עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by -plumpa-,

עודכן 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  2. עשיתי חיפוש בפורום ויש המון ביקורות טובות על המסך. אני מעונין לראות אותו לפני שאני קונה אתם יודעים אולי איזה חנות מוכרת אותו אני גר בת"א ככה שכל מה שבמרכז יכול להיות סבבה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. Started by primo,

שלום, ברצוני להחליף את מסך ה CRT המיושן שלי ב LCD חדש. השימושים שלי במחשב זה 95% מהזמן משחקים כבדים. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה מינימלית (עד שאני כבר קונה אני לא מתפשר אלא מעדיף לבזבז את הכסף שלי על מסך איכותי). *אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 640MB. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by stone cold,

אני מתכנן ביולי לקנות מסך חדש כרגע אני משתמש ב17 CRT מיושן אחרי שנתתי תCRT הטוב שלי לאחי לפני כמה חודשים והאיכות תמונה של ה17 פשוט דוחה ובכלל נימאס לי מהנפח של הCRT והגיע הזמן לצעוד לעתיד בכל מיקרה אני לא יודע אם לקנות 19 או 20 או 22 אני כן רוצה מסך רחב ואני כן רוצה רזולוציה טבעית גבוה אני גם מוכן להשקיע יותרב-PIVOT אם יש מסכים טובים שתומכים בזה כי רוב המסכים שראיתי עד היום לא תומכים בPIVOT בעניין זווית הצפיה -אני צופה מול המסך ככה שלא חיב זווית רחבה בעניין הזמן תגובה -אני מאוד רגיש לזה אז שיהיה מהיר עד כמה שאפשר חוץ מיזה החדר בדרך כלל חשוך ככה שיש עדיפות למסכים שמשדרים תמונה איכותית בחושך בעניין הרזולוציה אני מקווה לרזולוציה כזאת- 1680X1050 כי זה אמור להיות תואם…

• 59 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Tommy,

אז הבחירה הכי טובה למשחקים\אינטרנט\סרטים בטווח המחירים של 1800 מקסימום יהיה VIEWSONIC VP930 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by J0n1,

קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר. הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN. אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף? לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים? האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר? האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by starnet,

כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by MishaK,

היי לכולם, אחרי כמעט 5 דקות גלישה כאשר המסך הפוך לצידו, הגעתי למסקנה שזה פשוט הרבה יותר נוח וכיף. הבעיה היחידה היא שכל פעם צריך לעשות את ההיפוך לבד דרך הדרייברים של ATi, האם יש דרך לעשות זאת אוטומטית (מניח שלא)? אם לא (כמובן שלא יותר נכון), האם יש איזו שהיא תוכנה שבלחיצת כפתור תחליף בין הרזולוציות והרוטציה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by קובי 1980,

היי,אספתי אתמול את המסך המושמץ פה,ה 226bw של סמסונג.רציתי רק לשתף אתכם בהתרשמות שלי עליו.חשבתי לכתוב סקירה אבל לא יהיה בה צורך ככל הנראה. ובכן המסך הזה פשוט עצום מבחינת גודלו ועם זאת התרגלתי אליו מאוד מהר (הופתעתי מכך שיש המון אתרים שתומכים בWD). הייתה לי בעיה מסויימת עם powerdvd בצפייה בסרטים אבל עם שאר התוכנות אין שום בעיה.ואני עובד על העניין הזה, הסרטים עצמם אכן לא ממש פסגת האיכות (ה17'' הישן הציג בצורה קצת טובה יותר) אך הגודל מפצה על האיכות.בצפייה בסרטי dvd אין שום בעיה והתמונה טובה מאוד. ניסיתי להריץ מס' משחקים על ההגדרות הגבוהות שלהם והתוצאה לא איכזבה אותו,שום מריחה ושום נעליים תמונה מעולה.ואני עוד עם כ.מסך סטנדרטי יחסית. אני חוזר על משהו שכבר אמתרי לא פעם,נכון זהו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by white_rider,

hey i need a new Monitor i dont care about size or firm all i care about is my EYES im a programmer, video editor and a gamer i spend most of the day in front of the computer so i need a screen that is comforable for my eyes i might add money in case of something really worth it thanks

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  14. Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by Dilbert Marker,

יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by lader,

אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. צריך המלצה על מסך 19" widescreen עד 1400 ש"ח, הרכיבו לי מפרט וכללו את המסך הזה בתוכו: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI (¤1334 אבל הוא לא מסך רחב ואני רוצה רחב... אני צריך משהו באותה רמה פחות או יותר, ואם זה ממש קריטי אז חריגה של 100 שקל אפשרית. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by doker,

שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by EyalOnn,

יש איזה שהוא הבדל משמעותי בין הדגמים, כי ראיתי ביקורת מקיפה רק על ה-1960TR, ורציתי לדעת האם ה-1970 יותר טוב ממנו או ההפך, במיוחד שמצאתי לנכון שה-1960TR עונה על רוב הדרישות שלי כמו מסך טוב למשחקים במחיר תקציבי של 1500+-.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asaf_azar,

אני חושב לקחת 206BW ב1300(מחיר טוב?) ואף פעם לא היה לי LCD. עכשיו ככה: אני יכול לעבוד ברזולוציה שונה מהטבעית ושתהיה חדה ובלי בעיות? ראיתי שחלק אמרו שהטקסטים בLCD לא ברורים?עוד פעם נכון או לא? ואפשר לעבוד במשך כמה שעות רצופות עליו בלי עיניים דומעות וכו'?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. ההשוואה האחרונה פורסמה והפעם מסכי 19" רגילים פשוטים בעלי פאנל TN, אתם מוזמנים להגיב ולשאול שאלות. נ.ב כרגיל בלי ספאם מיותר בבקשה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Silol,

שלום אני צריך המלצה למסך 22" או יותר למשחקים וסרטים ב500$, שלא יהיה מריחות וחשוב שיראו צבעים אמיתיים! תודה..

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by dan1111,

שלום, אני מתלבט לגביי שני המסכים הבאים: BenQ FP93GX או LG L1953TR שניהם במחיר של כ-1,200 שקלים. בבקשה עצות לגבי איזה מהמסכים האלה יותר טוב. אם מישהו ניסה / ראה אחד מהם, אשמח לקבל תגובות טובות / רעות עליהם. אגב, לפני שיציעו לי אותם, אני יגיד למה אני לא מעוניין במסכים האחרים בטווח מחירים הזה שהם בעלי פאנל VA: XEROX XG-91D - ההשתקפות שנוצרת ממנו בגלל הציפוי זכוכית שלו די מפריעה לי. Lenovo L192P - אני ממש לא אוהב את העיצוב של המסך (אני יודע שזה לא הכי חשוב, אבל לי זה די חשוב). BenQ FP91GP - לא ממש יצא לי למצוא את המסך בחנויות, וגם לפי מה שמצאתי באינטרנט המחיר גבוה בהרבה. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by phoenixtb,

שלום לכולם שוב החלטתי שאני הולך על קניית המסך הנ"ל ואני אקח את הסיכון. דיברתי אם מוכר חנות שאני מכיר והוא אמר לי שהוא יכול לנסות אולי לארגן לי את ה S-IPS אבל הוא ביקש ממני להגיד לו איזה REVISION המסך. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי מהו ה - REVISION של הדל בעל פאנל ה - S-IPS. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roei_b,

המליצו לי על(א') - Samsung 226BW וחבר שלי המליץ לי על Dell E228WFP איזה מסך עדיף? (ואיזה פאנל עדיף?) נ.ב. אם יש מסך יותר טוב תמליצו, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים