מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך. הכיוון שלי הוא מסך לד בגודל 23 אינט חשוב לי גם שיהיה אייפיאס. בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל ין חיבור HDMI לבין חיבור dvi מבחינה פרקטית, כי זה מייקר קצת את העסק. יש כמה דגמים שאני קצת מתלבט ביניהם ips236v Ips231p Ips235tbn כולם של LG תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
במידה ואין הבדל בכסף איזה מסך עדיף הדל 23 או ה 24 אני ירכוש מאילת שך 23 עולה 745 24 עולה 1064
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בבחירת מסך מחשב, המחשב ישמש בעיקר למשחקים . אני מתלבט בין שני מסכים . הראשון: DELL U2312HM השני: LG IPS231P-IPS תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
איזה פורמט מסך הכי מתאים לגלישה כרגע אני עם 19 אינץ בפורמט 3:4 השמח גם להמלצה למסך שמתאים שיהיה הכי טוב מבחינת עלות תועלת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בגודל 23~24 אינטש בעיקר למשחקי מחשב ולפעמים סרטים. המחיר שאני מוכן לשלם הןא עד 1600, כמובן שאם אפשר יותר זול אני מרוד אשמח. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מסך זול באזור ה500-600 אם חריגה קטנה מחייבת.. אני לא מבין במסכים.. זקוק לחברה טובה לא חברת מדבקה... מחיר טוב לקנייה באזור נתניה... מקובל גם מסך עם אחריות כוללת איסוף ושילוח (באזורים מרוחקים) צריך מסך לרזולוציה של 1920x1080 לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב זול באזור ה600-800 שיתאים לרזולוציה של 1920X1080 לכרטיס מסך HD 6870 זה התקציב שנותר לי למסך... מחפש מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב. מצאתי את המסך הזה אך אין לי פרטים עליו איזה פאנל הוא . ובאתר של החברה אני לא מוצא כלום. http://tms.co.il/product/10052 מישהו יודע איזה דגם המסך הזה? אם החברה הזו מומלצת בכלל
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הלינקים מובילים לאתר היצרנית באנגלית... כל המסכים בגודל 23 inch כולם full HD. חשוב לי שיהיה חיבור HDMI המסך הראשון של סמסונג:\http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LT23A350ND/ZA? המסך השני של LG : http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS226V-PN-led-monitor המסך השלישי הוא רק בדיקה כי משהו מוזר תראו אותו ואז תכנסו ללינק בחברה המשווקת ותראו שהמחיר ב 100 $ פחות זה הגיוני ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-D2342P-PN-led-monitor הלינק לחברה המשווקת beach camera http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=LGD2342P תודה רבה לעוזרים, רועי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה תודה מראש g0v0s
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירה בין 2 מסכי מחשב: DELL U2711 או SAMSUNG T27A950D 3D המסך יתחבר ל-2 כרטיסי 6950. ההבדל הבולט יותר בין 2 המסכים לדעתי הוא התדר של הסמסונג, 120Hz. מצד שני הסמסונג עובד ברזולוציה נמוכה יותר. מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברים, מעוניין לקבל עזרה בבחירת מסך LCD למחשב, 17' מספיק. התקציב הוא עד 1400 ש"ח. נכון לעכשיו המחשב הוא מחשב בין שלוש, מספיק לצרכים הבסיסיים, גלישה, מיילים, כתיבת מסמכים סרטים וכו'. אני מניח שבעתיד יוחלף המחשב אך השימוש יהיה זהה. אין צפי לשימוש במשחקים, בבדאי לא משחקים עם דרישות גבוהות. במשרד אני משתמש במסך Mag S776I שעושה את העבודה, האם לרכוש מסך זהה גם לבית או יש אלטרנטיבה עדיפה ? אשמח להמלצות. * ברור לי בתקציב הנ"ל לא אקבל משהו איכותי ביותר, אך עדיין מעוניין לבחור את המסך הכי טוב שאוכל לקבל תמורת כספי במובני איכות תמונה, אמינות, אחריות וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שחרשתי את הפורום והסתכלתי גם במידע באתרים אחרים צימצמתי בשעה טובה את הרשימה ל-3 מסכים: לשימוש כללי ולמשחקים, פחות לסרטים, עם PIVOT (...כי זה מגניב) העדיפויות שלי מהראשונה לאחרונה- 1. LG L1932P , לפי מה שקראתי באתרים הכי טוב מבין השלושה למשחקים וצבעים טובים יחסית,אבל לא מי יודע בסרטים ובזוויות צפיה אנכיות, אין עליו יותר מידי חוות דעת בפורום כאן, אולי בכל זאת מישהו יכול לחוות את דעתו..? 2. SAMSUNG 971P , פאנל טוב וכל מה שמתלווה לזה, לא הכי טוב למשחקים 3. וכמובן, VIEWSONIC VP930B , כנראה המסך הכי מומלץ פה אבל גם לו יש את הבעיות שלו לפעמים בכל מקרה אם הסמסונג לא היה עושה בעיות במשחקים הייתי בוודאות הולך עליו, השאלה עד כמה זה קריטי? ואם איכות הצבע כזו הרבה יותר…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בבחירת מסך, עברתי על כל ה10 עמודים האחרונים בפורום ועדיין אני לא מצליח להחליט, בעיקרון המסך צריך לשמש לעבודה גרפית, וטקסטים, תוכנות אדובי למינהן, אילוסטרייטור פוטושופ אינדיזיין פרימייר אפטר.. המסך צריך להיות נוח לעבודה שעות מרובות שיציג את התכנים בבירור ובאמינות בצבעים. ועדיף בעלות כמה שיותר נמוכה בין שני המסכים של dell אני לא כל כך מצליח להבין את ההבדל, חוץ מזה שה u2414h עובר כיול צבע במפעל? עד כמה זה קריטי והאם הצבעים שלו באמת הרבה יותר טובים מהp2414? או שכדאי אולי ללכת על ה p2414? לגבי המסך של האינוויזן יש לו מפרט טכני מעולה, ניגודיות גבוה, 5ms, אבל החברה פחות מוכרת.. האם מישהו התנסה עם המסך הזה? יש אותו לחבר שלי והוא דיי מרוצה ממנו, השאלה אם כדאי ללכת ע…
-
- 5 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני כרגע חשבתי על LG W2353, LG W2453, LG W2286-L ו-LG W2486-L. אני אשתמש בו כמסך למחשב ולפלייסטיישן 3, בעיקר משחקים ואינטרנט. המסך ישמש אותי לעוד כמה שנים טובות.. אם יש מחירים טובים מחו"ל עדיף, אין לי בעיה לקנות ולהביא לארץ. אני יודע של-LG 2453 יש יציאת קול כי אין בו רמקולים, מה עם האחרים? אם יש דגמים נוספים באותו תקציב, אני אשמח להמלצה - אבל שיהיה עם חיבור HDMI + DVI. תודה לכל העוזרים!
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך FULL HD בסביבות 22" של LG או SAMSUNG. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD "17. (ביחס 3*4). השימושים העיקריים שלי הם: בעיקר שימושים רגילים. אבל לפעמים גם משחקים ועריכת וידאו. איזה מסך הוא המומלץ ביותר. רצוי זמן תגובה מהיר, ובהירות טובה. ניב
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני רוצה לקנות מסך "19 במחיר עד 2000 ש"ח אני לא יכול להשקיע אפילו שקל יותר. אני צריך את המסך בעיקר למשחקים, אפשר להגיד ש - 85% משחקים ו - 15% סרטים. קראתי את המדריכים והבנתי בערך את ההבדלים בין הפאנלים ולמה אי אפשר להתייחס לנתוני יצרן לגבי זמן תגובה. ההתלבטות שלי היא בין 5 מסכים : LG L1900R LG 1970HR LG L1960TR Viewsonic VP930 Samsung 971P עד עכשיו רוב ההמלצות שקיבלתי היו על מסכי LG עד שהגעתי לכאן ונראה שכולם מתעלמים מהם. אודה למי שיוכל להמליץ לי על מסך (מהרשימה או לא) ולמי שיסביר לי מה יש לכם נגד LG. תודה, צבי
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-