מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן רציתי לקנות מסך LCD שישמש אותי גם לטלויזיה וגם למסך המחשב. ראיתי את המסך הבוקר בעיתון, ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו- viewtech 9005l-TD 19" גודל מסך-19 אינצ' מהירות רענון-2 MS כניסה דיגיטלית ואנלוגית:DVI+VGA+S-VIDEO+AVI+CVBS כולל רמקולים רזולוציה מקסימלית:1280X1024 ניגודיות-1:700 מתאים לכל שיטות השידור מחיר: 1500שקל תודה לעוזרים, ודרך אגב מה זה ניגודיות ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת סרטים, לא רואים את התמונה טוב, רואים ממש את הצבעים זזים בצורת עגולים. במסך הקודם שלי סמסונג 730B לא הייתה לי את הבעיה הזאת וזה עוד מסך TN ובמסך החדש יש ממש בעיה בלראות סרטים בצורה סבירה אפילו. יש לי גם בעיה בצבע השחור, כשיש מצב בסרט שהתאורה כהה רואים שהשחור משתלט על האזור ולא רואים את הפרטים של הסרט באזור. יכול להיות שהכרטיס מסך שלי חלש למסך הזה וכדי להחליף אותו בחזק יותר? מישהו מכיר את הבעיות האלה בסרטים עם המסך הזה והכרטיס? יכול להיות שסוג המסך הזה לא מתאים לסרטים? מישהו יכול לעזור בבקשה בלמצוא פתרון לבעיה הזאת? ממש התאכזבתי מהמסך הזה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב? האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים? שאלה נוספת- האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהתקציב שלי יצליח לכלול את המסך DELL 2007WFP אך במהרה גיליתי שאין לי מספיק כסף ונאלצתי להסתפק במסך Samsung 931BW אתמול הצלחתי להרוויח עוד איזה 1000 ש"ח וכעת אני מוצב בפני דילמה קשה אני יכול לשדרג למסך של DELL או שאני יכול לקנות ממיר של HOT Magic - למי שלא יודע זה הממיר שיכול להקליט תוכניות לעצור ולהעביר אחורה בזמן אמת וכו', יותר פרטים פה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2022〈=he מה לפי דעתכם יותר כדאי לי?? להשקיע במסך יותר טוב? או אולי להשקיע בממיר קסום בבקשה תעזרו לי! זה משגע אותי!!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני קונה מחשב וחדש ואיתו גם מסך. אני לא ממש צריך מסך גדול וגם אין לי יותר מדי כסף אז החלטתי ללכת על 17 אינץ. התקציב הוא בערך 1000, אבל אם יש מסך שעולה קצת יותר וההבדל באמת משמעותי אני יכול להתגמש קצת. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לאחי, יש יום הולדת בקרוב, ואני ושאר האחים מתכננים לקנות לו מסך LCD כמתנה. יש לנו תקציב שעומד על 1600 שקל. שמעתי על ה-VP930B של View Sonic. (מה דעתכם על המסך הנ"ל? ) חשוב לציין, הוא משחק הרבה במשחקים, שדורשים מחשב חזק, לכן אני צריך המלצות למסך איכותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הבחירה הראשונה שלי היא: Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp Flat Panel שמחירו בסביבות 2300 ש"ח. אני מחפש מסך טוב למשחקים רצוי 20 או 19 אינצ' ושלא יהיה פאנל TN. אני אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
ראשית אני אציין שלפני שפתחתי את האשכול עשיתי סיקור וחיפוש ברשת בכל מיני אתרים, החל מחיפוש מפרט טכני 'יבש' באתרי השוואות zap,wisebuy (וגם קריאהבCNET),חיפוש מפרט טכני באתרי יצרן,קריאת חוות דעת גולשים[טוקבקים] וסיקורים בYNET (דליתי מידע ועזרה יותר מהטוקבקיסטים,מאשר מהסוקר עצמו שלא התרשמתי כלל), קריאת רוב האשכולות שנמצאים ב4 הדפים האחרונים בפורום הזה [מצאתי מידע אבל לא מספיק], וגם קריאת מדריכים איך לבחור מסך LCD. אך הדרך הטובה ביותר לבחור מסך זה לשאול כאן, ושאקבל תשובה מדוייקת לצרכים ולמה שאני צריך מאנשים שזה התחום שהם מבינים ושולטים בו. כי לדלות מאשכול כזה רבע מידע, ומתגובה כזאת עשירית מידע לא כל כך עוזר לי. לפני שאני אציג את המסכים אציין שאני פתוח להצעות למסכים נוספים חוץ מ…
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדייף כי אני העדפתי את הsamsung וגם כי ה2 אינטש האלה לא ממש משפיעים. חבר שלי קנה ת223bw של הסמסונג ב בערך אותו מחיר של הdell בzap באיזה חנות.. ו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי לכולם, כאשר אני צופה בסרטים ברזולוציה הנ"ל, אני לא מקבל מסך מלא אלא תצורה של 4:3 ו-2 עמודים שחורים בצדדים. כיצד ניתן לסדר זאת?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך רחב למשחקים עם רזולוציה גבוהה ושהיה לפחות 20 אינץ עד 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
צהריים טובים, אחראי חיפוש מקיף בפורום ונסיון "למקצע" את עצמי כמה שיותר לפני שאני קונה LCD, הגעתי למסקנה שאולי כדאי לבקש המלצה אישית מאשר לחפש המלצות שניתנו לאחרים שרק קולעות בחצי לבקשה שלי. אני מחפש לקנות מסך 19" לבית. רוב הזמן אני לא עובד מול המחשב ישירות מאחר ויש לי מחשב במשרד. כשאני עובד עם המחשב בבית, זה דברים קטנים באינטרנט ואת רוב הזמן אני ינצל על משחקים. האם מישהו יכול להמליץ על מסך 19" שמתאים למשחקים ומגיע למחיר של עד כ 1500 שח? (למרות שאם תינתן לי אופציה טובה יותר אסכים לשלם קצת יותר בשביל קפיצת מדרגה באיכות). כמה חברים המליצו לי על ה LG1960TR, שמבחינת נתונים יבשים נראה טוב. יכול להיות שאולי אפילו כדאי Wide? אני קצת מפחד מ Wide מאחר והכרטיס מסך שלי דיי ישן - ATI …
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי שה206BW עולה בניואג 1050 ש"ח (269 דולר). עכשיו השאלה שלי כמה עולה המשלוח?האם יש אחריות? המוצר יכול להשבר? או שעדיף כבר לקנות מסך ברמה גבוהה יותר כמו ה2007WFP מאיזו חונת בחו"ל כי זה זול יותר? סליחה על החפירה אבל זה נראה לי דרך מעולה לחסוך כסף
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל המסך הזה. אני לא ממש גיימר, וגם כשאני משחק אין לי בעיה להתפשר על הגדרות בינוניות (ואני אפילו לא מדבר על פילטרים...). אני כרגע מתלבט בקניית המחשב בין 8800 (640 או ש-320 יספיק?) ו-x1950xt. בנוסף, איך עדיף לי לחבר את הממיר של הכבלים למסך, דרך כניסת הקומפוזיט שלו, או דרך כרטיס טלויזיה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-