עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם יש הבדל גדול בין מסך 5MS למסך 2MS למטרות משחקים וסרטים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכלל אז: 1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי? 2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by [NOS],

הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. האם ריאלי למצוא מסך טוב שיתחרה עם הטלויזה 21 שלי (משהו רגיל של ברדר 50HZ) בהצגת סרטים בתקציב הזה? (מחובר דרך S.Video) מחפש מסך LCD בגודל שעולה על 19 אינט'ש בתקציב הנ"ל - ושיהיה אפשר לראות בו סרטים (וגם לעבוד מול אינטרנט!) בתקציב של עד 1600 ש"ח... הכ.מ. שלי הוא 7600GT Extreme של Leadtek... האם הוא ינוצל במסך ...? (יש 2 יציאות DVI) תודה מראש!! בראל.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. כותרת מסכמת הכל.. חשבתי על המסך הבא: (1400 שקל בערך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19mewsfxaa.asp?page=Specifications רציתי לדעת אם יש משו אולי גם טיפה יותר יקר אבל שההבדל יהיה שווה את זה...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. Started by benbmx666,

לאחר שויתרתי על ה LG 34UM95, גיליתי ש AOC מוציאים מסך כמעט זהה לזה של LG, עם אותו פאנל, מעמד הרבה יותר טוב, בלי חיבור TB ומחיר שאמור להיות נמוך משמעותית, להלן ה AOC U3477PQU האם מישהו יודע אם הוא יגיע לארץ? או לחילופין, מי בכלל יבואן AOC? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי מסך מחשב שיש לו גם VGA וגם HDMI.. עם ה-VGA הוא עבד יפה מאוד והכל אבל הכבל נדפק והחלטתי לקנות HDMI, חיברתי את הכבל שמתי את הרזולוציה המקסימלית של המסך שאמורים לראות בה הכי טוב אבל אני רואה את המסך מתושתש קצת.. איך אני מסדר את זה? אהה ודרך אגב אם זה משנה ישלי Windows 7 Ultimate

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by DARK-SPIRIT,

רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם מחפש מסך מחשב 20 אינצ' אשר ישמש גם כמסך טלויזיה בחדר עבודה. רציתי לברר אם יש דגמים מומלצים חדשים מעבר למה שנרשם בדיון אחר שקראתי.(DELL 2007FP , ASUS PW201) כמו כן, הבנתי שלמסך ה-DELL יש שני דגמים אחד עם פאנל S-IPS ואחד עם פאנל S-PVA האם אחד מהם עדיף יותר על השני ? תודה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by GoldenGold,

תקציב: 800-1100 עדיף כמובן לחסוך כסף במקרה שזה לא פוגע באיכות של המוצר שאני מקבל... אני מתלבט בין ה-b2030 ל-b2230 ל-p2250 ל-ex2220 ל-2009wa סכום הכסף זה לא הגורם יש לי מספיק כסף בבנק לקנות 26 אינצ' אבל זה לא הרעיון, הרעיון לקנות מסך טוב ואיכותי במיוחד (וגם יפה) שישמש אותי למספר שנים טובות, שישמור על העניים שלי למה כבר יש לי משקפיים ואני לא רוצה שהמספר יגדל... ורזולוציה רק 16:9... את האמת אני נוטה לכיוון ה-ex2220 בגלל שהוא led אבל הוא חדש ואני רוצה לראות סיקורים... אני לא קונה עכשיו אלה יותר לקראת יוני-יולי מקסימום אוגוסט לא מאוחר יותר ככה שיש לי זמן לחשוב ולחכות... אני עדיין לא סגור בין 20 אינצ' או 22 אינצ' אז אם אפשר לעזור לי לקבל החלטה על שני הגדלים אז או שהמסך 20 אינצ'…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by snird,

טוב אז ככה, אי מחפש מסך 19" לא רחב ובלי רמקולים איכותי במחיר של עד 2,000 ש"ח. שיהיה ניגודיות סטאטי לפחות 1:700 ופאנל VA או IPS רק לא TN כי אני אסתכל על המסך לא ישר מולו... במקום אחר המליצו לי על שני המסכים האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 מי מהם טוב יותר? או שיש לכם המלצה למסך אחר בכלל?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אני מתלבט בין הרבה מסכים והבנתי שאנשים פה לא הכי מתלהבים מהסמסונג והאל ג'י שיש בשוק אז הנה מצאתי את זה הוא נראה טוב XEROX LCD 22 WIDE 2ms DVI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZXEROXXM722AFW מה אתם אומרים או יכולים להמליץ לי על במחיר של עד 2000 אני פשוט לא יודע מה לבחור תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by achiya1,

חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש כל כך הרבה המלצות על ה2209WA, אבל מחירו הוא כ-1,200 ש"ח. יש המון מסכים אחרים שמחירם זול בכ-30%-40% (850 ש"ח), ורציתי לדעת האם באמת כדאי להשקיע כך כך הרבה, במסך ישן יחסית או לקנות דגם אחר מחברה מוכרת במחיר זול משמעותית. בנוסף, רציתי לשאול אם לא כדאי כבר לקנות מסך שהתאורה האחורית שלו היא LED? יוצא לי לראות סרטים וסדרות חשוכים... התקציב הוא עד 1,200 ש"ח. רצוי מאוד מתחת ל1,000. שימושים: סרטים, סדרות, קריאה באינטרנט. לא משחק משחקים. אפשר המלצה למסך שיותר מתאים לי מבחינת איכות ומחיר מאשר ה2209WA? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ^GunX^,

http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/730bf.asp http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx724/#features הזמן תגובה לא ממש חשוב לי - העיקר שיהיה 8 או פחות , יותר חשובה לי האיכות תמונה ושלא יעייף את העין. ד"א מה ההבדלים בין ה730BF ל730B חוץ מהזמן תגובה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by uh615,

כיום ניתן לרכוש מסך זה ב-1450 ש"ח עפ"י זאפ. האם כדאי ? כיצד ניתן לדעת mva או tn :s05: אם mva , שווה את המחיר ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  18. אם המחיר לא משנה כרגע (היי, המחיר של U2715H ירד מ 3250 ל 2950 ש"ח בשבועות האחרונים, עדיין גבוהה), מה הייתם מעדיפים (בגדול מדובר על מרחק ישיבה של קצת פחות ממטר), את ה U2715H או U2515H ? האם יש יתרון ל U2715H (חוץ מכמובן עוד 2" לאלכסון, למרות שגם את זה יש אנשים שיגדירו כחסרון).

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by Erayo,

שבוע שעבר קניתי מסך Dell 2209WA אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום. אני מאוד מרוצה ממנו ואיכות התמונה עולה על הציפיות. יחד עם זאת, המסך מזמזם וזה די מעצבן. חיפשתי בגוגל וגיליתי שלעוד אנשים הייתה את הבעיה, לרובם היא נפתרה כשהעלו את הבהירות ל100% (לי לא) וגם אז זה לא הכי נסבל. ניסיתי לשחק עם הקונטרסט והבהירות אבל הרעש נמשך. לעוד מישהו הייתה את הבעיה הזו? יש דרך לסדר את זה? אם לא כנראה שאני אחליף...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעונין לברר האם המסך הנ"ל מתאים למשחקי מחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Doron404,

ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  23. אני יכול להשיג משהו טוב במחיר הזה כאשר 4MS / 2MS ו 17" ? עכשיו אמרו לי שחלק מהחברות בודקות MS לפי מעבר מצבע לאותו צבע, ז"א מאפור לאפור, ומן הסתם שלפי הבדיקה הזו יצא MS נמוך יותר, כאשר הבדיקה שבאמת צריך לעשות היא משחור ללבן נכון? אז איך אדע על מי לסמוך? המליצו לי על DELL.. חשוב לי מאוד שיהיה MS נמוך, ו 17" זה אחלה לא? אפילו יותר נוח מה 19 הייתי אומר... מה דעתכם עדיף, 19" ויותר MS - או - 17" ופחות MS? משהו חשוב, אני רוצה שהמסך יהיה מהסוג הזה שאפשר להסתכל מלמעלה למטה מהצדדים ועדיין יראו את התמונה כמו שצריך (כמו CRT !) וסליחה על הבורות, מה זה פאנל S ? ייעוד המסך למשחקים סרטים... אני ילד מאוד בררני וחשובה לי מאוד האיכות, אני רואה מסכים שרואים את הכתב תמיד מכוער כזה ולא חד וזה.…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by HORADRiM,

היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. איזה מפצל אני אצטרך ,בגדול זה לא משנה אם יציאה של DVI או VGA תודה!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.