מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=MW221U&cart=11745917021435032〈=heb יש לי X1950 ... עכשיו המסך שיש לי עכשיו 17 אינץ אני לא יכול לשים איתו 85HZ... רזולציה 1280X1024 והוא עובד על 60HZ השאלה אם המסך ששמתי ה ASUS יעבוד על 85HZ על 1280X1024? או יותר?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלומת פורום מסכי LCD ! אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ 2MS 1:3000 ניגודיות עכשיו ראיתי את המסך הזה השאלה שלי הוא טוב לא טוב גרוע לא לקנות שווה מאוד לקנות מהר. L1900J של LG בתודה אור
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, וורד ומעט בשביל משחקים.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" ומרתיע אותי קניית מסך בעל פאנל TN בשל מה שכתבו באתר על זווית הצפיה הצרה.. האם יש מסך איכותי בגדלים האלה שהוא בעל פאנל VA או IPS במחיר שפוי (עד 1500 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני יודע זה נחרש , אני הולך לקנות היום בערב 2007WFP רציתי לקנות מIQPC אבל אז ביקרתי אצל SKYPC והם יותר קרובים והכל עכשיו כדי לדעת שהמסך הוא REV A04 והפנל S-IPS מה אני צריך לראות חיצונית לקופסא ופנימית? הבנתי מהאינטרנט שצריך לחפש איפה שהוא בשהמסך פועל RT803 וש סוף הבר קוד יהיה L ולא S מישהו שיש לו תמסך אולי רואה סימנים או משהו שאפשר לזהות , ולמי שיש שירשום תבר קוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו כבר הרבה על המסך הנ"ל אבל בכל זאת לא מצאתי תשובה לנושא ע"פ המפרט למסך יש זמן תגובה של 16 MS 1.האם אין לו בעיות במשחקים וכו... בגלל זמן התגובה הנמוך יחסית? ??? 2.יש לי כרטיס מסך 8800 340M האם יהיה בעיה בהרצת משחקים (לא ברזולוציות מטורפות)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מהרגע שהזמנתי, קיבלתי אתמול את הדל 2007WFP. ורציתי לשאול דרך איפה לחבר אותו? יש שם DVI-D ו VGA. ודרך אגב, קיבלתי עם המסך עוד כבל כזה, USB, למה הוא משמש? כי מצד אחד הוא USB רגיל ומצד שני הוא USB כזה שונה נדמה לי.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שמסכי CRT יותר טובים לגיימינג, זה נכון בכלל?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
ראיתי שיש בפורום קנייה משותפת של מסכי DELL 2007 wfp ורציתי לשאול: תכננתי במקור ללכת על ה samsung 931bw שיעלה לי 1,200. השאלה היא האם עדיף לי במקום זה ללכת על הDELL כי מצד אחד הוא יהיה זול יותר בקנייה משותפת אבל מצד שני הוא עדיין יהיה יקר יותר בלפחות 500-600 שקל ואתרים באינטרנט מראים לי לSAMSUNG יש פרטים טכניים טובים יותר. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך אשר ינצל את היכולות של כרטיס ה Leadtek GeForce 8800GTS 640mb על מנת שאוכל להנות מצפייה בסרטים וממשחקים בצורה אופטימלית. אני מניח ש20" זה מה שאני מחפש [כי עם כרטיס כזה זה עדיף מ19"] אנא המליצו לי על מסך איכותי בתווך מחיר של עד 2000 שקל גג, כי אני ממש חנוק בקטע הזה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה: לאחר ההמלצה שניתנה באתר קניתי את המסך SAMSUNG 932B ב-1,300 שקל. לאחר שראיתי את המסך באופיס דיפו, אכן התרשמתי מאיכות התצוגה אבל מאוד התאכזבתי מהעיצוב שלו, ממש לא אהבתי. המסך נראה פשוט למדיי ולא יוקרתי. לאחר שביקשתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שאני יכול להחליף את המסך במסך אחר. רציתי להחליף אותו ב LG L1960TR , אבל בחנות אמרו לי שהם לא עובדים עם המסך הזה. הם הציעו לי את המסך SAMSUNG 931C ב-1,500 שקל. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם אני יכול עוד לבטל את ההזמנה לגמריי ולקבל את כספי חזרה (הרכישה בוצעה היום - יום ראשון), או שהבנתי שאני צריך לשלם קנס של 5%. 2. האם כדאי לבטל את ההזמנה (ולשלם קנס של כ-60) ולקנות LG L1960TR ב-1,450 (סה"כ ייצא 1,500) 3. האם כדאי לקנות באותה ח…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מתעניין במסך DELL 2407WFP. רציתי לדעת האם הוא מתאים לעריכת סרטים (בתוכנות מקצועיות כמו AVID , למי שמכיר), עבודות גרפיות ברמת גרפיקאי מקצועי? איזה כרטיס מסך מינימלי מתאים למסך זה? לא מצאתי מימדים פיזיים של המסך בשום מקום. האם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה בנושא? האם צפייה בסרטים, טלויזיה, כותרי HD מספיק איכותית? האם המסך שיחליף את המסך הזה יהיה איכותי יותר בצורה משמעותית?(DELL 2407WFP-HC) והכי חשוב, מהו מרחק העבודה/צפייה מינימלי עם המסך הגדול הזה (בלי לסבול מכאבי ראש, עיניים וכו' בעבודה לאורך זמן)? תודה מראש למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי כולם! כרגע יש לי מסך של Samsung 955DF CRT בגודל 19 אינטש שמשרת אותי נאמנה (במיוחד) כבר 5 שנים.. לדעתי הגיע הזמן להחליפו ולעבור למשהו יותר דק, מתקדם וקצת פחות מוציא עיניים וקרינה כמו LCD שחור יפיפה.. בעיקרון יש לי התלבטות בין 3 מסכים.. : 1) לאבא שלי יש Samsung 971P גם באותו גודל, מסך יפיפה ואיכותי אבל לא מצאתי אם יש אותו בשחור איפשהו.. 2) מסך ה-ViewSonic VP930 ששמעתי עליו וקראתי עליו ביקורות טובות.. מה ההבדלים העיקריים בין ה- VP930 ל- 971P חוץ מזה שהאחרון חדש יותר? ----------- 3) או שתמליצו לי על מסך של DELL איכותי גם בגודל 19 או 20 אינטש כמו ה-2007FP? איך הוא? קראתי שהשחור שלו לא ממש "שחור" במצבים של תמונות כהות.. זה נכון? כמו כן במאמרים לגבי קניית מסך LCD …
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך. עכישו יש לי דילמה: מסך 206BW שהוא גם גדול יותר וגם רחב אבל TN. או מסך 19 כלשהו איכותי יותר אבל קטן יותר. השימושים העיקרים שלי זה למשחקים כבדים וגם קצת לסרטים. עכישו אני יושב מול המסך ישר אז לא אכפת מזווית צפייה וכל זה. מה יותר טוב שאני יושב מול המסך ישר כי לפי דעתי במצב כזה לא מרגישים הבדל(ראיתי מסכים אצל חברים). ועוד משהו, ב206BW יש הגרלת פנלים? ואפשר הסבר?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה מוזרה. אבל באמת, באיזה מצב אני ארגיש הבדל משמעותי בין המסכים האלה לנגיד... 931W? או למסך TN שנחשב איכותי ועולה כמה מאות פחות? קראתי את המאמרים על המסכים והבנתי את ההבדל בין הטכנולוגיות, אבל שוב, האם בנאדם רגיל ישים לב להבדל בין הסוגים בשימוש בסיסי? (גלישה באינטרנט, עבודה עם קצת אופיס ופוטושופ)
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן אני מחפש מסך ואני חייב לגמור את הסיפור הזה, הייתי כבר סגור על 2007 של דל אבל בעיית הטקסט הרתיעה אותי, כשהלכתי לראות אותו בתצוגה, מצאתי שזה לא נורא, (הטקסט קצת קטן יותר בהשוואה ל- CRT אבל ברור וחד). הבעיה הייתה שהמסך סינוור אותי מאד!. הורדתי את הבהירות כמעט עד הסוף ועדיין לא הרגשתי נוח. קצת קשה להסביר את זה, הרגשתי את הטקסטורה של המסך כאילו קופצת לי לעיניים באיזורים הבהירים. כנראה שזה קשור לתופעה שקראתי עליה בanandtech כלומר הדל לא יתאים בשבילי. מה שמשאיר אותי עם האופציות האלה: 1. vp930b 2. סמסונג 971P 3. אסוס pw201 מבין שלושת האפשרויות ראיתי את הסמסונג - שעושה רושם טוב מאד והרגשתי מאד קל על העיניים.., מה שמפריע לי הוא תלונות על מריחות במשחקים…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. הפונטים ב2007WFP קטנים יותר מב2007FP? 2. מה הגובה של המסך הרחב? זה גובה של מסך 17 או 19 אינץ'?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-