עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Kukishin,

עבודה שוטפת, מסמכים, הרבה קריאה, סרטים ואינטרנט. תודה לעוזרים.

2. אני משתמש סטנדרטי לפעמים משחק.. אבל בעיקר זה סרטים ואינטרנט. עד כמה קריטי לקנות מסך עם מינימום זמן תגובה?!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. חבר שעובד בתחום (אבל לא מבין גדול במסכים) הציע לי במחיר מצויין מסך 19 של DELL: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1629 כשבדקתי את נתוני המסך - הם נראו לי כולם דיי סבירים, פרט לעובדה שריאיתי שלמסך יש רק חיבור אנלוגי - ואין חיבור דיגיטלי. רציתי לשאול אתכם עד כמה הדבר חשוב ? אני בעקרון לא גיימר, ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לסרטים ואינטרנט וצפיה בתמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית. מידי פעם אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה (כגון AOE) אבל לא מעבר. האם אתם חושבים שהמסך הזה הוא סביר עבור השימוש שלי ? \ המון תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  6. אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by MishaRx,

האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי כבר מזמן לא כתבתי כאן הודעה,אני מתרגש ... : בכל אופן...אני מעוניין במסך 20' רחב לשימושים כללים של סרטים משחקים,שימוש בווינדוס מה שכן אני רוצה שיהיו לו צבעים טובים וחיים כאלה,בקשר לכל שאלת הפאנלים ,ראיתי את הסמסונג המקביל בחנות והוא נראה לי בסדר,רק שמעתי שיש בו בעיות וראיתי מסך 17 של דל,שנראה לי גם טוב אבל ההבדל לא ענק בכל מקרה,עד שכבר נסגרתי על האלגי צצה בעיה חדשה,באף חנות אין אותו והוא יגיע רק חודש הבא,לכן נשאלת השאלה אם שווה וכדאי לחכות או לחלופין להסתכל על האופציות הבאות שבשתיהם יש ייתרון יחסי על האלגי מבחינת זה שלשתיהם יש שינוי גובה ומצה PIVOT שזה טוב אבל לא הכרחי. סמסונג 204- שמעתי שיש תקלות אבל יכול להיות שאני טועה,אשמח לחוות דעת או לקישורים לביקורות דל 200…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by llime,

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים. הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים. בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכיי…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. נראה לי צבעוני מדיי מה שמוזר שבמסך הקודם שהיה לי (אותו סוג... שהחליפו בעלל בעיית backlight bleed) הצבעים היו יותר יפים אשמח לעזרה או עצה ממי שמבין תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453V הגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI? עריכה: עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב בכרטיס שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , או שעדיף רק את כבל ה ה VGA מה יהיה בכי טוב ? מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by warezon,

יש לי מסך p2770hd אני מחפש לו עדכון קושחה ואני יודע שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אשמח לקצת עזרה.. בנוסף יש לי כמה שאלות: אני לא מבין מה נותנת הכניסה של האנטנה בטלויזיה ?? מזה נותן אם היום כבר משתמשים בממירים שמתחברים בscart או בשאר חיבורים.... במידה ואני מחבר ממיר למסך מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר אליו(לממיר יש יציאות של scart ו 3xrca)? והאם מישו יודע או אולי יכול למצוא הגדרות מומלצות לבהירות ניגודיות Rgb וכו'....??

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by DT2387,

חבר הביא לי לא מזמן טלויוזיה של טושיבה דגם 32AV605PG רואים בה מצויין בחיבור VGA אבל ב HDMI (שהרבה יותר נוח בגלל שהוא מספק גם אודיו) התמונה חתוכה לא משנה איך משחקים עם ההגדרות. בגלל שהטלויזיה יחסית ישנה, 3 שנים, הבנתי שעדכון ל FIRMWARE אולי יכול לעזור... הבעיה שאני לא מוצא שום מידע על הטלויזיה באתר התמיכה וזה הדגם בטוח בדקתי כמה פעמים. מה אפשר לעשות? אשמח אם מישהו מהתותחים שיש פה בפורום יוכל למצוא לי את אתר התמיכה של הדגם כי אני כבר התייאשתי, ואולי גם יוכל לתת הסבר קצר על איך עושים את העדכון... תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח) השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח) הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון? לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900. יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי.. אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)? המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רציתי לדעת עד איזה גודל של כבר האיכות לא נפגעת? האם כבל של 5 מטר יציג בדיוק אותה איכות כמו כבל של 2 מטר??

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. שמתם לב שמאז שמדברים עליו באתר פתאום יש אותו גם בזיגזאג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6057 גם ב-TMS: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748 וגם בפומפה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286 בכל מקרה, הזמנתי מפומפה ויגיע תוך שבוע (אבל רוב הסיכויים שעד שישי). מבטיח להעלות תמונות של מה שתבקשו (למרות שמשחקים זה קצת בעיה כי אין לי כל כך) אבל מסך שחור בחדר חשוך כבר רשום אצלי.

25. ̶ש̶ל̶ו̶ם̶ ̶ר̶ב̶ ̶ח̶ב̶ר̶י̶ ̶ה̶פ̶ו̶ר̶ו̶ם̶ ̶ה̶י̶ק̶ר̶י̶ם̶!̶ ̶ר̶צ̶י̶ת̶י̶ ̶ל̶ע̶ד̶כ̶ן̶ ̶א̶ת̶ ̶א̶ל̶ו̶ ̶מ̶כ̶ם̶ ̶ש̶ע̶ד̶י̶י̶ן̶ ̶מ̶ח̶כ̶י̶ם̶ ̶ע̶ם̶ ̶ש̶ד̶ר̶ו̶ג̶ ̶ה̶מ̶ס̶ך̶ ̶ש̶ל̶ה̶ם̶ ̶(̶א̶נ̶י̶ ̶ע̶ד̶י̶י̶ן̶ ̶ע̶ם̶ ̶ה̶D̶e̶l̶l̶ ̶2̶0̶0̶7̶F̶P̶ ̶<̶s̶p̶a̶n̶>̶<̶i̶m̶g̶ ̶a̶l̶t̶=̶"̶:̶P̶"̶ ̶d̶a̶t̶a̶-̶e̶m̶o̶t̶i̶c̶o̶n̶=̶"̶"̶ ̶h̶e̶i̶g̶h̶t̶=̶"̶2̶0̶"̶ ̶s̶r̶c̶=̶"̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶h̶w̶z̶o̶n̶e̶.̶c̶o̶.̶i̶l̶/̶c̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶t̶y̶/̶a̶p̶p̶l̶i̶c̶a̶t̶i̶o̶n̶s̶/̶c̶o̶r̶e̶/̶i̶n̶t̶e̶r̶f̶a̶c̶e̶/̶j̶s̶/̶s̶p̶a̶c̶e̶r̶.̶p̶n̶g̶"̶ ̶s̶r̶c̶s̶e̶t̶=̶"̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶h̶w̶z̶o̶n̶e̶.̶c̶o̶.̶i̶l̶/̶c̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶t̶y̶/̶u̶p̶l̶o̶a̶d̶s̶/̶e̶m̶o̶t̶i̶c̶o̶n̶s̶/̶t̶o̶n̶g̶u̶e̶@̶2̶x̶.̶p̶n̶g̶ ̶2̶x̶"̶ ̶t̶i̶t̶l̶e̶=̶"̶:̶P̶"̶ ̶w̶i̶d̶t̶h̶=̶"̶2̶0̶"̶ …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.