עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש לקנות מסך 24'', שיתחבר למחשב ואולי בעתיד גם לממיר, וישמש לשימוש כללי במחשב, צפייה בסרטים (מרחוק, ולכן חשוב מסך גדול) ואולי קצת משחקים. האם למישהו יש ניסיון/שמע על שני המסכים הבאים? Benq G2412HD (נמכר ב1089 ש"ח בiqpc), chiemei 24EH (נמכר ב1000 ש"ח באופיס דיפו) אופציה הנוספת שחשבתי עליה היא Samsung SyncMaster 2494LW (בהנחה שהוא נמכר עדיין בbug בדיוטי פרי ב200$, מדובר במחיר מפתה). אבל הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם תהיה דרך לחבר גם מחשב וגם ממיר למסך זה? אם תגידו לי שכל האופציות הזולות אינן טובות, כנראה אלך על Samsung T24. השאלה היא האם הוא שווה את ה-400 ש"ח יותר שהוא עולה. אשמח לכל עזרה. גם אם למישהו יש המלצות אחרות אני מוכן לשמוע. תודה.

2. Started by daviditzhaky,

אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tharbad,

אני רוצה לקנות מסך חדש 24''. התקציב הוא 1600 ש"ח. אני מעדיף שיגיע מאחת מהחנויות הבאות: KSP, RSM, אופיס דיפו או זיגזג. תכונות של המסך: לא אכפת לי אם יש לו לדים או לא. זמן תגובה: מתחת ל- 6ms. חיבור: או HDMI או DisplayPort או DVI. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודה, משחקים וגרפיקה. אם התקציב נמוך מידי תגידו. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by oDot,

שלום, אני מעוניין במסך 24", התקציב שלי לא מוגבל. לפי מה שאמרו לי המסכים של אפל הם מאוד טובים, אפילו שה2408 יותר זול, יש איתו הרבה פאקים לפי מה שהבנתי. עוד 2 שאלות: 1.יש מידע בנוגע לזמינות של מסכי AMOLED? 2.למה ה2409 כל כך זול? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by avishai1b,

איך הsamsung T240?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחפש מסך 24" או 27" לגיימינג קל ( פורטנייט) לילד. איך המסך הזה? https://www.dell.com/en-uk/shop/accessories/apd/210-ajyh מיד 2. מישהו מוכר ב 300 ש"ח. או חדש ב 550 ש"ח. אם יש המלצות אחרות וגם ןלמסך 27" אשמח. תודה לעוזרים!

7. שלום, כפי שחפרתי כבר פה בפורום רובכם יודעים שקניתי LG W2442PA . פתחתי אותו וחיברתי (משום מה לא עבד לי עם DVI וחיבור D רגיל עובד ) . בעיה אחת היא פיקסל ירוק (אני דיי חושב שתקוע) בחלק העליון של המסך . איך ניתן לשחרר אותו ? ואיך אני יודע אם הוא שרוף או תקוע? הוא בצבע ירוק בהיר בחלק העליון של המסך. תודה. עריכה : הבנתי שפיקסלים תקועים לא רואים על מסך לבן וככה זה אצלי! את הפיקסל הירוק לא רואים על מסך לבן!! יש דרך לתקן פיקסלים תקועים?! תודה רבה רבה מראש לכל תגובה בנושא!

• 17 תגובות
    • 7k צפיות
  8. הזמנתי את המסך 2407 , ואני רוצה לדעת לאיזה מסך רגיל זה שווה בגובה/רוחב ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shma,

שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.

11. שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים. מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר. שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות. תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by qwerty1987,

U2410 במחיר מופקע של 3K לא בא בחשבון. השאלה אם יש משהו במחירים שפויים יותר, או שנשאר רק לחכות שהמחיר ירד?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712150 לא להאמין אבל יחס המחירים מתחיל להיות נורמאלי. אמנם מדובר במסך זול אבל לפעמים זה מה שבדיוק אנשים מחפשים, וכאחד כזה יש לו אפילו כמה נתונים נחמדים שלא רגילים לראות במסכים זולים כמו 2 חיבורי VGA ו DVI אחד עם HDCP (לא שהHDCP באמת כזה מעניין), ואפילו ניגודיות של 1000:1 (3000 דינמי). אמנם זה לא EIZO השמרנים שאפשר לסמוך עליהם אבל המחיר הוא טוב מאוד. וגם אין פה קיצוץ באחריות - 3 שנים מלאות. המגמה היא טובה ואני מקווה שזה רמז שהכל הולך בכיוון הזה. זה כרגע יוצר מצב אבסורדי שבמחיר של הדל 2408 אפשר לקנות כמעט 3 מסכי 24 אחרים, מבחינה כלכלית זה הופך את הדל למותרות נטו. ואני לא מתכוון לזה שהמסך הזה הולך לקרוע אחרים, אלא שהמחיר מאוד טוב - שובר…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Yair Tz,

http://skypc.co.il/pl_product~Q241WB~9~0.htm 100% שזה TN, אבל עדיין - 24" במחיר כזה זול? זה לא טעות של החנות במקרה?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום חברים, אני מחפש מסך זול עם כניסת DISPLAY PORT. למישהו יש מידע על המסך הזה של AOC? https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=24E1Q

17. Started by DannyGG,

- אחרי תקופה ממושכת של אגירת "הון" למען פרוייקט שידרוג המחשב שלי אני מעוניין להיסגר סופית על צג המחשב אז: ה-EIZO 24" http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E680163-BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או ה-Dell 24" http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de90&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33&aff=zap - המסך יהיה גם למשחקי מחשב+רשת,וסרטים כמובן. - תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי. לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם. בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד. הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת: 1. האם אני צודק? 2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות? 3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (: 4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP? 5. יש אפשרות אחרת? *אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by or1020,

אני מחפש מסך 24" אופטימלי לקריאת טכסטים (מט? לא מט?) אבל גם לצפייה בסרטים (אני רואה המון. ואין לי טלוויזיה). 1. האם אני צריך HDMI? הסרטים אני רואה באיכות גבוהה. 2. DVI? מה זה? אני צריך את זה? 3. אני מקווה לחבר את המסך לMacpro שלי. האם זה משנה אם יש לי חיבורים כאלה? אני יודע שהחיבור הוא באמצעות מתאם. 4. האם זה משנה האם הוא LED או LCD? אני מחפש משהו לשנים ארוכות. 5. התקציב שלי עומד על 1500, עם חריגות אפשריות. 6. 16x9? מה זה? אני צריך את זה? הרבה תודה. אני ממש לא מבין בזה, רק יודע שאני צריך משהו נוח מאוד (בעיות ראיה קלות) לישיבה ארוכה מול מחשב ויוותר בגדר פנייה חד פעמית. :-)

20. Started by Roman Kagan,

היי, אני מחפש מסך חדש שיחליף את המסך של המחשב נייד שלי. המטרה תהיה בעיקר ללימודים, סרטים וקצת משחקים ( FPS MMORPG, לחבר אליו PS4 אם יתאפשר) מחיר בסביבות 1500, מוכן להוסיף עד 300 שקל יותר. די ברור לי שלא אמצא משהו אופטימלי למשחקים, מחפש מסך שלא אתבאס לשחק עליו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום. אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל. שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע. חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN. עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית)…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by verbott,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 24" ברזולוציה של בסביבות ה 1920*1200 שישתלב כמסך ראשון או שני יחד עם ה dell U2413 שלי. כלומר יהיה מעבר חלק בין שני המסכים. אני חוקר כך שבעיקר כותב קוד וקורא מאמרים, אני עובד כ 14 שעות ביום מול המחשב לכן צריך מסך איכותי שלא אתעייף במהלך העבודה, אני לא משחק וקצת רואה סרטים... כרגע המסך שלי מוגדר על הגדרות צבע חמימות (קלווין נמוך יחסית) התקציב כרגע פחות חשוב אלא הפונקציונליות של המסך המסך יתחבר ל dell dock TB15 שמחובר ל dell xps 9550 עם כרטיס gtx960m חשבתי על U2415 http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2415/pd או eizo ev2455 https://www.eizo-pro.co.il/eizo-flexscan-ev2455 …

• 9 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר. קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר. שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו' יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן) ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ. האם אני צודק? האם יש עוד מתמודדים ראויים? לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי. האם אני צודק? שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) …

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by thesuk,

מחפש מסך טוב עם אפשרות לתלייה על הקיר שיהיה ברמה טובה ככל שניתן תקציב עד 2000 שקל אין לי בעיה עם מסך 22" אבל מעדיף 24" המסך יתחבר למחשב ולממיר של יס תודה,

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by bronco,

קיבלתי מסך 24" של LG אבל מוזר לי שכל הזמן אני צריך להתעסק עם גודל הכתוביות באתרים האם המצב הוא כזה בכל מסכי 24 " הצורך של הכיוון המתמיד של גודל הדף של אתרי האנטרנט מה גם כל פעם שאני עובר מדף לדף לפתע הכתוביות בדף הקודם משנות את גודלן מוזר לי שאין שמירה על אחידות גודל אני עובד על רזולוציה 1920by1080 139 dpi

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.