מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעונייין ברכישת מסך LCD 19 לחברים. שימושים ביתיים פשוטים: אינטרנט, אופיס ומשחקים לילדים (קטנים - 'איתמר מטייל על קירות' וכ'ו..). מעיון בפורום המלצתי להם על Benq FP93GX http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 ואנחנו מתלבטים גם לגבי הדייהו הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576815 אני נוטה לכיוון ה-BENQ - אבל רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר את המסכים הללו ויכול לעזור להחליט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כאשר מעבירים את הimage mode לgaming המסך עושה משהו ממש מוזר, דבר שדומה לbloom effect במשחקים. כאשר עוברים מתמונה כהה לבהירה המסך מבהיר את עצמו מעבר למצב הרגיל בהדרגה וכן להיפך, במשחקים לא רואים הבדל גדול, חוץ מתמונה בהירה יותר בקטעים חשוכים. אבל כאשר עוברים בין עמוד רגיל בFF לעמוד שבו הניגודיות גבוהה(רקע שחור עם אובייקטים לבנים) רואים את הבהירות של הצבע האפור של חלון הFF והחלקים הלבנים בעמוד הופכים לבהירים יותר... התופעה נתגלתה בעת משחק בהגדרות של המסך, ומעבר בין 2 טאבים בFF הראשון היה הפורום והטאב השני הוא האתר הזה - http://www.myspace.com/kontraproject
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לצערי שיחקתי עם ההגדרות של המסך שלי בתפריט הסודי יותר מדי בלי לרשום אותם קודם. למי שיש את המסך ויוכל לרשום את (כל) ההגדרות מהתפריט הסודי, או יכול לעשות צילום של ההגדרות יבורך. תודה [הערה] כדי להגיע לתפריט הסודי, כבו את המסך לחצט על המקשים "תפריט" ועל "+" בו זמנית הדליקו את המסך תוך כדי לחיצת שני הכפתורים שחררו את הכפתורים ולחצו "-" אתם בתפריט הסודי
-
- 54 תגובות
- 6k צפיות
-
-
והאם ניתן לחבר בנוסף טלוויזה גם לכרטיס מסך בחיבור SVIDEO סך הכול שני מסכי LCD וטלוויזיה על הכרטיס אשמח לתשובה כי אני לפני קנייה אגב הסיבה היא לעריכת וידאו
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
זה נכון ש ViewSonic LCD 19 VP930 פחות מומלץ לגיימרים? כפי שצינו כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מפני שהשימוש היחדי של המסך הוא למשחקים... CSS BF2 HL2 NFS וכו'... משחקים כבדים ובמסכים לא מתאימים צפויות מריחות והרבה.. אז אם זה באמת כך, תהיתי אולי לקחת בכלל איזה DELL עם פאנל TN וזהו...? ולמה הם כותבים שזה פחות מומלץ לגיימרים \: התבאסתי לגמרה כשראיתי את זה... והוא עוד עולה 1800 שזה קצת מעל למה שאני יכול להרשות לעצמי בשביל מסך אז לרדת מהסיפור ולקחת DELL 1907 ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם פתחתי פה את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235087.msg2065029;topicseen#msg2065029 אבל אחריו הסבכו קצת העניינים והמסך לא נקנה לבסוף. כיום התקציב השמין קצת, והייתי רוצה לדעת מה תהיה מדרגת המחיר הבאה אחרי המסך שהוצע שם, אם אני רוצה לטפס אל מעבר ל19" ולהישאר עם מסך באיכות טובה. תודה רבה לכם.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי לגבי זמן תגובה. אבל עדיין זמן תגובה 16 זה לא גרוע למשחקים? יש לי בבית מסך עם זמן תגובה 16MS ואני מרגישה באיטיות שלו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתכנן להזמין מסך בשעות הקרובות, יש לי הצעה לסאמסונג ב999 שקל + אחריות 3 שנים של קבוצת אוחיון [??? לא מכיר אותם האמת] או בערך 1400 שקל לLG, מה עדיף? הקונטראסט המטורף של הLG שווה את ה400 שקל? יש סיבות לקחת אותו על פני הסאמסונג? אני אוהב לשחק משחקי RPG וFPS....... ורואה המון אבל ה-מ-ו-ן סרטים, וכמובן קורא כמויות אדירות של טקסטים כל יום................. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על בDELL 2007WFP אבל שראיתי אותו הוא נראה קצת קטן? מסך 19" לידו נראה גדול יותר או שאולי אני יקנה מסך 22" עם פאנל TN איכות כי במילא אני רואה סרטים בTV ובמחשב זה למשחקים וגלישה מה את אומרים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חייבים להודות שזה נראה מעולה! דיווח ראשוני: http://www.engadget.com/2007/01/12/dell-finally-uses-its-designers-sheds-ugly-duckling-facade/ חדשה מעודכנת: (לקראת יציאת המוצר לשוק) http://www.engadget.com/2007/05/18/dells-ultra-thin-concept-lcd-with-displayport-going-retail/ אם מישהו יודע עוד פרטים (כמו סוג פאנל) או בעיות/יתרונות לעומת המסכים הנוכחים שלא יתבייש לספר.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מותאם לצפייה בסרטים. אני לא משחק כמעט במחשב. שאר השימוש הוא דיי רגיל. כרטיס המסך שלי הוא: GForce FX 5200 שתי שאלות: 1) כמה זה משנה מה כרטיס המסך שלי בקניית מסך? 2) עד כמה המסך שהפירוט שלו למטה מתאים לצרכים שלי? מה כדאי לי לשפר (אם בכלל)? 3) מה דעתכם גם על המסך הזה: Viewsonic VA-1912 (לא מצאתי מפרט שלו באינטרנט)? תודה רבה מראש לכל המגיבים!!! המפרט לקוח מכאן: http://www.apexdigital.co.il/product_info-29+105.asp : כללי מסך TFT "19 LCD עם רענון פעיל של התצוגה. יחס תצוגה 16:10 זווית צפייה: 160°. הטיה: 5°לפנים, 15° לאחור. בהירות: 300 cd/m2 רמת ניגודיות ביחס 1:850 רזולוצית מסך 900 X 1440 @ 75Hz. מהירות תגובה 5 ms. תפריטי מסך ב-6 שפות כולל עב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חבר שלי צריך המלצה למסך. המסך הוא לסרטים, משחקים ועבודה. התקציב: עד 2500 ש"ח. שיהיה בין 19"-24". התנאי הכי חשוב: שתהיה לו כניסת טלוויזיה. (RCA, SVIDEO או משהו כזה) לא משנה אם הוא 4:3 או 16:9. תודה.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI דגם Radeon X700. אני מנסה לחבר אותו ל-LCD של טושיבה. הרזולוציה המקסימלית של המסך הנה כמקובל 1366x768. מע' ההפעלה היא Windows Vista 32bit. חיבור המחשב למסך LCD של מחשב הכל תקין. במסך בסלון לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תמונה כמו שצריך. כאשר אני מנסה להגדיר את הרזולוציה בהתאם, נוצרו מס' בעיות: 1. התמונה היתה קטנה וכסתה רק חלק מהמסך. כל ניסיון לשנות רזולוציה תמיד נתן תוצאות מוזרות, פעם יותר מדי, פעם פחות מדי. 2. קצב רענון התמונה עומד על 30Hz בלבד ואיני יכול לעלות (מבחינת האפשרויות בהגדרות) לגבוה מזה. 3. הפונטים אינם ברורים ומופיעים בתמונה כפולה במסך ולכן כמעט ואינם קריאים. ניסיתי לעבוד הן עם הדרייברים המקוריים של Windows והן עם הדרייברים מהאתר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הובכן לאחר שאישרו לי להשאיר את המסך אצלי אחרי הטעות שלהם ואני עובד איתו מיום שלישי אז חשבתי שהגיע הזמן שאני אכתוב לכם את הביקורת שלי על המסך והתרשמות שלי ממנו. מה יש לנו באריזה באריזה ישנו כבל מתח ישראלי, כבל DVI-D, כבל VGA-HD, כבל USB HUB, דף התקנה, דיסק התקנה, מדריך שימוש, המסך וסטנד מתכוונן. התקנה של המסך התקנה הייתה פשוטה למדי למרות שהמסך כבד יחסית ורצוי לעשות את ההתקנה עם עזרה ממישהו אחר. הסטנד מתלבש בקלות על המסך פשטות לשמה. ארגונומיה ועיצוב המסך העיצוב עיצוב חלק ונקי המסך לא מעוטר בפרסומות או מדבקות מיותרות עיצוב נעים לעין ולא מצועצע כמו מסכים אחרים בשוק, עיצוב מרשים לדעתי של דל. הארגונומיה של המסך פשוט מדהימה אפשר לכוון את הגובה, להזיז לצדדים לשנות את זו…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, את המסך קיבלתי לפני יומיים. ארץ יצור צכ'יה, REV04 (כתוב על הקופסא) בתפריט הסודי מופיע UW473. נראה לי זה פנל PVA למרות שאני לא מצילח לראות הבדלים מתמונות שראיתי באינטרנט לפנל S-IPS. רשמים אין מה לרשום היות ועד היום עבדתי על מסך 17 פשוט ובעבודה ישנם רק LCD פשוטים עם פנל TN רגיל. אם מישהו מעוניין לחקור את העניין לעומק שיגיב פה. נ.ב: עדיין מחפש הסבר כיצד לכייל את המסך לתצוגה אופטימאלית. בברכה, L.A
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
חבר'ה אנא עיזרו לי ברשותי מסך LCD של VAIO אשר קיבלתי מיפן לפני כמה שנים. אני צריך עזרה בלחבר אותו למחשב בארץ. יש לו כבל יחיד עם חיבור מלבני במרכזו בעל מס' חורים ( אני לא מצליח להעלות התמונה ) אנא אימרו לי מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שישמש למשחקים, אך גם לעבודה עם טקסט וword. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-