מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש מבעלי המסך מישהו שגר באיזור נתניה או עמק-חפר ויהיה מוכן לארח אותי להתרשמות?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות לי LCD 19' למחשב שלי עכשיו אני לא בטוח מה כדי לי לקחת... LG L1970HR Samsung 961BF אלו שני המסכים שאני מתלבט המסך יהיה מיועד רק להפעלת משחקים! במחשב שלי אני רק משחק משחקים כבדים (קרייסיס, ביושוק, קולאופדיוטי4 ועוד) אני לא רוצה בעיות עם המסך כמו מריחות ושטויות כאלו אז בבקשה להגיד לי מה עדיף לקחת מבין השניים האלו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
ואיפה אני קונה כבל DVI?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחותי האנימטורית סיימה פרויקט והולכת לעבוד הרבה מהבית, אז חשבנו לצ'פר אותה במסך חדש. נראה לי ש 20 יספיק אם היא תשמור גם את המסך הישן אבל תקנו אותי אם אני טועה. לי יש 2007WFP ואני מת עליו, אבל אני לא יודע אם זה מספיק טוב לאנשי מקצוע. אולי בכלל עדיף CRT? תגידו לי אתם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש DEL 2407WFP גרסת A04 ולא גרסת HC החדשה. האם יש מקום בארץ שמוכרים עוד את הגרסה הישנה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
Philips 200WS8FS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=584003 איזה פאנל יש לו? הוא עושה רושם יותר חדיש מ Philips 200W6CS הבעיה שאת הפאנל לא מצאתי. והזמן תגובה שלו 5 ולעומת ה-8.. זה חדש יותר?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 האם הוא מקביל באיכותו לדגם הפופלארי של 2007WFP? הוא עולה באתר של DELL רק 290 דולר, שווה ערך ל-1335 ש"ח עם מע"מ. גיסיתי תהיה בקרוב בארה"ב וחשבתי להמליץ לה להביא אותו איתה. היא מתעסקת בעיקר עם טקסט (מתרגמת) - האם מודבר על מסך עם פאנל איכותי? אגב מצאתי את זה מוזר שהמחיר שלו דומה לדגם ה-22" שאמור להיות עם פאנל TN.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בכיוון של 20" והמסך יהיה מיועד בעיקר למשחקים. בעיקרון יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל גם זה גמיש. לפי התגובות שראיתי, אסוס (MW-201U) ודל (2007WFP) נחשבים למסכים טובים - אבל הם יקרים יותר. השאלה היא האם שווה להשקיע עליהם או שבמקרה שלי ההבדל לא יהיה מורגש ואוכל להסתפק גם בסמסונג (206BW) שעולה כ- 1400 ולחסוך קצת כסף. מה אתה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך שבעיקר שהיה בעל צבעים ובקונטרס גבוהה מאוד ,למשחקים בתלת מיימד ,ולסרטים לפעמים בעדיפות אחרונה. מבחינת גודל כמה שיותר עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
אני יודע בתור גבר שהגודל לא ממש קובע, למרות שברור על מה הייתי הולך בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מסך LCD והבחנתי כי אין הרבה הבדל מחיר בין מסכי 22" למסכי 19" האם ההבדלים הם באיכות התצוגה? (אני הולך לעבוד הרבה עם TEXT) או רק הבדל מזערי בניצול שטח העבודה? האם מסכי 22" גדולים מדי למי שעובד הרבה מול האינטרנט ולאו דווקא רואה סרטים או משחקים? בקיצר, מה לדעתכם ראוי לבחור מהגדלים הנ"ל? אודה על עזרתכם. נ.ב- ברור שאשמח להמלצות קנייה של דגמים מובחרים עד 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
דרישות: * 19 אינטצ' * מתאים לעבודה משרדית * חיבור אנאלוגי
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך שישמש בעיקר לפוטושופ ולבנייה ועיצוב אתרים זה מחשב שהולך להיות מיועד בעיקר לזה, לא סרטים לא משחקים... התקציב הוא 2000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מי מבין שלושת המסכים הנל יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187930,187936,187949&DB346073=346074&DB4147=4919 איזה מבינהם עובד עם פאנל יותר טוב? שלושתם בקישור זה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מס' ימים מסך מגדם 226BW ועשיתי מס' בדיקות עליו ומצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור(עם אור לא רואים בכלל ובחושך רק על רקע ממש כהה וגם אז זה לא הכי מורגש) לאורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך . זה תקין או כדי לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
סוף סוף אני החלטתי ללכת על 226BW מקווה ששווה מישהו יכול להגיד לי עם קיימת איזה חנות בישראל שמתחיבים למכור פאנל S או סתם חנות שאתם יודעים שיש שמה פאנל S או לפחות מכיר אכי נמוך (אולי בכול זאות כידי לקחת מסך אחר ב 1800?) בקיצור איפו אכי כידי לקנות??? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תודה רבה . מתלבט בין שניהם ואודה על תשובות ממי שמבין בנתוני המסכים . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1760TR+ http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1780Q+
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-