מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והדגמים הם: LG LCD 19 L1900R 2ms 1:3000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16365 LG LCD 19 L1970HR 2Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=13903 Samsung 19 LCD 932B 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16469 ואם שכחתי מסכים אחרים שאתם ממליצים של LG או SAMSUNG אז סבבה תירשמו גם. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700. ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש. * חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה). עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה. אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אין לי מושג במסכי lcd כרגע יש ViewSonic 19 e92f+ איך המסך W2221AוNu Tech ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=473448 תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
i askt my shop to get my the serail number of the screen befor buying it and its the "c" where can i get the "s" one:( p.s i know this not very cler but if u buy this screen or did same reading about it am sure u will get what am talking about:)
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
איך הNEC , לא מצאתי עליו ביקורות ,לכאורה יש לו פאנל יותר טוב, האם הוא גם טוב במציאות?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מוכרח לשאול, במרצה שלי לפלאש (אני לומד בב"יס ידוע לעיצוב ואמנות) המליץ לי, להפתעתי, על המסך הנ"ל (יש לו אותו בבית), הוא טען שהוא מסך מפתיע ממש ביחס למחירו ושהוא נורא מרוצה ממנו. כמו כן טען המרצה שלי שמדובר במסך 8 ביט ושלפיכך יכול להתאים לגרפיקאי בתחילת דרכו (ולא, אין לי כסף ל EIZO). חיפשתי באינטרנט על המסך, ואכן באתר היצרן מוצהר על 8 ביט עומק צבע : http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=21 אבל בכל review אחר מדברים על פאנל 6 ביט, שגם נשמע סביר יותר (גם מסך 22", וגם במחיר כזה...) אז מה אתם אומרים? למי להאמין? בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את זה 22" Black Dell Flat Panel LCD Monitor E228WFP יש למישהו הצעות טובות יותר
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה עוקב אחריי המחירים ושמתי לב שCHIMEI 22" צנח מ2700 שקל ל1400, עכשיו אין לי כסף למסכים יקרים ואני מוכן להסתפק במסך הזה שאלתי היא כזו: "עסקה משתלמת (לאור המחיר), או עוד חתול בשק? אני מעוניין לשמוע בעיקר מכאלה שרכשו את המסך ואיך הם אוהבים אותו(או לא..) g0vner
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בסביבות ה 2500 שח, 20 " לא רחב, למשחקים (הזמנתי מחשב חדש, אז אין בעיה של רזלוציות לא טיבעיות) ראיתי שהDell 2007FP מאוד מומלץ, יש עוד המלצות או שהוא היחידי שכדאי בתקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הזמן לרכוש מסך. מחפש מסך מומלץ עד 1300 ש"ח ובבקשה לא ה-xerox בגלל ציפוי הזכוכית. גם לא מסך רחב. מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים לא. כניסת DVI - חובה ! ה- Samsung 932 לא עושה לי את זה. המלצות לרב, יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
מה ההמלצה לגבי מסך לעבודה גרפית לדפוס ולאנימציה (לא משחקים, לא צפיה בסרטים): Dell 2007wfp או Eizo Flexscan S1931SH ? התקציב: כ-2,500 ש"ח תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היו לי (נגנבו) 2 מסכים: Samsung 17 לא זוכר את הדגם וכן ViewSonic 19 נדמה לי ה VP930B. ועכשיו אני צריך לקנות שניים במקומם. אני מעוניין באחד שיהיה 19 והשני 19-22. בשני המסכים משתמשים לגלישה באינטרנט ועבודה רגילה ביתית (office וכדומה) וכן במשחקים (גם משחיקם כבדים) ובצפייה בסרטים. על אילו מסכים אתם ממליצים בתקצבי של 4000 ש"ח לשניהם (אם תהיה חריגה קלה מהתקציב אך שווה - לא נורא)? האם כדאי ללכת על מסך רגיל (4:3) או (עקב הצפיה בסרטים וסדרות ושנות שהתמונה בהם רחבה) על מסכי 16:9 (אם אני לא טועה ביחסים)? תודה רבה יגאל
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
L206WTQ זה הדגם. עכשיו, אני חדש מאוד בקניית מסכים בכלל ומסכי LCD בפרט.. כך שאין לי ידע נרחב בנושא. אני יודע שלמסך יש קצב תגובה של 2MS המסך הוא מסך רחב(אני אשמח אם תתנו חוות דעת על מסך רחב גם ככלל משום שלא יצא לי לעבוד איתו). המחיר שלו -1650 שקל.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי כמה כתמים קשים על ה LCD שלא יורדים עם מטלית ללא סיבים (זה שמנקים איתו משקפים), אז אני מחפש איזשהו תרסיס שיוריד אותם, הבעיה היא שאני מוצא תרסיסים רק מחברות אנונימיות ואני פוחד שזה ידפוק לי את המסך.. אז למישהו יש המלצה על תרסיס מסוים.. ? או אם מישהו יודע איך התרסיס הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~0241~2997~0.htm תודה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
באתר הפאנלים כתוב- - Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS ( LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. זה S-IPS כמו הרחב או S-PVA ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-