עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by naba,

אני פוזל לעבר ה"CHI MEI 22 שעולה 1340 ש"ח. אבל לחבר שלי יש מסך 19" ושלו פשוט ענק (גם כן רחב), השימושים שלי (אני כמעט ולא נמצא בבית) הם בעיקר גלישה באינטרנט אבל גם סרטים ומשחקים (כבדים) אולי גם ויסטה לאחר קנייית כרטיס מסך חדש. האם יש לי צורך במסך כזה ענק (ראיתי אותו בתצוגה והוא פשוט ענק)? אני אהיה ממרחק של בערך 70 ס"מ בעבודה ומשחקים וכ120-150 ס"מ בסרטים. או שבכלל עדיף לי לקנות מסך 19" רחב ולשמור את הכסף לכרטיס מסך? * אני כרגע על "CRT 17 עריכה: ראיתי עכשיו בזאפ VX2235WM Viewsonic ב1460 ש"ח, הוא יותר טוב מהCHI MEI "22 ?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by Joe Blow,

שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. שלום חברה אחרי חיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שהמסך האידאלי בישבילי הוא 2007WFP עכשיו לגבי אחריות (על פי פנדה מחשבים) על פקסלים שרופים עד יומיים ואחריות מהיבואן 3 שנים חוץ מזה אני לא יודע עוד כלום משהו חשוב לדעת לפני קנייה? אני קונה מחר בבוקר (יום רבעי לפני ערב חג) אאאה ותודה לכם על המידע שקראתי על המסך נ.ב איזה סידרת בדיקות עלי לעשות שהמסך מגיע לביתי פיקסלים מתים והאם יש צורך בכיול ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אז ככה..תודה לכולם שעזרו לי לבחור בין ה971P לבין הVP930. קניתי (לאחי) את הסמסונג, ועכשיו המג'יק טיון אומרת שהיא לא רוצה לעבוד. התקנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר, ואז את MagicRotation, שאמורה לסובב את התצוגה אוטומטית כשמסובבים את המסך (גם זה לא עובד אבל יותר חשוב לי שהMagicTune תעבוד). קיצור, מצורפת כאן ההודעה שאני מקבל כשאני מפעיל את הMagicTune, אשמח להסברים כי בעזרה של התוכנה לא מופיע כלום :-\ תודה, ערן.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  5. מנסה להחליט איזה מסך לקחת בתקציב 1000-1200 תעזרו ליייי!!!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by asaf_azar,

אני רוצה לשמוע איך המסך הזה ממישהו שיש לו אותו ולא סתם איזה אחד שאומר זה TN ובגלל זה הסמך חרא.... איך הוא בסרטים,משחקים וגם עבודה נגיד על הוורד במשך מספר שעות? אה וזוויות צפייה לא אכפת לי כי אני מציב את המסך על השולחן והמרחק הכי קרוב שיצפו בו זה ממטר.האם הצבעים חיים או חיוורים ולאמושכים ביחס למסכים כמו ה2007? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by yaronkle,

שלום, יש למישהוא ניסיון עם ה- VG2230wm? המסך לא גדול מדי למשחקי FPS? תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by אור כהן,

שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by XGamerX,

שלום, לאחותי נהרסה הטלוויזה, (הממש ממש ישנה שלה), במקום לקנות חדשה, חשבתי לקנות מסך מחשב בסביבות ה 1000 שקל, ועוד מכשיר כזה שנותן למסך אפשרות להיות TUNER, וזה במקום טלוויזה דקה שעולה 2000+, מה דעתכם? זה יעבוד טוב?

11. Started by Stick2it,

רכשתי את הdell 2007wfp פנל S-IPS 04... המסך מחובר דרך הDVI ורציתי לדעם האם יש צורך לכיל אותו כפי שהיה צורך לכייל מסך בחיבור VGA? ואם כן אז איך? (כ. מסך של nVIDIA) תודה... נ.ב אם כבר... איזה כבל צריך כדי לחבר אותו לממיר של HOT

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. שלומות רבות אנשים יקרים, יש לי מסך LiteOn K17AN הידוע גם כ M17 בשמו השני, והצלחתי להתעלל מידי בכבל ה VGA שלו הבעיה היא שזה מסך שבו הכבל נכנס לתוך הבפנוכו שלו ולא מתחבר לטרמינל חיצוני... מסך מראשית 2005, קורה... כנראה שזה משהו שחשוב לבדוק לפני שקונים מסך! ניסיתי לברר אצל היבואן ואין להם כבל חלופי. גיגול העלה ש NEC accusync LCD7V נראה בול אותו דבר ונושא את שם הדגם K17AN כנ"ל אבל גם המעבדה שלהם לא עזרה. האם מישהו מכם אי פעם נתקל בכבל מהסוג הזה? כאן המסך נראה מפורק ליד הכבל. הלוח הקטן מזוהה כ E157925 לפי הכיתוב מאחורה. החיבור מתבצע לטרמינל שכתוב עליו p302 על הלוח הזה. מישהו מכם אי פעם ראה כבל כזה איפשהו? (חיפושים ברחבי האינטרנט לא עזרו... יש איזו חנות בקליפורניה …

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by שמוליק2221,

לכולם ברור שה VP930 מאוד מומלץ, לא רוצה לשמוע עליו יותר. לאלו מאיתנו עם תקציב יותר מוגבל, מה המסך הטוב ביותר בטווח מחירים זה? השימוש יהיה בעיקר למשחקים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Silol,

שלום, ברשותי מסך 24" אינץ' שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200, ובהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק עד 1920X1080, ניסיתי את האפשרות להוריד את ה-V מה" הסתר רזולויוציות שהמסך לא תומך" ועדיין אני עם הבעיה.. למישהו יש פיתרון ??? **אם זה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא 9600pro תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by noak1975,

שלום לכולם, מישהו מכיר את המסך? אני מעוניינת לקנות שני מסכים לעבודה בתוכנות תלת מימד(במיוחד "מאיה") ואני מתלבטת לגבי המסך.לא מצאתי ביקורות עליו.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by mr_gilad,

שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מסך טוב למשחקים ועריכת וידאו ולכן אני מעדיף מסך רחב כדי שיהיה לי יותר שטח עבודה האם מסך רחב טוב למשחקים באותה המידה כמו מסך רגיל? או שיש באגים, מתיחות וכאלה? יש לי תקציב עד 3300 שקל. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS. אם אני קונה מסך גדול האם אפשר לשחק עליו ברזולוציות יותר נמוכות ולראות עדיין טוב כי הכרטיס מסך לא סוחב מעל 1200X1600 בצורה חלקה. תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  18. מה אתם אומרים עליו למשחקים וקצת אינטרנט??? אשמח לתשובות, דניאל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jazzman,

משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by consults,

לקראת קנייה של מחשב חדש - מחפש את המסך הכי טוב לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. מוכן להוציא את הכסף אם יש לכך הצדקה. תודה!

• 68 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. לא הבנתי מדוע הדיונים על הפיקסלים המתים ? הרי ישנו חוק החזרת מוצר עד שבועיים מקנייתו . אם יהיה פיקסלון אחד בודד מצידי שיהיה עזוב ובודד וגלמוד בקצה המסך , אני פשוט אקפל הכל בצורה יפה ואחר כבוד לחנות . האם לא כך ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by arik100,

אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום קניתי את המסך הנ"ל בציפיה לקבל אותו בפנל A אולם קיבלתי פנל C שלפי מה שקראתי פה בפורום הוא גרוע ... השאלה האם באמת יש הבדל ממשי שדורש שאני אחזיר אותו לספק (כבר דיברתי איתם והם אמרו לי שאין בעיה אני יכול להחזיר ) ולקבל את הכסף רק לידיעה קניתי אותו ב1700 שח ואני לא מתכוון להוציא יותר מזה על מסך ... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ben060,

האם אני יכול להשיג משהו טוב במחיר הזה

• 9 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.