מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אולי דבר כזה? אני רוצה לרכוש את הסטנד של U2515H בנפרד חדש (ללא המסך מן הסתם).
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מסך Dell 2007FP איך מגדירים במחשב שהוא יזהה אוטומטית באיזה מצב המסך נמצא? כלומר אם אני מסובב את המסך ב-90 מעלות אז שהמחשב ישנה אוטומטית את הרזולוציה, במקום שאני כל פעם אצטרך להיכנס להגדרות הכרטיס מסך וישנה שם. דרך אגב יש לי כרטיס מסך GF FX5500. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT התצוגה בו קצת עקומה לא משנה באיזה כפתורים אני לוחץ ואיזה הגדרות אני משנה אני לא מצליח ליישר אותו כמו שצריך יש תוכנה שמותחת את התצוגה באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שולחני חדש. אני רוצה לקנות מסך דק (כמובן) מחברה מוכרת. גודל 19''-22'' בתלות במחיר. מבקש את התייחסותכם לגבי הפרמטרים שרצוי שיהיו במסך (יציאה דיגיטלית, ניגודיות, זמן רענון, רחב או רגיל, האם כדאי שיהיה מתאים לשידורי TV) - מה כדאי ובאלו ערכים. לסיום אם תוכלו בבקשה לרשום דגמים ספציפיים של חברות (SONY' LG' SAMSUNG וכדומה). תודה רבה, רועי
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב לי שהמסך יעבוד טוב גם עם סרטים... כלומר, ms נמוך יחסית ויחס ניג' גבוה. לא יכולתי לרשום את כל הדגמים שאני מתלבט ביניהם בכותרת (יותר מדיי...), אז הנה הם: Samsung 961BF Samsung 971P (הפייבוריט שלי בגלל הפיבוט והמראה האטרקטיבי שלו - אך לא יודע האם הוא עונה על הצרכים שלי?) LG L1900J LG L1960TR LG L1970HR ואולי אתם יכולים לחשוב על עוד דגמים מתאימים... שאלת אגב - האם פיבוט זה באמת כזה יתרון משמעותי לאנשים שעובדים עם מסמכים/אינטרנט? ואם כן, באילו מסכים יש את זה? תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, נמצא בתהליך של רכישת מחשב חדש. מנסה להתכנס לתקציב סביר בנושא כרטיס מסך ומסך שיאפשר Gaming. כיום אני עובד עם מסך Dell U2410 Ultrasharp (1920x1200) באיכות פנטסטית, אבל שלא מתאימה ל- Gaming. מחפש מסך 24" שיתאים ל- GTX1060 ושבאיכות לא תהיה נפילה גדולה מידי ביחס למה שאני רגיל. האם Dell S2417DG יעשה את העבודה ? האם אפשר להריץ בו משחקים ב- FHD וזה ייראה טוב, שכן מדובר במסך QHD ? תודה רבה על כל הכוונה ועצה טובה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שנפלה החלטה לרכוש מסך "23 של APPLE, גיליתי שלסוג זה של מסך קייימים שני מספרי מודלים. היבואן בארץ איננו מגדיר מס' מודל למסך זה וכנראה שקיימות לכך סיבות של מלאי ושיווק. שהרי בארץ, אנחנו תמיד בפיגור. מאידך, באתרים בעולם קיימים ומופיעים שני מודלים. האחד, M9178ZM/A והשני, M9178LL/A. מישהו יודע להבין ולהסביר מה ההבדל בין שני המסכים הללו ??? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית אצל היבואן בארץ. אך יצאתי עם שיחה מגומגמת ולא רצינית. חבל !!! למיטב ידיעתי, המודל המשווק בארץ הוא M9178ZM/A .. כאשר באתרי מכירות בעולם, המודל הפופולארי הוא דווקא המודל השני. תודה מראש על הסיוע.. NVU
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך lcd dell u3014 היו לי המסך כתמים שונים וניקיתי אותו באמצעות נוזל לניקוי מסכי lcd בשם lexsus cl-420 לאחר הניקוי נשארו לי סימנים לבנים על המסך וניקיתי אותו לאחר מכן עם מטלית לניקוי מסכים מסכים וטיפה מים והסימנים עדיין לא נעלמו ברצוני לציין שהמסך מגיע עם ציפוי anti-galre ששומר על המסך האם זה נורא שנשארו לי הסימנים על המסך והאם זה פוגע באיכות שלו באיזשהו אופן למרות שלי זה לא מפריע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מסכי VP930 של ויסוניק שקניתי לפני משהו כמו שנה וחצי והיום שמתי לב שבשניהם יש סימנים , כאלו שנצרבו בגלל חוסר בשומר מסך והשאלה שלי האם זה אפשרי בכלל במסכים של היום וגם שאני בטוח לחלוטין שלא ראיתי את הסימנים האלו אתמול והיום הם צצו לי פתאום כמו כן כבר חודש שיש לי כמה פיקסלים לבנים בודדים מהבהבים על המסך בעיקר כשאני צופה בסרטים (הם במקומות לא קבועים וגם אין אותם תמיד)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום אני ואבי הלכנו למרדנית (סניף הדר) לקנות את המסך המדובר במחיר 1570 ש"ח. הקרטון של המסך היה נראה קצת דהוי אבל פתחנו וראינו את המסך כבל DVI וכבל חשמל. שאלנו את המוכר איפה החוברת הוראות והוא אמר שלמטה, שאלנו אם אפשר לחבר את המסך ולראות אותו והוא אמר שאין לו איפה לחבר אותו. הגעתי הבייתה נכנסתי לאתר של ויוסוניק וראיתי שהייתי אמור לקבל גם כבל VGA חוברת הוראות ושני דיסקים. התקשרתי חזרה לחנות החזרתי את המסך וזוכינו בסכום הקנייה. המוכר נראה לי 'משחק אותה כאילו הוא לא יודע על מה מדובר ואמר שהיום כל המסכים כבר לא מגיעים עם דיסקים. בקיצור סיפור מסריח. אין בשום חנות את המסך VP930B בתקציב שלי(והמסך לא ייבוא יותר לפי אומניטק), והפיליפס הבנתי ממכם גם לא ייבוא יותר לארץ. איזה תחליפים…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם ולקבל אינפורמציה מהמומחים לגבי מסך 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה: הנער שמכר לי את המסך שמר את חשבונית הקניה, אריזת המסך כולל אפילו כל הקלקרים וניילוני האריזה וכמובן את הכבלים המצורפים, חוברת הוראות השימוש וה- CD. כבר בביתו עשיתי בדיקה מהירה של המסך כולל זיהוי סוג הפאנל ומצאתי שמדובר בפאנל S-PVA סוג UW473. כשהגעתי הביתה ערכתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי את הממצאים הבאים: המדבקות שעל קרטון האריזה והתווית המוטבעת באחורי המסך העידו כי המסך יוצר בצ'כיה (CZECH REPUBLIC). בנוסף, העידו המדבקות על גרסת מסך REV A04. כשקירבתי מבטי על התווית המוטבעת על גבי אחורי המסך שמתי לב כי המילים REV A04 מודפסות למעשה על מדבקת נייר קטנה כאשר יתר המספר הסידורי של המסך מוטבע על …
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
ואיפה אני קונה כבל DVI?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה ובדיקה בפורום (מאמרים, ביקורות וכו') אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. מלבד האגרונומיה (לטובת ה- 2243) והעיצוב (כל אחדו טעמו) האם יש הבדלים בין שני המסכים מבחינת "איכות" המסך? (למשל זליגת אור, רמת השחור, דיוק צבעים, זויות צפיה, זמן תגובה וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בחוברת של חיון על הקולקציה של 09 המסך מופיע בקבוצת המסכים מסוג navy במסכים אלו יש אפשרות של כיוון גובה וסיבוב . וגם באתר של סמסונג יש את האופציות הנ"ל מהפורום אני מבין שאין במסך הזה את האפשרויות האלו אם מסתכלים טוב בחוברת אז מתחת למסך לא מופיע אייקון HAS אבל המסך מופיע בעמוד של קבוצת המסכים מסוג navy ונראה בדיוק כמותם מעיון בחוברת נוצר רושם ברור שיש למסך את התכונות של כיוון הגובה וסיבוב , אבל בפועל הוא נמכר כנראה ללא האפשרות הזו
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
2 המסכים בעלי נתונים כמעט זהים כשאפילו הEWX צורך פחות חשמל ובעל ניגודיות טובה יותר ובאה עם מעמד HAS הארגונומי (כפי שמצויין באתר) אז מה יותר טוב ב-BW שהוא יקר ב-50 שקל או שזה לא מוצדק ועדיף לקנות את ה-EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שזכיתי במסך סמסונג 226bw במכרז של המדינה לפני כחודש אך בעקבות הנפילה לא קיבלתי אותו החלטתי לקחת אתמול את אותו המסך מKSP. המחיר ששילמתי 1840 ש"ח למזומן. ביקשתי לבדוק פיקסלים שרופים בזמן הקניה והמוכר היה אדיב ועזר לי לבדוק עם הלפטופ שלי (מדובר בסניף ירושלים) בעקבות רולטת הפאנלים שסמסונג עושה עם המסך המדובר כמובן שהייתי סקרן לדעת איזה פאנל קיבלתי. מסתבר שבמסכים החדשים אין דרך פשוטה לגלות וצריך לפרק את המסך (עסק קצר של פתיחת 6 ברגים ומכסה פח). פתחתי וגיליתי שהפאנל הוא LTM220M1-L01 . למיטב הבנתי מדובר בפאנל של סמסונג ולא בפאנל של AU או CMO ושות'. ככל הנראה לא מדובר במסך ביבוא של ח.י. כי על המסך מופיעה מדבקה של UPS עם היעד PSDS enterprises Haifa. אז אם מישהו מת…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ את המסך הזה עם פאנל S (שיוצר ע"י סמסונג ולא ע"י קבלן משנה)??? שימו לב ל S אחרי מספר המודל. זה חשוב מאד כי פאנלים S הם טובים בהרבה מפאנלים A!
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי טונות של המלצות על המסך, אך בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי כי עלול להיות בעייתי לקצת משחקים עקב INPUT LAG ומהירות תגובה לא משהו. אשמח לשמוע תגובות. כמו כן, אני חסיד של LG, האם יש משהו (גודל 22, 23) שנותן תחרות יפה לסמסונג ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-