עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום אני מחפש אפשרויות למסך שישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים מדי פעם מסך 17" או 19", מעדיף מסך רחב. הכרטיס מסך שקיים במחשב הוא עם חיבור אנלוגי בלבד, אך מסך עם חיבור דיגיטלי (בנוסף לאנלוגי) יהיה עדיף, אך לא חובה, למקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד הנה כמה אפשרויות שחנויות הציעו במסגרת התקציב, 1200שח. אין לי מושג איך הדגמים ואם קיימים דגמים עדיפים יותר מחברה כל שהיא אשמח אם תרשמו את כל האפשרויות. LG 1752TX Samsung 731B ומסכים ורחבים, דעה על אלו יותר חשובה: LG L196WTQ HP W1907V Samsung 19 940BW תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. אני שוקל ללכת על מסך הזה Eizo S1931SH http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp הוא עולה ¤ 2,686 בקניה חכמה בזאפ עד עכשיו צפיתי בטלויזית LCD 26' ועכשיו אני רוצה לשדרג שתי שאלות 1. איך הוא בהשוואה לאחרים באותה רמה אפילו הצעות עם נטיה למעלה יתקבלו (: 2. השאלה אם שווה להעלות קצת את האינטשים למשהו יותר גדול והאם יש דברים יותר איכותיים באותו טווח מחיר אולי מקסימום עד 3000 אלף תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by mtnm,

היי, קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מסך חדש, תקציב כ1300 שקל אבל בגלל חוסר הידע בתחום הוא גמיש. השימושים שלו הם טקסט בלבד ולא למשחקים וכאלה. כלומר המסך לא חייב להיות בעל זמן תגובה נמוך. עדיף כמובן מסך כמה שיותר גדול אבל לא נראה לי שבתקציב הנתון ניתן למצוא מסך יותר גדול מ19 אינץ. כיוון שהמסך מיועד לטקסט עדיף אם תיהיה את האפשרות לסובב אותו (pivot). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים העונים לדרישות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

שמסך יהיה של LG שלמסך יהיה 2 MS ו1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך ממולץ וטוב לא חובה מסך מפואר. המסך ישמש. 15% עבודות ואינטרנט 45% משחקים 40% סרטים נתנאל קורן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by OranNuri,

במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by mambo,

שלום למומחים. רציתי לדעת מה דעתכם על מסך ה-22 אינטש הזה. הציעו לי אותו ב-1500 שקל - זה מחיר טוב? המסך טוב?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by metison,

60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by adir12,

מתי המסך הנ"ל מגיע לארץ ומה צפוי להיות מחירו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mx-3,

אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. חשוב מאוד שיהיו בו גם רמקולים מובנים . תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by scylla,

יצא לי לקרוא כל מיני פוסטים... ויצא לי להרהר. אני לא משתמש כבד, אני בספק אם אני אבחין ברמות כאלה, אז למה לא לקחת את ה22" של סמסונג (226B? לא זוכר שם) ב2000 במקום את ה2007FP... אני באמת די בטוח שאני לא אבחין בהבדלים, וההפרשים בגודל ובמחיר משמעותיים. מה דעתכם? שאלה - יש עוד מסכים עם אופציות "טלויזיה" כמו בDELL?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Lenovo L192P או Dell 1907FP או ViewSonic vp930-3 או ה Viewsonic vx922או samsung 931c אם אפשר לבחור ולהגיד למה לדעכתם, ואם יש לכם את אותו מסך, ואתם מרוצים או לא! תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by oronluko,

אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  23. אני חושב לקנות את ה22" של dell במגה ב1700 ש"ח... אני רוצה מסך גדול והאיכות לא חשובה לי מאוד (אז אל תמליצו על 2007FP) מכיוון שאני רק גולש באינטרנט ועורך מוזיקה. השאלה היא אם לא יפריע לי שהמסך רחב? הבנתי שמסך רחב זה בעיקר למשחקים וסרטים...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by boaz_aha,

שלום, לצורך תערוכה אני צריך לקנות 3 מסכי lcd 19, שיקרינו תמונות מdvd, המסכים צריכים להיות שחורים ועם מינימום קשקושים (לוגו, כפתורים וכ"ו) צריך אפשרות לתליה על הקיר התקציב כ 1000 ש"ח, אך ניתן לחרוג עד 1200 אם זה שווה את זה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  25. שלום, מתלבט בין הדגמים הנ"ל : LG L1953TR BENQ FP93GX אני משתמש בו למטרות טקסטיות וסרטים (אינטרנט, אופיס, סרטים). איזה מהם עדיף??? אולי יש משהו אחר ששווה יותר (אני ראיתי בפורום שעליהם ממליצים הכי הרבה). תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים