מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכים: SAMSUNG 940w (שזכה לתשבוחות בtomshardware) LG l194wt שנראה לי טוב אבל לפי מה שהבנתי יצא יותר יקר כי צריך לחפש חנות של משווק מורשה. BENQ FP92W שגם נראה לי טוב 20" dell e207wfp lg l204wt עדכמה שווה להוסיף עוד בערך 400 שח למסכים של 20 וגם האם בטוח לקנות באייבורי את מסכי הLG כי הם עובדים עם המשווק לפי מה שאני יודע כולם TN אך זה בערך התקציב שלי ואני צריך את המסך לסרטים ועבודות ולא משחקים במסך 203B אמרו לי שיש מצב שהיה לי GHOSTING בסרטים (סתם מידע) וזה בעיה כי רוב האפליקציות מחוץ לסביבת windows זה סרטים. תודה ואם יש המלצות למסך אחר דומה גם טוב
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
סמסונג 931C LG 1970 HR LG 1960TR LG 1900R LG L1900J חשוב לי חדות של השחור. חשוב לי צבעים אמיתים משתמש לאינטרנט ומסמכים . קצת סרטים ובקושי משחקים מעוניין בטכנולוגיה הכי חדישה וגם אמינה שהוכיחה את עצמה אפשרות לכוון את הממך בזוית . כדי שיתאים. לא יודע אם צריך להשתמש בגובה מקסימום הוצאה 1800 שקלים פלוס מינוס אם יש משהו מעניין לעדכן אותי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם סוגי הפאנלים בטלווזיות LCD זהים לאלו שבמסכי המחשב (TN, VA, IPS וכו')...? אם כן, מהו הפאנל הכי מתאים לצפייה בעיקר בתכני טלוויזיה? אשמח למענה מהיר מכיוון שהורי, בבורותם, כבר הזמינו טלוויזיה בלי התרשמות מעמיקה למדי מעבר למצגת שהוצגה בחנות והיום בערב אני צריך להגיע להתרשמות נוספת... תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת , מחפש מסך LCD 19אינץ לאיסיקיו , שירים , ואינטרנט. מהמלצות שקיבלתי : Lenovo L192P Xerox XG91D מה יותר מומלץ ? ואיזה מסך בעל פאנל יותר איכותי ?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מרכיב לחבר שלי מחשב, ואני מחפש לו מסך זול יחסית. לי יש זוג מסכי VIEWSONIC יקרים מאוד , ואני יודע ומבין מה החשיבות של פאנל טוב. אותו זה לא ממש מעניין. השימוש שלו- אינטרנט,אופיס,קצת סרטים, ואולי מעט משחקים (ממש לא גיימר). מספיק לו מסך סביר. 19 אינץ, אין צורך ברמקולים. תקציב של 1200-1300 גג. חשבתי על זה: Mag 19'' B916 (8ms) LCD Monitor במחיר של 1193 ש"ח. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10230 או דגם של סמסונג- Samsung Syncmaster 920N 8ms הקנייה תיהיה מלוגיק. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A01050 תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 04:57:36 35 אנשים קראו, ואף אחד לא יודע...
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאות אתכם מה ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל של VIEWSONIC? אני יודע שאחד שחור ואחד אפור, אבל מבחינת נתונים טכניים? לפי מה שמצאתי, יש קצת הבדל טכני ביניהם, אבל האם ה-VP930 עדיין מומלץ כמו ה-VP930B? האם הוא באותו "קנה מידה" מבחינת איכות? אשמח לשמוע דעות מבוססות, ולא השערות (אם אפשר....) תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המסך שהזמנתי מפנדה אבל הקופסא לא כללה כבל חשמל ותעודת אחריות. האם מישהו קיבל תעודת אחריות בקניה מ CMS?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות 2 מסכי LCD והמחיר הוא 2500 ש"ח השימוש של הראשון הוא למשחקים והשני הוא לשימוד משרדי(מסנג'ר איסיקיו עבודות וכו') בשביל המסך של המשחקים המליצו לי על LG L1970HR ובשביל המסך "הפשוט" המליצו לי על מסך של חברת CMV מה אתם אומרים עליהם? יש המלצה לדגם של CMV ? עדפים מסכים אחרים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך חדש הפעולות העיקריות שלי הם צפיית סרטים ופעם ב-20 שנה משחקים הראשון הוא: Chi Mei, CMV 221D והשני: LG L204WT תעזרו לי בבקשה ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח ולא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1798&main=1 זה נראה לי מסך טוב במחיר טוב, הבעיה שאני לא כל כך מתמחה במסכים לכן רציתי לשמוע דעות, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים.. שימושים כלליים וגם משחקים.. לא מהמשוגעים האלה שכל דבר קטן משתגעים המסך לא חייב להיות סוס על פשוט טוב!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכל מה שאני קורא פה על לבדוק את סוג הפנל לפני הרכישה שהמוכר יתחייב ועוד הייתי רוצה לדעת עם למסך זה יש פנל אחר ? ועם כן איזה כי הנושא הזה די מפחיד אותי וגורם לי להסס עם לרכוש אותו . ידוע לי מהמוכר שהספק שלו זו חברת CMS עם מישהו רכש וקיבל את הפנל S-IPS ויוכל לומר לי כמה עלה ואיפה רכש אודה לכם מאוד על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן מסך LCD,הייתי נוהג לנקות אותו מדיי פעם,אבל אני מפחד להרוס אותו בסוף (יש לי מעין ספוגית ניקוי מיוחדת שקניתי בחו"ל,אבל לא יודע לא אוהב להתעסק עם המסך וזה).פעם אחרונה שניקיתי אותו הייתה בסביבות לפני כמעט שנה,השאלה היא מהן ההשלכות של אי ניקוי של המסך?,יש שכבה של אבק עליו,אבל מצד שני לא 'מרגישים' שיש אבק עליו,האיכות של התמונה עדיין גבוהה ודיי חדה...ולא הכי שמתי לב להבדל כשהמסך היה נקי מאבק וכשהוא מכוסה באבק עכשיו...(רק כשהוא מכובה והמסך שחור אז אני רואה את כל האבק שיש עליו...) בכל אופן למה כל כך חשוב לנקות את המסך מאבק? זה יכול לגרום לו נזק או משו אם לא מנקים אותו? או שזה רק בגלל שהאבק מוריד מחדות המסך\איכות התמונה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שצריך לקנות בנפרד? או שזה גם תלואי מאיזו חנות קונים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2366 פשוט ישנם כתמים על המסך שקצת מעצבנים אותי וברצוני להוריד אותם בדרך הכי יעילה בלי לפגוע במסך. תודה לכל המגיבים זה מאוד חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
1. מה ההבדל בין מסכי LCD של 19" ו- 20" לכל מיני שימושים? מי נחשב בדר"כ עדיף למשחקים סרטים או ישומי חלונות טקסט וכו? 2. סך הכל האינץ הזה אני מתאר לעצמי שלא ממש מורגש בתצוגה, אבל בכל זאת יש להם רזולוציות שונות 3. מבחינת יחס גובה-רוחב ה- DELL 2007 גודל 20" (לדוגמא) מגיע עם רזולוציה טבעית של 1600 על 1200 שזה בכלל 4:3 ולא 5:4 כמו שרגילים ב-LCD, איך זה הגיוני? 4. איך מחשבים גודל למסכים רחבים? כי ראיתי שלדוגמא 19 אינץ רחב בא עם אורך של 17" בערך... 5. עם איזה פאנל מגיע ה- LG L1970HR שנחשב לכל כך פופולרי? תודה רבה רבה! (:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך X800XL מחפשLCD שלא יהיו מריחות עד 2000 שח בערך ראיתי את 1970HR עם 6600 רגיל ולא התלהבתי ,שיחקו קאונטר סטריק והרגשתי שהמסך איטי מחפש משהו יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-