מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת , מחפש מסך LCD 19אינץ לאיסיקיו , שירים , ואינטרנט. מהמלצות שקיבלתי : Lenovo L192P Xerox XG91D מה יותר מומלץ ? ואיזה מסך בעל פאנל יותר איכותי ?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מרכיב לחבר שלי מחשב, ואני מחפש לו מסך זול יחסית. לי יש זוג מסכי VIEWSONIC יקרים מאוד , ואני יודע ומבין מה החשיבות של פאנל טוב. אותו זה לא ממש מעניין. השימוש שלו- אינטרנט,אופיס,קצת סרטים, ואולי מעט משחקים (ממש לא גיימר). מספיק לו מסך סביר. 19 אינץ, אין צורך ברמקולים. תקציב של 1200-1300 גג. חשבתי על זה: Mag 19'' B916 (8ms) LCD Monitor במחיר של 1193 ש"ח. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10230 או דגם של סמסונג- Samsung Syncmaster 920N 8ms הקנייה תיהיה מלוגיק. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A01050 תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 04:57:36 35 אנשים קראו, ואף אחד לא יודע...
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהוא נימאס לי חפרתי וחפרתי וחפרתי ולא הצלחתי למצוא את המסך "שלי" אני מחפש מסך "19 למשחקים (כמובן שלא רק אבל זה הכי חשוב)(ולכן גם הוספתי זמן תגובה) ב300$ או 1371.45 (כולל מעמ) מה שאני יכול להשיג ב300$ זה SAMSUNG 960BF 4MS SAMSUNG 931C 2MS SAMSUNG 931BF 2MS SAMSUNG 931BW 2MS SAMSUNG 940BX 5MS SAMSUNG 941BW 4MS אני נוטה לכיוון ה 931 אבל ראיתי יותר מדי דברים בימים האחרונים. האם למישהוא יש הצעה יותר טובה באזור מחירים זה ? לא חייב להיות SAMSUNG זה פשוט מה שאני יכול להשיג "בזול" נ.ב. אני בעיקרון עדיין לא (לגמרי) מאמין במסכי LCD בכלל אז אתם מוזמנים בהיזדמנות זו לגרום להאמין כי אני רוצה לקנות מסך ופשוט לא קיימים מסכי CRT בכלל+ - ועד נ.ב. אפשר גם בטיפה יותר מהמחיר הנקו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1798&main=1 זה נראה לי מסך טוב במחיר טוב, הבעיה שאני לא כל כך מתמחה במסכים לכן רציתי לשמוע דעות, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים.. שימושים כלליים וגם משחקים.. לא מהמשוגעים האלה שכל דבר קטן משתגעים המסך לא חייב להיות סוס על פשוט טוב!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך שהזמנתי מפנדה אבל הקופסא לא כללה כבל חשמל ותעודת אחריות. האם מישהו קיבל תעודת אחריות בקניה מ CMS?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן מסך LCD,הייתי נוהג לנקות אותו מדיי פעם,אבל אני מפחד להרוס אותו בסוף (יש לי מעין ספוגית ניקוי מיוחדת שקניתי בחו"ל,אבל לא יודע לא אוהב להתעסק עם המסך וזה).פעם אחרונה שניקיתי אותו הייתה בסביבות לפני כמעט שנה,השאלה היא מהן ההשלכות של אי ניקוי של המסך?,יש שכבה של אבק עליו,אבל מצד שני לא 'מרגישים' שיש אבק עליו,האיכות של התמונה עדיין גבוהה ודיי חדה...ולא הכי שמתי לב להבדל כשהמסך היה נקי מאבק וכשהוא מכוסה באבק עכשיו...(רק כשהוא מכובה והמסך שחור אז אני רואה את כל האבק שיש עליו...) בכל אופן למה כל כך חשוב לנקות את המסך מאבק? זה יכול לגרום לו נזק או משו אם לא מנקים אותו? או שזה רק בגלל שהאבק מוריד מחדות המסך\איכות התמונה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2366 פשוט ישנם כתמים על המסך שקצת מעצבנים אותי וברצוני להוריד אותם בדרך הכי יעילה בלי לפגוע במסך. תודה לכל המגיבים זה מאוד חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך בשביל טקסטים וסרטים אבל חשוב לי גם שיעבוד טוב עם משחקים. חשבתי על VP930 איך הוא לשימושים האלה? ראיתי גם שיש לו PIVOT זאת אומרת שהוא רחב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני מסכי LCD איכותיים ביותר לצורך עירכת וידאו על AVID. חשובה לי תצוגת וידאו ברמה גבוהה, צבעים ונוחות לעיניים בשל זמן עבודה ממושך מול המחשב. באיזה מותג ודגם כדאי לבחור. אם אני בוחר במסך אחד רחב, מהי הבחירה המועדפת או האופציות המובילות. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
מכל מה שאני קורא פה על לבדוק את סוג הפנל לפני הרכישה שהמוכר יתחייב ועוד הייתי רוצה לדעת עם למסך זה יש פנל אחר ? ועם כן איזה כי הנושא הזה די מפחיד אותי וגורם לי להסס עם לרכוש אותו . ידוע לי מהמוכר שהספק שלו זו חברת CMS עם מישהו רכש וקיבל את הפנל S-IPS ויוכל לומר לי כמה עלה ואיפה רכש אודה לכם מאוד על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי 2 מסכים מהדגם הנ"ל. באחד מהמחשבים, אין אפשרות לשנות ב-Aspect את המצב של Wide Screen (בעצם, בתפריט יש דילוג על האפשרות של APECT). יש למישהו מושג למה, או מה אפשר לעשות? תודה (אגב, הוא מדלג גם על הSharpness, אולי זה קשור?)
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
או שצריך לקנות בנפרד? או שזה גם תלואי מאיזו חנות קונים?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין מסכי LCD של 19" ו- 20" לכל מיני שימושים? מי נחשב בדר"כ עדיף למשחקים סרטים או ישומי חלונות טקסט וכו? 2. סך הכל האינץ הזה אני מתאר לעצמי שלא ממש מורגש בתצוגה, אבל בכל זאת יש להם רזולוציות שונות 3. מבחינת יחס גובה-רוחב ה- DELL 2007 גודל 20" (לדוגמא) מגיע עם רזולוציה טבעית של 1600 על 1200 שזה בכלל 4:3 ולא 5:4 כמו שרגילים ב-LCD, איך זה הגיוני? 4. איך מחשבים גודל למסכים רחבים? כי ראיתי שלדוגמא 19 אינץ רחב בא עם אורך של 17" בערך... 5. עם איזה פאנל מגיע ה- LG L1970HR שנחשב לכל כך פופולרי? תודה רבה רבה! (:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך X800XL מחפשLCD שלא יהיו מריחות עד 2000 שח בערך ראיתי את 1970HR עם 6600 רגיל ולא התלהבתי ,שיחקו קאונטר סטריק והרגשתי שהמסך איטי מחפש משהו יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עד כמה הדבר בעייתי מאחר ואני מבלה הרבה שעות בעבודה עם ה-visual studio. הבנתי שיש חוסר אחידות כשעובדים בצורה ממושכת עם טקסטים ברקע קבוע, אבל רציתי לדעת כמה זה קריטי או פוגע בעיניים/ כאבי ראש וכדומה ביחס למסך CRT למשל... כבר קראתי את המאמרים שבאתר, אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם מסך עם פאנל שכזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 5 מסכים (יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לשלם פחות, אבל תמורת מסך מעולה מוכן לשלם את מלוא הסכום). הדרישות שלי הן מסך לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פלאש ופוטושופ (אבל אני לא יכול להרשות לעצמי מסך MVA כמו VS VP930B שעולה 2400 ש"ח) לכן איכות התמונה מאוד חשובה לי. פחות חשוב לי מהירות המסך (למרות שזה נחמד) כי אני לא משחק משחקים כמעט, וגם לא זווית צפיה מושלמת (כשאני משתמש במחשב אני יושב ממש מולו, ולא צופה בסרטים במחשב). אני גולש הרבה באינטרנט. מה עוד? מסך רחב זה יתרון בשבילי (בגלל כל תיבות הכלים של הפלאש והפוטושופ שגונבות משטח העבודה). להלן המסכים שעליהם אני מתלבט: 1. LG L204WT - גודל 20", רזו' 1680 על 1050, 5 מ"ש (GTG), ניגודיות 1:2000, תמיכה ב HD…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-