עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כך שישארו פסים שחורים מהצדדים . ויתקבל יחס של מסך רגיל ? אם כן איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD עם פאנל כמו שיש לDEEL 2007/* S-IPS * עם אותו הפאנל מה אתם מציעים עם המסך האחר יהיה אפילו יותר יקר ואיכותי מה DELL והתמונה שהוא מציג יותר טובה המחיר יכול לתגמש עריכה : לא חייב את אותו נפאל מאני רוצה אות איכות תמונה כמו שיש לDELL המסך ישמש לצפיית סרטים קצת אופיס ולגלישה בנ'ט עד 3 אלף ש'ח עם חריגה קטנה ;D

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  3. נראה לי שזה מריחות... קבלתי אותו יחד עם המחשב החדש מעבד E6600 וכרטיס מסך 8800640

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. מיועד לשימוש יומיומי ועבודה רבה עם תמונות ופוטושופ

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. טוב כמה שאלות ספציפיות אני קונה מחשב חדש שיהיה בו 8800 gtx והמליצו לי לקנות מסך גדול מאוד על מנת לנצל את הכרטיס יותר אז ככה קודם כל השאלה הנשאלת היא:מה עדיף למשחקים?WS או מסך רגיל?ובהתאם לזה אני אשמח לקבל המלצות למסכים גדולים טובים עד תקציב של 2500+- תודה. אה כן המליצו לי לקנות את ה dell 20 אינצ' שיש ב IQPC ושמתי לב שיש גם דל 22 אינצ' שעולה 400 שח פחות האם באמת יש הבדל משמעותי באיכויות כי פשוט נראה לי שאם אני אקנה WS כבר עדיף משהו גדול

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. סוף סוף אחרי חודשיים של תיכנונים הזמנתי את המסך מפנדה סך הכל עם המשלוח עלה לי 2400 רציתי לשאול כמה שאלות לגביו 1.איך אני יודע שבאמת הפאנל שלו הוא S-IPS והגירסא גירסא: A04 (איזה גירסא הכי טובה ?) 2.המשחק הראשון ששיחקתי היה פרו 6 למה יש מריחות ככה זה אמור להיות ? סך הכל חיצונית המסך נראה מדהיפ פשוט

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי , אני מחפש המלצה למסך LCD כאשר הדגש הוא על משחקים וסרטים בגודל 22 אינץ' בתקציב עד 1500 ש"ח. תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by boaz_aha,

פרסום של מגה, 22 אינץ של דל ב 1700? זה יכול להיות? הם לא כותבים את הדגם. מישהו מכיר את המסך? קראתי קר על ה24 בקורות מעולות, אבל לא על ה22.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by HumanFly,

שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by clown,

השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  13. שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by genia,

.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by aviran_n,

המסך מיועד לילדה בבית ספר יסודי, כל השימושים הם אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים פשוטים. הייתי רוצה לדעת איך המסך בבקשה.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by Jack_g,

http://www.shmm.co.il/Product.asp?Pid=31722&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he יש לו מגן זכוכית ואומרים שיש לו צבעים ממש טובים.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. אז ככה לאחר המלצות בפורום קניתי את המסך 971P של סמסונג. מסך מעולה להכל פרט למשחקים.. רואים מעולה במשחקים עד הרגע שבוא מזיזים את העכבר בג"נרלס או מוסרים מסירות ארוכות בפיפא. ואז רואים איזה צריבה רצינית במסך שהורגת לכם את העינים . ככה שכל מי שחושב על המסך הזה לצורך משחק שיוותר. עיקרון מחר אני מדבר עם החברה על ההחזרה של המסך כי הם הבטיחו שהוא יהיה טוב למשחקים. קניתי מרואים עולם ,נראים אחלה חברה. בקיצור אני צריך מסך אחר 19 לא משנה לי רחב או לא. שתהיה בו חדות בערך כמו הסמסונג או יותר טובה ושיהיה מעולה למשחקים עם פאנל איכותי. כמובן שאני אצטרך אותו ללימודים בעוד שנה וחצי ככה אז שיהיה טוב לטווח ארוך.. טווח המחירים עד 1900 . ומה דעתכם על המסך : NEC LCD MultiSync 19" 1970NXP

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by eins,

ניסתי מטלית לחה השאיר לי סימן של לחות על המסך , ניסתי מטלית לניקוי משקפיים לא הוריד לי את זה איך אתם מנקים את המסך הזה ? כל נגיעה בו משאירה כתם.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום אני חדש פה בפורום, רכשתי השבוע מסך DELL 2407 חדש דנדש אחרי הרבה בדיקות פה בפורום וגם בהרבה אתרי בדיקות חומרה אחרים. אני בהחלט מרוצה מאוד מהבחירה שלי...למרות שהספקתי למצוא פיקסל מת ישר מהקרטון ): אבל חצי נחמה הוא במקום שממש ממש לא בולט לעין ואם לא הייתי עושה את הבדיקה גם לא הייתי מוצא אותו. מה שכן אני אודה מקרב לב לכל מי שיוכל לעזור לי לכייל את המסך להגדרות מיטביות שכן כרגע הוא בהחלט שורף לי את הפנים ואני בהחלט חושב שאני יכול להשתזף איתו (: אז מאיפה מתחילים כיול ? חשוב לציין יש לי RADEON 9700PRO 128MB , אני קונה מחשב חדש בקרוב ככה שזה מה יש בנתיים.. תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  20. אני מחפש מסך LCD בתקציב של כ 1400 ש"ח ... ניתנת חריגה קטנה אבל שתהיה שווה את הכסף בעקרון, אין לי העדפות לחברה מסוימת, אבל אני יודע של LG יש מסכים מצוינים Samsung .. אבל אני מוכן לקבל כל הצעה.. תודה. (עדיף שהחנות תהיה נגישה באזור המרכז, הורים .. קצת פרמיטיביים לא אוהבים אינטרנט ) עריכה: החלטתי על LG L1753TR 2ms החלטה טובה ??

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  21. מסך LCD לא משנה הגודל העיקר האיכות.... ואני לא יכול לתת יותר כסף למסך אז לצערי חייב פנל TN... מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577971

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שימוש עקרי photoshop: הראשון: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 השני: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14883 הרבה שעות מסך. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. התקציב שלי 1000ש"ח. האם כדאי לקנות מסך 18" או שאפשר למצוא גם 19" באותו מחיר שיאפשר איכות צפיה סבירה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cilay,

שתי החיבורים מחוברים אצלי , עכשיו יש כפתור במסך , הכי שמאלי וכשאני מעביר ל DVI הוא לא מזהה , כאילו המסך לא מחובר למרות שהוא מחובר גם בDVI . יש איזה הגדרות שאני צריך לשים ?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים