מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות בגדלים 23-24 לשימוש :צפייה בסרטים,אינטרנט. איזה דגם הכי טוב ? עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתלבט ברכישת מסך מחשב בגדלים 20-22 אינצ' בפורמט 16:9 השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין. 3 המסכים ששמתי עליהם עין הם סמסונג 226bw אסוס pw201 דל 2007wfp איזה מהם הוא הכי מתאים לי? האם יש המלצות אחרות? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם אז ככה אני עומד לקנות מסך "19 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מסך רחב או רגיל אממ אני רואה הרבה סרטי וחשבתי שבמסך רחב אני ירוויח שיהיה שוליים יותר צרות בצפייה של סרטים (הגיוני לא?) וזהו שהופתעתי לראות באיזה תצוגה את אותו סרט במסך רגיל ורחב ובשניהם הרוחב של השוליים השחורים היה זהה : אז אני פשוט לא מבין מה היתרון במסך רחב? תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש עם מעבד dual core E6300, לוח אם EP43-DS3 וכרטיס מסך 9600GT 512MB. כמו כן גם לקחתי קירור טוב למעבד. המחשב יועד מלכתחילה לשימוש במשחקים קלים-בינוניים (בעיקר משחקי ספורט עכשויים כדוגמת FIFA ו-NBA) על מסך 22" שעוד לא נרכש, אבל עכשיו צצו לי כל מיני התלבטויות וחששות לגבי ההגדרות שאני אוכל לשחק בהם עם הכרטיס שרכשתי ועם מסך בגודל הזה. האם כדאי לי בכל זאת להתפשר על מסך 19" כדי לקבל יותר תמורה במשחקים, או שגם על מסך 22" אני אוכל לשחק בצורה סבירה+, ובעיקר מספקת, במשחקים שציינתי? אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מודע לעובדה שיש המון דיונים פה על מסכים רחבים של 20 ו22 אינץ', וקראתי חלק נכבד מהם, אך הרגשתי שאני מעוניין לפתוח נושא משלי כיוון שאני עוד בספק האם כדאי לי לקנות מסך חדש או לא. כרגע אני משתמש במסך LG 1960TR שהוא 19 אינץ'. אני כבר מספר שנים מפטנז על לקנות לעצמי מסך רחב אך זה לא בדיוק הסתדר. ראיתי שהרבה ממליצים על המסכים של סמסונג (2253BW וה T220 & T220P) ועל מספר מסכים נוספים (לא זוכר את הדגמים). השאלה שלי, האם אני ארגיש הבדל מבחינת איכות התמונה? רציתי לדעת איך המסך שלי בהשוואה לאחד המסכים האלה כדי להחליט סופית אם משתלם לי לקנות מסך חדש או לא. בעיקרון אני צופה הרבה בסרטים וסדרות במחשב (המחשב זה למעשה הטלויזיה שלי) והייתי מעוניין להתחיל צפות גם בפורמטים כבדים יותר …
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך LCD של SONY מדגם SDM-HX95 המסך אצלי לדעתי מסביבות 2006, נראה לי שבזמנו עלה סביבות ה-4000 ש"ח חחחחח הוא עדיין עובד וטוב אבל חשבתי לעבור למסך רחב יש בבלאק פריידי מבצע ב-TMS על הDELL U2312HM ב830 ש"ח כדאי לשדרג? האם יש הבדלים בין הפאנלים? אני צריך גם שתי יציאות DVI כדי לחבר שני מחשבים, מה שאין לי ב-SONY אשמח לדעת מה אתם חושבים תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
בזמנו כשעברתי לעידן הLCD (לפני כמה שנים)קניתי מסך מושקע LG 1720B, השאלה שלי האם מסך חדש ייתן שיפור משמעותי בצפיה בסרטים, עריכת תמונות, אינטרנט, אופיס למיניהם ותכנות? או שהשיפור היחיד שאני יכול להשיג הוא מבחינת גודל מסך?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש כאן ואני מעוניין בעזרה בבחירת מסך התקציב שלי הוא עד 2200 שח הצרכים שלי הם : אינטרנט, אופיס, סרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים בכלל) כמו כן יש לציין שמאוד חשובה לי האיכות בתמונות, צבעים חיים ועומק הדגמים שעליהם אני חושב הם: samsung 931b samsung 940bw dell 2007fp dell 2007wfp dell e228wfp samsung 226bw viewsonic vp930b asus pw201 תודה רבה יניב
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם נהנה מאוד מהאתר והפורום :-) היום יש לי מסך 19 ריבועי יחסית ישן של BENQ- מעוניין לשדרג יושב 60-70 ס"מ מהמסך. גם הילדים משתמשים כמובן עיקר השימוש הוא OFFICE, אינטרנט וסרטים. יש לי גם מסך טלויזיה שמחובר למחשב במקביל. את עיקר הסרטים רואים שם. אין כרטיס מסך ייעודי על המחשב. אחת הבעיות שלי שהמסך תומך בהפרדה נמוכה יותר מהטלויזיה (מסך ממש ישן :-) ) אני עובד בשכפול מסכים ולכן יש בעיה. לא רלוונטי לעבודה בהרחבת מסכים- לא טכנית אלא מסיבות אחרות. הקיצר אני מתלבט לגבי גודל מסך 24/25 למסך 27. האם FHD 27 לא גדול מדי למרחק הזה? אני ממש לא רוצה לראות פיקסלים....מצד שני מאוד רוצה גדול..... והדבר השני- איזה מסך מומלץ ? אני רואה שכ…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה. יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!! 1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר??? 2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים? 3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר? 4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המסך הוא Lenovo LI2215s 21.5 Inch LED האם כדאי? ראיתי אותו באחד מאתרי המחשבים. המחיר הוא 331 ש"ח במסגרת הבלאק פרידיי יש את המסך LG 22MK400H-B 21.5'' LED שעולה 430 ש''ח. והמסך AOC 22E1D 21.5'' LED שמוגדר כמסך גיימינג, וזה מה שאני מחפש, והוא עולה 364 ש'ח
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק מעט, צופה בהרבה מדיה וגם די הרבה שימוש שותף. שווה את ההשקעה לטווח הארוך לפחות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שימוש שוטף + משחקים. היום אני עם DELL 2515H, האיכות של הצבעים תרד? או אולי לא? אני רגיל למסכים של DELL... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך למחשב שמיועד למשחקים. אני מתלבט בין שני מסכים מאחר ולא ברור איזה פרמטרים ישפיעו יותר על חויית המשחק. שני המסכים נמצאים באותו טווח מחירים של כ- 1500ש"ח. מסך 1: מסך מדגם VX2235WM בגודל 22 אינץ' של חברת ViewSonic, על פי המלצתו של ירון אביב למפרט משחקים במאמרו "מפרטים מומלצים: שלושה מפרטים נבחרים" http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2 מסך2: מסך מדגם ViewSonic VP930b בגודל 19 אינץ', על פי הביקורת של ארז ורבר במאמרו "השוואת מסכי LCD איכותיים בגודל "19" http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/ בתודה מראש, הלל
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקי , אז אני חושב לכיוון של אחד מאלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=588933 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 אני לא מבין גדול במסכים אז מי מהם עדיף ( או שבכלל משהו אחר ? ) (על האסוס אני מקבל קצת הנחה ) השימוש שלי זה אינטרנט , סרטים ומשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות מסך מחשב ומתלבט מה הכי טוב לי (כן, כרגע אני עדיין עם CRT). אופי העבודה: 50% תיכנות 30% משחקים (בעיקר ספורט ו FPS 20% עבודה משרדית ואינטרנט. תקציב: עד 2000 שקל (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב 200-300). האם כדאי לי ללכת על LG L2000CP בגלל הפאנל ? או שאולי כדאי לי ללכת עם העדר ולקחת אחד ממסכי ה 22" הרבים שבשוק, למרות פנל TN (בכל זאת מסך גדול יותר זה גם יתרון) ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-