עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי כבר מזמן לא כתבתי כאן הודעה,אני מתרגש ... : בכל אופן...אני מעוניין במסך 20' רחב לשימושים כללים של סרטים משחקים,שימוש בווינדוס מה שכן אני רוצה שיהיו לו צבעים טובים וחיים כאלה,בקשר לכל שאלת הפאנלים ,ראיתי את הסמסונג המקביל בחנות והוא נראה לי בסדר,רק שמעתי שיש בו בעיות וראיתי מסך 17 של דל,שנראה לי גם טוב אבל ההבדל לא ענק בכל מקרה,עד שכבר נסגרתי על האלגי צצה בעיה חדשה,באף חנות אין אותו והוא יגיע רק חודש הבא,לכן נשאלת השאלה אם שווה וכדאי לחכות או לחלופין להסתכל על האופציות הבאות שבשתיהם יש ייתרון יחסי על האלגי מבחינת זה שלשתיהם יש שינוי גובה ומצה PIVOT שזה טוב אבל לא הכרחי. סמסונג 204- שמעתי שיש תקלות אבל יכול להיות שאני טועה,אשמח לחוות דעת או לקישורים לביקורות דל 200…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by llime,

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים. הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים. בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכיי…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. נראה לי צבעוני מדיי מה שמוזר שבמסך הקודם שהיה לי (אותו סוג... שהחליפו בעלל בעיית backlight bleed) הצבעים היו יותר יפים אשמח לעזרה או עצה ממי שמבין תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453V הגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI? עריכה: עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב בכרטיס שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , או שעדיף רק את כבל ה ה VGA מה יהיה בכי טוב ? מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by warezon,

יש לי מסך p2770hd אני מחפש לו עדכון קושחה ואני יודע שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אשמח לקצת עזרה.. בנוסף יש לי כמה שאלות: אני לא מבין מה נותנת הכניסה של האנטנה בטלויזיה ?? מזה נותן אם היום כבר משתמשים בממירים שמתחברים בscart או בשאר חיבורים.... במידה ואני מחבר ממיר למסך מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר אליו(לממיר יש יציאות של scart ו 3xrca)? והאם מישו יודע או אולי יכול למצוא הגדרות מומלצות לבהירות ניגודיות Rgb וכו'....??

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by DT2387,

חבר הביא לי לא מזמן טלויוזיה של טושיבה דגם 32AV605PG רואים בה מצויין בחיבור VGA אבל ב HDMI (שהרבה יותר נוח בגלל שהוא מספק גם אודיו) התמונה חתוכה לא משנה איך משחקים עם ההגדרות. בגלל שהטלויזיה יחסית ישנה, 3 שנים, הבנתי שעדכון ל FIRMWARE אולי יכול לעזור... הבעיה שאני לא מוצא שום מידע על הטלויזיה באתר התמיכה וזה הדגם בטוח בדקתי כמה פעמים. מה אפשר לעשות? אשמח אם מישהו מהתותחים שיש פה בפורום יוכל למצוא לי את אתר התמיכה של הדגם כי אני כבר התייאשתי, ואולי גם יוכל לתת הסבר קצר על איך עושים את העדכון... תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח) השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח) הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון? לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900. יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי.. אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)? המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רציתי לדעת עד איזה גודל של כבר האיכות לא נפגעת? האם כבל של 5 מטר יציג בדיוק אותה איכות כמו כבל של 2 מטר??

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. שמתם לב שמאז שמדברים עליו באתר פתאום יש אותו גם בזיגזאג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6057 גם ב-TMS: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748 וגם בפומפה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286 בכל מקרה, הזמנתי מפומפה ויגיע תוך שבוע (אבל רוב הסיכויים שעד שישי). מבטיח להעלות תמונות של מה שתבקשו (למרות שמשחקים זה קצת בעיה כי אין לי כל כך) אבל מסך שחור בחדר חשוך כבר רשום אצלי.

16. ̶ש̶ל̶ו̶ם̶ ̶ר̶ב̶ ̶ח̶ב̶ר̶י̶ ̶ה̶פ̶ו̶ר̶ו̶ם̶ ̶ה̶י̶ק̶ר̶י̶ם̶!̶ ̶ר̶צ̶י̶ת̶י̶ ̶ל̶ע̶ד̶כ̶ן̶ ̶א̶ת̶ ̶א̶ל̶ו̶ ̶מ̶כ̶ם̶ ̶ש̶ע̶ד̶י̶י̶ן̶ ̶מ̶ח̶כ̶י̶ם̶ ̶ע̶ם̶ ̶ש̶ד̶ר̶ו̶ג̶ ̶ה̶מ̶ס̶ך̶ ̶ש̶ל̶ה̶ם̶ ̶(̶א̶נ̶י̶ ̶ע̶ד̶י̶י̶ן̶ ̶ע̶ם̶ ̶ה̶D̶e̶l̶l̶ ̶2̶0̶0̶7̶F̶P̶ ̶<̶s̶p̶a̶n̶>̶<̶i̶m̶g̶ ̶a̶l̶t̶=̶"̶:̶P̶"̶ ̶d̶a̶t̶a̶-̶e̶m̶o̶t̶i̶c̶o̶n̶=̶"̶"̶ ̶h̶e̶i̶g̶h̶t̶=̶"̶2̶0̶"̶ ̶s̶r̶c̶=̶"̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶h̶w̶z̶o̶n̶e̶.̶c̶o̶.̶i̶l̶/̶c̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶t̶y̶/̶a̶p̶p̶l̶i̶c̶a̶t̶i̶o̶n̶s̶/̶c̶o̶r̶e̶/̶i̶n̶t̶e̶r̶f̶a̶c̶e̶/̶j̶s̶/̶s̶p̶a̶c̶e̶r̶.̶p̶n̶g̶"̶ ̶s̶r̶c̶s̶e̶t̶=̶"̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶h̶w̶z̶o̶n̶e̶.̶c̶o̶.̶i̶l̶/̶c̶o̶m̶m̶u̶n̶i̶t̶y̶/̶u̶p̶l̶o̶a̶d̶s̶/̶e̶m̶o̶t̶i̶c̶o̶n̶s̶/̶t̶o̶n̶g̶u̶e̶@̶2̶x̶.̶p̶n̶g̶ ̶2̶x̶"̶ ̶t̶i̶t̶l̶e̶=̶"̶:̶P̶"̶ ̶w̶i̶d̶t̶h̶=̶"̶2̶0̶"̶ …

17. שלום לכולם! אח שלי מעוניין במסך מחשב. כרגע הוא עובד על CRT 19''..(הגיע הזמן להשתדרג לLCD, אה..) בכל אופן, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים..(הוא לא מתעסק בגרפיקה ודברים כאלה).. התקציב בעיקרון הוא עד 1500 ש"ח.. וחשבנו על מסך 22.. (במידה ויש מסך משתלם שעולה פחות - אז אחלה - אין צורך באמת לנצל את התקציב עד סופו..). יש איזשהם פרמטרים שאנחנו צריכים לקחת לפני שאנחנו קונים? בכל מקרה נשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש! היי לכולם עדכון קטן - אני צריך בסוף המלצה למסך 24.. האם עד 1500 זה ריאלי? ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר? שוב תודה! (:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני כרגע משתמש בכרטיס מסך של NVIDIA שאליו מחובר 2209WA המומלץ. אני משתמש ב Color Correction שיש בדרייבר, כדי לכוון את הצבעים של המסך. מה שמיוחד בדרייבר של NVIDIA זה שהוא מאפשר לסמן נקודות בגרף GAMMA כדי לכוון גאמא בצורה טובה יותר, צירפתי תמונות. אני צריך את האופצייה הזו כי הגאמא של המסך לא אחידה. לפי מה שראיתי בכרטיסי ATI, יש גרף כזה אבל אי אפשר להציב עליו נקודות, אלא רק סרגלי גאמא, בהירות, ניגודיות. כלומר לשנות גאמא בצורה אחידה בלבד. האם אתם מכירים דרך כלשהי לכוונן את הצבעים ב ATI כמו שהצגתי ב- NVIDIA? אופציה שחשבתי עליה היא תוכנה שיוצרת/עורכת פרופיל ICM בצורה ידנית, או תוכנה שמציבה נקודות בגרף בלי קשר לדריבר של ATI. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  19. אני סוחב כבר די הרבה זמן עם ה vp930 המיתולוגי ודי מיציתי את החוויה של 19" איכותי למרות שאני באמת מרוצה מה vp930 הגיע הזמן לעלות כיתה למשהו קצת יותר גדול ויותר איכותי. כמובן שהמבחר עצום ולכן אני נזקק לדעתכם המקצועית. מקריאה ראשונית הספקתי להתרשם מהמסכים הבאים: HP W2228H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721110 Dell 2208WFP - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 Dell G2210 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743347 Dell 2209WA - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 לציין שאני משתמש בכרטיס מסך - 8600GT 256MB מקריאה בפורום הבנתי שהמסך הכי חם הוא ה 209WA לפי יחיס עלות - תועלת (לא ידוע לי אם באמת שווה לקנות היום מסכי LED כמו G2210) אבל באופן…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by Tuki sheishmor alay,

ברשותי מסך lg2000cp בגודל 20.1 וביחס 4:3. אני מחפש להשתדרג למסך יותר גדול ויש לי מגבלת רוחב בשולחן ולכן חשבתי ללכת על מסך לד פיליפס 225PL2EB ביחס 16:10.השימוש שלי הוא אינטרנט ומולטימדיה, אין לי משחקים במחשב. חשובה לי איכות, מותג ואחריות כאשר התקציב עד 1500 פלוס. אשמח לקבל כל דיעה/ ביקורת/ חוות דעת. בנוסף- להלן שאלת הדיוט: התמונה במסכי 16:10 אמורה להיראות טבעית? כלומר ללא עיוות של יחס גובה/ רוחב? תודה וסליחה על החפירה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יצרנית הפאנלים המתקדמים חושפת את יצירה מרשימה עבור גיימרים - עם מחיר מאסיבי עוד יותר מזו הקודמתלכתבה

22. Started by moshe_u,

טוב,אז גם אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הMAG 810FD שלי,משהו "קצת" יותר קטן. קצת פרטים, אישית - אני עובד יותר עם תיכנות (כלומר שעות רבות של צפיה במסך מרצד). סרטים - פחות או יותר אני מחבר לטלויזיה,כך שכלפי המסך עצמו אני פחות דואג לזה. משחקים - יש כמה שאני חורש,כמו MOH,וFIFA וכו. תקציב - 1000-1500 שח. ראיתי שאתם ממליצים בחום (הייתי אומר) על VIEWSONIC VP930. רציתי לדעת, 1.האם הוא עומד בדרישות שהצבתי. 2.האם יש לכם כמה השגות \הערות לגבי ה VIEWSONIC ,כך שאשים לב לפני שאקנה. 3.מה לגבי הMS .. אם הבנתי נכון הVIEWSONIC עומד על 20? 4.האם אתם ממליצים על מסך אחר. (אבל המלצה גורפת כמו VIEWSONIC ). 5.לא עדיף לי מסך רחב? אם כן, חיזרו ל4. 6.מה לגבי לקנות מיד שניה, יש משהו שרוצה למכור לי …

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by ofer40,

יש אתר חדש שמציע את המסכים של DELL במחירים זולים יותר: http://www.m-and-j.co.il/pl_product~2407WFP~17~0.htm מישהו מכיר את החנות הזאת?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. קניתי אותו לפני שנה בערך אחריייומיים נשרף פיקסל סבבה באו החליפו לי אחרי כמה חודשים שוב הייתה לי בעיה שכל 5 דקות המסך נכבה מעצמו סבבה החליפו לי עכשו שוב יש לי בעיה שפשוט אין תמונה! המסך דולק אבל אין תמונה בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל זה לא כי שמדליקים את המסך הוא אמור לרשום ASUS בגדול והוא לא רושם... וגם שאני לוחץ על menu במסך הוא לא מציג לי כלום וזה כבר לא קשור לכרטיס מסך מסך כל כך מעפן לא ראיתי הרבה זמן אני כבר מעדיף לזרוק את הכסף שלי לפח ולא לבזבז אותו על הסיוט הזה....

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by llime,

למעשה כבר שאלתי את זה כאן אבל לא קיבלתי תשובה.השאלה היא לגבי מכלול הצבעים המורחב שלו ולמה זה בכלל טוב. השימושים שלי הם אינטרנט וסרטים פה ושם,אבל האם אפילו לצרכים לא מקצועיים אלו עדיף מכלול צבעים סטנדרטי?.. מה זה אומר?... האם בגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אראה צבעים לא נכונים? ומה עם תמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית? אגב,אם מכלול מורחב לא מתאים אפילו לצרכים די בסיסיים אלו,אז בשביל מה בכלל דל טרחו ושינו את זה? :s05:

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים