מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש מסך עד 2000 ש"ח 144hz 1440p. ברשותי GTX 1080 עם i7-7700k. כרגע אני עם מסך asus 75hz. ממש רוצה לחוות את ה - 144hz. משחק לרוב PUBG ו - Shooters. ה - G-Sync לא קריטי בגלל מחירים גבוהים. שאלה נוספת היא האם מסכים עם 144hz Free Sync יעבדו כמו שצריך עם GTX1080? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה, מכיוון שאני רוכש מחשב גיימינג חדש רציתי לשדרג גם את המסך לחוויה מושלמת, אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים וגיימינג, ראיתי שהמון משחקים וכמובן סרטים תומכים בטכנולוגית 3D השאלה היא כזאת, מה חוות הדעת שלכם למשל על המסך הזה: LG LED 3D D2342P http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946 וראיתי שהרבה ממליצים פה על המסך הזה: Dell IPS U2312HM http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 מה ההבדלים ביניהם? והאם כדאי להוסיף 400 ש"ח ולקבל מסך תומך 3D? יהיה שימוש רב במשחקים וסרטים. אני חדש בנושא ה3D ואשמח לשמוע כמה הסברים ודעות. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המדריך לבחירת מסכי מחשב המופיע בפורום, אם הבנתי נכון , עדיף לבחור מסך VA , מהסיבה שהניגודיות הגבוהה שלו לא מעייפת את העיניים . המחשב ישמש לגלישה (כולל סרטונים ביוטיוב), קצת אופיס, סרטים מדי פעם. במחשב ישנן מספר כניסות HDMI , אין VGA התקציב כ-600 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה אם אין ברירה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב חברים, אני בעלים של המסך EIZO S1910 המסך לאחרונה חזק מתיקון של אחריות ועדיין סובל מבעיות. יתכן ותינתן לי האופציה להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 או אולי בתוספת תשלום להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2231W השאלה שלי היא כזו : א). הפאנלים של כל מסך שונים... של ה 1910 זה PVA ה 1932 זה S-PVA וה S2231W זה S-PVA של חברת סמסונג... אני מניח ששאר הפאנלים זה של חברת איזו כי לא מצויין אחרת... האם הפאנל של חברת סמספונג נחות יותר ? האם ספקטורם הצבעים שלו והתצוגה שלו נופלת ברמה של ה S1910 ? חשוב לציין כי אני מעצב גרפיקה וטיב הצבעים, חדות ודיוקם חשוב מאוד מאוד... אז אשמח לקבל הסברים על ההבדל בין כל הפאנלים ... מה ההבדל בין PVA ל SPVA... ומה ההבדל ב SPVA של …
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח! החלטתי לרכוש מסך 22" ואני מתלבט בין הסמסונג 2243BW לבין מסכי Asus 22". אני מתלבט כי הסמסונג מוביל בביקורות ובסקרים, אבל אני מפחד מהאחריות למעל ל 5 פיקסלים מתים. הבנתי של Asus ישנה אחריות של 0 פיקסלים, אני צודק? האם ישנה חנות שתאפשר החזרה של הסמסונג או אחריות מורחבת במקרה של פחות פיקסלים מתים? אם לא, איזה מסך של Asus 22" הכי מומלץ? (עדיף ללא מצלמת אינטרנט ושלל תוספות) בביקורת של האתר ראיתי סקירה על MW221C אבל ב ZAP מצאתי מבחר דגמים אחרים, אשמח להמלצה. תודה רבה ושנה טובה!
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אממ, כרגע אני עם מסך ישן של LG שמגיע לרזולוצייה מקסימלית של 1028*1024 השבוע אמור להגיע לי מחשב חדש שמכיל בתוכו כ.מ מהחדשים של ATI, HD5850. אני מעוניין לקנות בעוד כשלושה שבועות או טיפה יותר מסך, והייתי מעוניין להתחיל לחקור בעניין, אז בסה"כ אני מאמין שאני ישקיע בין 1000-1500 ש"ח על המסך. יש לכם המלצות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך ?
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מסך LCD בגודל 17-19 אינץ' שיהיה מותאם למשחקים ושיהיה מחברה אמינה הץקציב שלי הוא עד 1400 . יותר חשובה לי האיכות של המסך מהגודל!!!!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט אם לרכוש מסך מחשב חדש (או שמא טלוויזיה?). כיום המסך שלי הוא: Philips 231E1SB 23 inch Wide LCD 1080p DVI https://www.amazon.co.uk/Philips-231E1SB-inch-1080p-Monitor/dp/B002L6OAY8 הצרכים שלי: עובד מהבית כבר 7 חודשים (OUTLOOK ותוכנות רגילות. לא משהו שדורש יכולות מיוחדות אבל העבודה שלי כוללת המון מלל). בנוסף ולא פחות חשוב. ה PS4 (פיפא בעיקר) מחובר למסך. אחי המלךךךךךךך הציע לי את מסך מחשב Lenovo L27Q-30 27'' LED IPS https://www.amazon.com/Lenovo-L27q-30-27-inch-Monitor-Backlit/dp/B089FMXYHT אשמח לעזרתכם, המלצות וכיוון. תקציב: 1100 שח תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום, זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה. מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים, יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם? למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)? סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני.. עריכה: אין על דל החברה הכי טובה שקיימת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה על מסך מחשב "27 IPS שמתאים לעיצוב גרפי(פוטושופ וכו') וגיימינג קל( זמן תגובה פחות חשוב). תקציב: בסביבות 1,000₪(בארץ). העדפות לנתונים במפרט: *בהירות 300cd\m2 ומעלה. *רזולוציה 1440×2560 ומעלה. *רמקולים מובנים(לא חובה). *IPS חובה. **מוכן לרדת במחיר/לוותר על נתון אם לדעתכם הוא פחות רלוונטי בשביל השימוש שלי, או לעלות מעט במחיר במידת הצורך. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מי שקרא את הת'רדים שלי כאן, אני סוג של מהסס כרוני לגבי קניית מסך. אם זה S2231WE או LP2275W וגם 2408WFP. (ההמשך יבוא. כנראה) אז עכשיו אני חושב על 222H -מנצח הביקורת שלכם ואחד ממולצי הפורום. (TN אין מה לעשות. שנתיים שלוש ואולי אחליף למשהו איכותי במחיר טוב- מה שאין עכשיו בתחום המסכים הרחבים.) 1) אני רוצה לדעת קודם כל איך מחברים את הממיר? 2) ואיך עוברים משימוש במחשב לצפיה בYES? 3) ואיך תיהיה איכות הצפיה ובמה זה תלוי? 4) או שצריך כרטיס טלוויזיה (אם כן תמליצו לי על משהו בבקשה). ד"א זה לא שאני נעול על המסך הזה. אני פשוט רוצה לדעת לפני שאקח החלטה. (אוסף ידע). תודה רבה. עומר.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי מסך שיש לו יציאה של VGA.. ואין לו DVI.. המארז שלי יש לו DVI... ואני שם עליו פלאג שהופך תיציאה לVGA וככה אני מחבר תמסך למחשב.. השאלה האם יש כבל או משהו שיהפוך לי תיציאה של המסך של VGA ל-DVI.. בשביל שאני יחבר אותו רגיל למארז.. ובזה אני ימיר את האיכות של הVGA של המסך לאיכות של DVI? ואם כן אז כמה זה יעלה לי? אגב מדובר במסך של CHIMEI 22.. ולא הבנתי משהו ראיתי שיש דבר כזה.. אבל זה DVI-I לא DVI D בקיצור הסתבכתי.. אני בסה"כ.. רוצה לחבר תמסך למחשב כמו מסך T220P... עם אותה איכות DVI שיש לו.. ע"י המתאם הזה.. אז איזה מתאם בדיוק אני צריך..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך מצוין לגיימינג אני גיימר כבד ככה שעל האיכות אני לא מתפשר מסך FULL HD LED חיבורי HDMI או מיני.. תקציב 1500 שקל גדלים 22 עד 24 אינץ עדיפות רק של חברת LG בבקשה לא להביא לי המלצות למסכים שאתם לא מכירים וראיתם בעצמכם אני משחק משחקי FPS ככה ש"רוחות רפאים" במסך לא באים בחשבון בכלל! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך? האם הוא חדש או ותיק? אני לא זוכר שראיתי אותו בעבר אבל הוא מופיע עכשיו בחנויות עולה 1029 שקל איך הוא משתווה ל Dell UltraSharp U2414H שעולה 1330 http://www.amazon.com/Samsung-23-6-Inch-Viewing-Monitor-S24D360HL/dp/B00IEZGYNA/ref=cm_cr_pr_product_top ביקורות די חיוביות ונראה לי שהמסך די חדש מ 2014
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-