עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Second Edition,

היי אני מחפש מסך, בתור מסך משני (וחשוב לי גם pivot) נתקלתי במסך הזה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998967 אשמח לקבל עליו ביקורת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by kfirbep,

יש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Before this month draws to an end PC maker Lenovo is going to release three new widescreen monitors which feature LED backlighting and an UL Environment SPC Gold certification, the 19-inch ThinkVision LT1952, the 22-inch LT2252p and the 24-inch LT2452p. The LT1952p comes with a native resolution of 144 x 900 pixels, a 1,000:1 contrast ratio and 170°/160° viewing angles, while the LT2252p tops 1680 x 1050 pixels. the LT2452p is a Full HD (1920 x 1080) model, it utilizes an IPS panel enabling 178°/ 178° viewing angles, and includes a built-in four-port USB hub and a stand allowing for tilting, swiveling and lifting actions.The ThinkVision LT1952, LT2252p and LT2452p will c…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by אורלי78,

שלום, היה לי מסך ltn125at03-803 עם חיבורים מלמעלה ולמטה במחשב נייד סמסונג 350U2a אני זקוקה למסך חלופי אלו הדגמים שראיתי שאולי אפשריים LP125WH2 SLB2 ,SLB3 , SLT2, SLT3, TLB1, TLB1, TLD1 כולם עם אותו גודל מסך , רזולוציה ו-40 פינים האם עדיין כולם מתאימים למסך זה? ואם כן איזה מהם עדיף? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BlindFaith,

שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני בעיקר משתמש במחשב לתכנות (Visual Studio), הקלטות (Cubase) ועבודה רגילה באינטרנט (גלישה באתרים, MSN ושאר שטויות). לעיתים רחוקות אני גם רואה פרקים של סדרות שמשעמם לי בזמן האוכל. אני כמעט לא משחק עליו וכמעט שלא רואה סרטים כסרטים מלאים (כמו שאמרתי, רק פרקים של סדרות). כל מסך 22" מסוגל להציג HD באיכות 720p נכון?

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by gabur,

מה ההבדל בין 2253LW לבין 2253BW ראיתי מפרט של שניהם שהיה די זהה והמחירים שונים.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. זאת אומרת... אם אני מדליק וסוגר ואז שוב מדליק אחרי איזה דקה.. האם זה גורם לנזק למסך? ואם הוא נסגר כאילו... אוטומטית, כשהוא עדיין דלוק אבל על מצב המתנה כזה... זה גורם נזק שהוא נסגר ואז מזיזים ת'עכבר לאחר משו כמו דקה(כאילו שהוא נסגר ושוב נדלק אחרי דקה)..? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by maazg,

שלום רב, אני מעוניין לקנות אחד משני אלה אבל קשה לי להחליט לפי מה שהולך בפורום, כל אחד מושך את החוט לכיוון שלו ואני מתלבט. אין לי בעיה לשלם את ה600 שקל אפ זה באמת שווה את זה. וחוץ מזה ראיתי לפי אחד השרשורים שתיתכן בעיה של דגם ה - 24, כמה זה נכון? השימושים העיקריים של זה יהיו סרטים משחקים וקצת אינטרנט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by EroSenin,

היי אני רוצה להתקדם מהמסך 17 CRT שלי ל24 איכותי... תקציב עד 1200 שקל. חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=345 אך המסך הזה מבחינת חדות לסרטים ומשחקים?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים. אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר. הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים. תודה ! יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dekgol,

שימושו למשחקי התומכים בטכנולוגיית 3D ( מצריכים 120HZ) של NVIDIA לא משנה מאיפה ולא משנה מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by boazj,

אהלן, מחפש מסך מחשב לנייח של הילדים - משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסדרות טלויזיה ומשחקי כדור-רגל. מאחר ומדובר בצפיה ישירה, ובתקציב מוגבל, לא צריך את המסך האולטימטיבי. גודל סביר נראה לי 19-23" (אם 19 אז 4:3 - אם יש עוד כאלה ?) איזה מסך מומלץ ? ראיתי גם פרסום של בזק סטור למסך פיליפס 226V4LSB ב 600 ש"ח. האם שווה ? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש! בעז

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.shopping.hp.com/product/display/display//3/storefronts/FF621AA%2523ABA אני יכול להשיג אותו בחצי מחיר, חדש מהקופסא, עם אחריות רגילה. איך הוא בגיימינג וסרטי FULL HD?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shablul32,

אני מחפש מסך "22 לא יקר מידי סביב ה-1000 ש"ח עם עדיפות לפחות מכך. הציעו לי מספר מסכים ואני לא יודע מה כדאי, BENQ LCD 22" T2200HD 5ms DVI WIDE Chimei 22 LCD 228D 5Ms MAG 22" AI2237W Samsung LCD 22 2253BW 2Ms 1:800 וגם הציעו לי בקצת יותר (ואמרו שמאוד כדאי) את המסך Philips 22 Wide 220CW9FB 2ms 1:12000 (ב- 1086ש"ח) האם זה באמת כדאי? והאם יש הצעה למסך אחר באותו תווך מחירים של הזולים יותר? וגם האם במחיר של ~1000ש"ח אפשר להשיג משהו טוב יותר מה-Philips אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי כרטיס מסך HIS 4670 תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. היי..! התקנתי את המשחק Mirror's Edge היום, ופתאום המסך נהיה שחור ואני מקבל התראה מתפריט המסך : mode not supported איך אני מסדר את זה? קרייסיס וכל המשחקים האחרים רצים לי חלק... עדכנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OzE,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני הולך לרכוש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגלישה, הקמת שרתים, וצפייה בסרטי HD לפעמיים. לא כל כך אכפת לי אם זה 23 או 24 או 25 אינץ. חשוב לי שיחזיק לאורך זמן ויהיה כמה שיותר בריא לעניים (אם יש חיה כזאת). ראיתי שמומלץ לקנות מסכי IPS. ראיתי ב KSP ובחנויות אחרות מסכים של LG/DELL במחירים של 950-1200. איזה מסך מומלץ יותר ולמה? תודה רבה לעוזרים, עזרתכם חשובה לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by HttpShare,

התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL.. והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך.. איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by IG,

שלום לכולם ברשותי מסך דל U2212HM וכרטיס מסך HD6770. באיזה חיבור הכי מומלץ לחבר אותם? HDMI או משהו אחר? אשמח להצעות לחברה מומלצת לכבל המתאים (למרות שזה לא קשור לפורום הזה...)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש למישהו מושג? דרך אגב האם למישהו יש את המסך הז והוא יכול לתת חוות דעת, כי יש לי הצעה לקנות אותו במחיר בסביבות 1500 ש"ח (את הדגם בלי ה-b) ואני לא יודע אם זוהי עסקה יותר טובה מאשר לקנות את ה-Dell 2007fp פשוט ההבדל במחיר כבר נעשה ממש משמעותי בסביבות 800ש"ח

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Static,

אני מחפש מסך 19 אינץ' איכותי LCD חובה אני צריך חיבור DVI ומינימום 8MS 300CDM כל השאר נתון לשיקולכם מחיר עד 2500שח תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. במקרה וקיים אשמח לקבל את שמו המדויק ולינק . יש אפשרות חריגה אבל עד 100ש"ח גג אלא אם כן אצליח לקבל דבר מדהים בטיפה יותר. בתודה מראש!

23. שלום, אני חושב על לקנות מסך ורציתי לברר האם הרמקולים המובנים שמגיעים עם חלק מהמסכים שווים משהו, ואם כן מה מומלץ בתקציב בסביבות 1200 תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by ppe,

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2961

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי מחשב עם i74770k וכרטיס מסך gtx780 ti (תגידו אם צריך עוד מידע) המסך שלי כרגע הוא מסך ישן (אבל טוב) SyncMaster T240 - 24' 1920/1200. 60Hz, אני רוצה לשדרג למסך שינצל את המערכת שלי, וגם יחזיק לשדרוג עתידי (או כרטיס מסך חדש בעוד כשנה או פשוט לקנות עוד 780 TI ולשים SLI) תקציב זה לא באמת משנה , אני רוצה לנצל את המערכת, נניח באזור ה 3000-4000 ש"ח וגמיש במחיר אני רוצה מסך בודד גדול (27' וצפונה) אשמח לשמוע המלצות! אה ועוד שאלה - אני רואה שהרבה קונים דרך אמזון, זה באמת עדיף? הרי אין אחראיות וגם במחירים כאלו המכס שוחט, זה באמת עדיף?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.