עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. היעוד של המחשב והמסך הם בעיקר משחקים וסרטים. Dell LCD 24 S2409WFP FullHD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=30601 Dell LCD 23 U2311H IPS FHD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29413 Samsung 24 LCD BX2450 Led http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=30367 LG LCD 24 W2486L Led 2Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=27698 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-4442&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 המסכים האלה הם ההתלבטויות שלי, מה לדעתכם הכי עדיף לרכישה? או אם אתם ממליצים בכלל על מסך אחר? תודה לכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ydca,

לאחר בדיקה וחיפוש בפורום ה'מלומדים' הזה, נראה לי שבתקציב שלי ולצרכים שלי, מסך זה יתאים לי, אלא שמחלק מן התגובות אני למד שהמסך כפי שהוא מגיע מהקופסה אינו מוגדר טוב וצריך כיוונים וכייול. העניין הוא שאני חושש מזה שלא אסתדר עם הגדרותיו ואינני מקצועי! האם יש לי ממה לחשוש או שזה חשש מוגזם? יש דרך להתגבר על זה? לחילופין אשמח לשמוע על המלצות אחרות סביב סכום זה, שימושי העיקריים הם: סרטים וטקסט, ואני רוצה מסך שיתן לי בשני שימושים אלו את החדות והצבעים הטובים ביותר [הDELL 2007 גם יקר יותר בכ500 ש"ח וגם מלחיץ בגלל מדיניות הפיקסלים] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by alonz1,

אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  5. שלום לכולם: 3 המועמדים שלי הם: סמסונג 2243 יקיר הפורום(האם הוא לא ישן מידי ???) סמסונג T220 -הוא יפה אך מקובע סמסונג 2333 נראה לי בעייתי בעיקר בקטע של הרגלית הבעייתית אז מה כדאי לי לקנות? אודה לתשובתכם המהירה ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by Eonblueapoc,

אהלן חבר'ה, אני צריך עצה לגבי איזה מסך לקנות ל- GTX 970 שלי לגיימינג (BF1, Witcher 3) והצגת סרטים. עלתה לי המחשבה לגבי מסך 144HZ אבל אני כבר שנים משתמש במסך IPS ופשוט החלטתי שאני מעדיף להשאר עם איכות הצבעים של IPS מאשר TN. אני חושב שאני דיי סגור על סדרת ULTRA SHARP של DELL, רק השאלה האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולוציה 1440p עם מסך ה-27", או שכדאי לא לקחת סיכון ולקנות 24" 1080p? תודה רבה מראש, אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by markdd,

שלום לכולם, רציתי להגיד שהתרשמתי מאוד מהפורום שלכם - יש כאן אנשים מקצועים שמבינים על מה הם מדברים כל הכבוד ! אני מחפש (כבר זמן מה ) להחליף את הCRT שלי למסך LCD טוב עברתי אין ספור חנויות,פורומים,אתרי השוואה וכ"ד ועדיין מטלבת אני מחפש מסך 19-20 '' ל : עבודה עם מסמכים,אינטרנט ועריכת וידאו,מחשקים וסרטים . תקציב : 2000 ש"ח (אם אפשר לא לחרוג יהיה טוב ) יש לי בעבודה 2 מסכים : IBM דגם L191P שהוא 19 '' ו-DELL גדם 2007FP של 20'' אין מה להשוות הDELL לוקח בגדול .אז כבר סגרתי עם עצמי שאני הולך על DELL חבר שלי קנה LG1970HR ולדעתי הוא נראה יותר טוב (צבעים יותר חיים,בהירות ) לגבי זמן תגובה - לא ראיתי הבדל מהותי למרות שDELL הוא 16 msec וה-LG הוא 2MS (אולי אני טועה ?) . ובנוס…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by morgoth,

קודם כל ברכות על הפורום החדש, זה היה ממש מתבקש בעקבות פופולריות הסטיקי. אז ככה, יש לי התלבטות האם להביא את ה viewsonic vp930 מארה"ב מה שאומר שהאחריות עליו בעייתית המשלוח לא יעלה לי כי בן דוד שלי מגיע לארץ עוד חודש, או לקנות בארץ מסך LCD עד 2000 ש"ח. אם התשובה היא לקנות בארץ אז אשמח להמלצות ובעיקר בעיקר לביקורות על מסכים. מטרות המסך הן דיי הכל, משחקים, סרטים, גלישה באינטרנט, הרבה קריאה, וממש קצת עבודה עם תמונות. ועוד דבר, אם הביצועים הנ"ל מושגים טוב יותר במחיר הזה במסך 17" אז תגידו כי הרבה יותר חשובים לי הביצועים מהגודל. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by ranyadovner9,

האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?

10. שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. Started by ram4000,

שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות בגדלים 23-24 לשימוש :צפייה בסרטים,אינטרנט. איזה דגם הכי טוב ? עד 1500 ש"ח תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום לכם. אני מתלבט ברכישת מסך מחשב בגדלים 20-22 אינצ' בפורמט 16:9 השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין. 3 המסכים ששמתי עליהם עין הם סמסונג 226bw אסוס pw201 דל 2007wfp איזה מהם הוא הכי מתאים לי? האם יש המלצות אחרות? תודה רבה על עזרתכם.

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by RedSpeedy,

אהלן לכולם אז ככה אני עומד לקנות מסך "19 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מסך רחב או רגיל אממ אני רואה הרבה סרטי וחשבתי שבמסך רחב אני ירוויח שיהיה שוליים יותר צרות בצפייה של סרטים (הגיוני לא?) וזהו שהופתעתי לראות באיזה תצוגה את אותו סרט במסך רגיל ורחב ובשניהם הרוחב של השוליים השחורים היה זהה : אז אני פשוט לא מבין מה היתרון במסך רחב? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by RV25,

רכשתי אתמול מחשב חדש עם מעבד dual core E6300, לוח אם EP43-DS3 וכרטיס מסך 9600GT 512MB. כמו כן גם לקחתי קירור טוב למעבד. המחשב יועד מלכתחילה לשימוש במשחקים קלים-בינוניים (בעיקר משחקי ספורט עכשויים כדוגמת FIFA ו-NBA) על מסך 22" שעוד לא נרכש, אבל עכשיו צצו לי כל מיני התלבטויות וחששות לגבי ההגדרות שאני אוכל לשחק בהם עם הכרטיס שרכשתי ועם מסך בגודל הזה. האם כדאי לי בכל זאת להתפשר על מסך 19" כדי לקבל יותר תמורה במשחקים, או שגם על מסך 22" אני אוכל לשחק בצורה סבירה+, ובעיקר מספקת, במשחקים שציינתי? אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מודע לעובדה שיש המון דיונים פה על מסכים רחבים של 20 ו22 אינץ', וקראתי חלק נכבד מהם, אך הרגשתי שאני מעוניין לפתוח נושא משלי כיוון שאני עוד בספק האם כדאי לי לקנות מסך חדש או לא. כרגע אני משתמש במסך LG 1960TR שהוא 19 אינץ'. אני כבר מספר שנים מפטנז על לקנות לעצמי מסך רחב אך זה לא בדיוק הסתדר. ראיתי שהרבה ממליצים על המסכים של סמסונג (2253BW וה T220 & T220P) ועל מספר מסכים נוספים (לא זוכר את הדגמים). השאלה שלי, האם אני ארגיש הבדל מבחינת איכות התמונה? רציתי לדעת איך המסך שלי בהשוואה לאחד המסכים האלה כדי להחליט סופית אם משתלם לי לקנות מסך חדש או לא. בעיקרון אני צופה הרבה בסרטים וסדרות במחשב (המחשב זה למעשה הטלויזיה שלי) והייתי מעוניין להתחיל צפות גם בפורמטים כבדים יותר …

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by dan111,

שלום, כרגע יש לי מסך LCD של SONY מדגם SDM-HX95 המסך אצלי לדעתי מסביבות 2006, נראה לי שבזמנו עלה סביבות ה-4000 ש"ח חחחחח הוא עדיין עובד וטוב אבל חשבתי לעבור למסך רחב יש בבלאק פריידי מבצע ב-TMS על הDELL U2312HM ב830 ש"ח כדאי לשדרג? האם יש הבדלים בין הפאנלים? אני צריך גם שתי יציאות DVI כדי לחבר שני מחשבים, מה שאין לי ב-SONY אשמח לדעת מה אתם חושבים תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  18. בזמנו כשעברתי לעידן הLCD (לפני כמה שנים)קניתי מסך מושקע LG 1720B, השאלה שלי האם מסך חדש ייתן שיפור משמעותי בצפיה בסרטים, עריכת תמונות, אינטרנט, אופיס למיניהם ותכנות? או שהשיפור היחיד שאני יכול להשיג הוא מבחינת גודל מסך?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yanivgold,

שלום חברים אני חדש כאן ואני מעוניין בעזרה בבחירת מסך התקציב שלי הוא עד 2200 שח הצרכים שלי הם : אינטרנט, אופיס, סרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים בכלל) כמו כן יש לציין שמאוד חשובה לי האיכות בתמונות, צבעים חיים ועומק הדגמים שעליהם אני חושב הם: samsung 931b samsung 940bw dell 2007fp dell 2007wfp dell e228wfp samsung 226bw viewsonic vp930b asus pw201 תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  21. קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום לכולם נהנה מאוד מהאתר והפורום :-) היום יש לי מסך 19 ריבועי יחסית ישן של BENQ- מעוניין לשדרג יושב 60-70 ס"מ מהמסך. גם הילדים משתמשים כמובן עיקר השימוש הוא OFFICE, אינטרנט וסרטים. יש לי גם מסך טלויזיה שמחובר למחשב במקביל. את עיקר הסרטים רואים שם. אין כרטיס מסך ייעודי על המחשב. אחת הבעיות שלי שהמסך תומך בהפרדה נמוכה יותר מהטלויזיה (מסך ממש ישן :-) ) אני עובד בשכפול מסכים ולכן יש בעיה. לא רלוונטי לעבודה בהרחבת מסכים- לא טכנית אלא מסיבות אחרות. הקיצר אני מתלבט לגבי גודל מסך 24/25 למסך 27. האם FHD 27 לא גדול מדי למרחק הזה? אני ממש לא רוצה לראות פיקסלים....מצד שני מאוד רוצה גדול..... והדבר השני- איזה מסך מומלץ ? אני רואה שכ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. Started by itayze,

האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה. יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!! 1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר??? 2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים? 3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר? 4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  25. שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.