת עד כמה הדבר בעייתי מאחר ואני מבלה הרבה שעות בעבודה עם ה-visual studio. הבנתי שיש חוסר אחידות כשעובדים בצורה ממושכת עם טקסטים ברקע קבוע, אבל רציתי לדעת כמה זה קריטי או פוגע בעיניים/ כאבי ראש וכדומה ביחס למסך CRT למשל... כבר קראתי את המאמרים שבאתר, אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם מסך עם פאנל שכזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום כולם, אני מחפש מסך שיהיה אופטימלי לעבודה ארוכה - זה הפרמטר היחיד. דיוק צבעים, מריחות וכו' לא רלוונטי כלל. האם יש הבדל בין סוגי המסכים מבחינת עיפות העיניים? בתודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by bla7,

שלום לכולם, קניתי 2 מסכים מהדגם הנ"ל. באחד מהמחשבים, אין אפשרות לשנות ב-Aspect את המצב של Wide Screen (בעצם, בתפריט יש דילוג על האפשרות של APECT). יש למישהו מושג למה, או מה אפשר לעשות? תודה (אגב, הוא מדלג גם על הSharpness, אולי זה קשור?)

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. יש כזה דבר באיזור המרכז? ככה שאם אני יבוא עם כמה שמות של מסכים ואחד לא יהיה במלאי...אז יהיה את השני ואם יש שם מסכים בתצוגה בכלל טוב :} תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  16. המסך יהיה מיועד למשחקים ועבודת עריכת וידאו כך שפורמט רחב מאוד חשוב אודה על ההצעות!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. היי מעוניין לדעת איך אני יכול כייל שיתאים לי למשחקים וסרטים תודה (: :hi:

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by dsane,

מישהו שמע על חברה הזו או רכש ממנהויכול לתת לי ביקורות? בתור חברה בכללי, או המלצות למסך ספציפי שלה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלשום קיבלתי מפנדה מחשבים חנות קיסריה את המסך הנ"ל. לא קיבלתי עימו תעודת אחריות, ונאמר לי ע"י בחור בשם סמי בחנות שהאחריות היא ל-36 חודש והוא רשם את המילים האלה בכתב יד על גבי החשבונית. האם זה אינו מוזר ? כמו-כן היה משהו מוזר אחר: בתוך הקרטון לא היה כבל לחיבור המסך לחשמל. לא נראה לי שזה טבעי, האם יכול להיות מצב שהיצרן שכח לשים כבל חשמל בתוך הקרטון ? טרם בדקתי את סוג הפנל ואם קיימים פיקסלים שרופים - אנסה לחפש בפורום איך עושים זאת. מה שחשוב לי כרגע זה תעודת האחריות / פירוט תנאי האחריות - אודה למי שיש נסיון על עצותיו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by harur,

אבא שלי מחפש מסך בעיקר לאינטרנט, מסמכים, מצגות ואולי סרטים. משחקים אולי אבל פשוטים גודל 19 -20 חשוב לו חדות וצבעים אמיתים "כמה שאפשר" מחיר השקעה בין 1600 ל-1800 שקלים אשמח לקבל לפי סדר עדיפות יורד. מהטוב ביותר עם ציון יתרונות וחסרונות תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by udiudi,

שלום. אני רוצה לדעת איפה הכי טוב למקם את המסך. המיקום הכי טוב אצלי מבחינת המיקום בחדר זה בצד שמאל של החלון, נטוי לכיוון הראש, שלי, ככה שאני לא יושב ישר, הכיסא וכל הגוף מסובב כלפי צד שמאל.. שמתי אותו עכשיו מולי, ויוצא שהחלון נמצא המאחוריו. רציתי לדעת, האם זה מזיק בצורה כלשהי למסך או לעיניים? [אור מאחורי המסך שאני בוהה בו..]

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  22. אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oba3k,

הראיה של ההורים שלי כבר לא מה שהייתה פעם, והם מתלוננים שקשה להם לקרוא פונטים קטנים וכו'. אני מחפש להרכיב להם מערכת מחשב חדשה שתהיה מאד נוחה. מקריאת המאמרים בפורום הבנתי ש19' זה המסך עם גודל נקודה הכי גדול. בנוסף הבנתי שבVISTA יש מנגון להגדלת הDPI אבל שגם באמת עובד לעומת XP. השימוש העיקרי של המסך הוא לסרטים וקריאת טקסטים. אני מחפש לדעת באיזה גודל לחפש (נגיד 24 עם DPI גדול יותר עדיף על 19)? התקציב די גדול. בואו נגיד שעד 8K זה מתקבל על הדעת אבל מוכן לחרוג עד ל10K למשהו מדהים. לא ממש חשוב לי עם המסך לא טוב למשחקים וREFRESH RATE וכאלה, רק מה יהיה הכי נוח לטקסטים וסביר לסרטים.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by Lmagus,

היי, אני מתלבט איזה מסך לקנות, חשבתי על ה2007WFP בהתחלה, אבל אז הבנתי שבגלל הרזולוציה יכול להיות שהמשחקים לא יפעלו טוב(אני חושב לקנות או 8800GTS או GTX), אז מה אתם אומרים? לקחת את ה2007WFP? לקחת מסך של 19 אינץ'? לקחת CRT בכלל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 21:03:57 עזרה? מישהו?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by eyal00,

אני קונה השבוע מסך ואני מתבלט בין: XEROX XG-91D SONY X95F (יש מצב שאני יוותר כי המחיר שלו עלה) LENOVO L192P BENQ FP91GP איזה מהמסכים הכי מומלץ? המסך מיועד בעיקר למשחקים אגב,הגיוני שהמסך BENQ 91GP עולה בחנות אחת 1168 ובחנות אחרת 1760?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.